ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Manly Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 8/1/2023
Ahoj, oživil bych vlákno manly. Přihodil jsem do sbírky Wasp, Peak a Patriot.
Za mě pěkný kousky za super cenu. Peaka mám u sebe a už mu dávám pokouřit. Pěkný větší zavíráček.
U Waspa jsem zkušel jestli mě při zavírání nemůže říznoutt, no hned říznul Laugh. krásně hladce :D
Patriot super kudlička, vezmu na první vandřík.
No a máte zkušenosti s Crafterem s porovnání s Patriotem? Mám spíš menší ruce, Patriot mi sedí super. Nebude mi Crafter velký?

Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/12/2021
Ahoj, nevím jestli tě zajímá celková velikost nože nebo jen ručka. Taky mám menší ruce a Crafter mi sedí výborně, takže toho se určitě neboj... Celkově ale dle mě nůž působí celkem robustně. Nejde ani tak o jeho délku, ale o šířku čepele, která je celkem široká. Bohužel Patriota nemám, takže porovnat nedokážu. Ale taky nad Patriotem uvažuju...Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Nožíky mám jako cestovní a velká spokojenost👍

Roman5 vložil tyto přílohy:
IMG_20200704_064649.jpg.jpg
IMG_20200627_183000.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
kde se nechá Manly pořídit dnes ? Doporučte . Děkuji
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
tolokan> neco maji na knifestock anebo primo od bulharu: https://manly-bg.com/
Posláno:
Štamgast
Připojený: 3/13/2013
Děkuji za info . Jenom jsem nepochopil proč je na knife lacinější než u výrobce . A to se nebavím plus poštovné .
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
To byva celkem caste. A duvod je jednoduchy - kdyz budes lacinejsi nez distributori (ktere predpokladam chces, jinak bys to neresil), tak od nich nikdo nic nekoupi a nikdo ti toho distributora nebude chtit delat. Takze soucasti dohody byva, ze jako vyrobce nebudes prodavat pod doporucenou koncovou cenou (i kdyz nemas extra naklady a pro stejny zisk bys mohl).

To same je treba u letenek, proste je primo od aerolinky nekoupis levneji nez od preprodejcu.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum