ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Umnumzaan Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/12/2017
dvě rady.... sundej tu gumičku z kolíčku, zda to bude pružit i s ní
nedávat si klíče do kapsy s kudlou Laugh
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 7/31/2007
Gumičkou to není, na videu je vidět jak pruží framelock. Když jej přimáčknu, tak se krásně zavře a opře střenku, co je na pevno.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
novej kus? vyměň Angry
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 7/31/2007
WuDan napsal:
novej kus? vyměň Angry

nee Happy, je to maličkost, jen jsem myslel že se s tím někdo setkal.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/13/2022
No maličkost to tedy není, pokud ses už dvakrát říznul. A i kdyby ne, u kudly za tyhle prachy to je nepřijatelné. Poslal bych na reklamaci.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/14/2020
já bych řekl, že je špatnej Dtrend. Kulička správně nezapadá do čepele. Měla by zapadnout a být to pevné jako skála. Určitě bych to poslal na reklamaci.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/27/2014
jak píše kolega Wudan také bych zkusil kroužky, nevíme jestli jsou originál/aftermarket, fungl nové ; starší.

je fakt, že špička nože už dost čouhá z příložek. takže jsem se také pákrát škrábl na bříšku prstu při hraní si nožem. u nových kroužků čouhala nejvíc. S pletencem to je ok.
jsem kdysi zvažoval koupi custum backspacer Jekyll to Hyde, to by také řešilo věc.
nakonec mi špičku u Reeva o mikrometr stáhli, když jsem jim to popsal.

Chlapi, máte nějaký tip na aftermarket nové kroužky ?
skladem originál nikde v EU jsem nenašel, ze Států koupě je ekonomický nesmyl.

Posláno:
Pokročilý
Jenže gumičky na zavření nemají vliv, je tam vybrání a dosedá kov na kov, je to i znát na titanu. Myslím, že jen na otevření. Opřou se o střenky. Kdysi jsem je sundal a nic se nezměnilo. Může někdo z majitelů Umáka otestovat?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2018
Knifelover napsal:
Jenže gumičky na zavření nemají vliv, je tam vybrání a dosedá kov na kov, je to i znát na titanu. Myslím, že jen na otevření. Opřou se o střenky. Kdysi jsem je sundal a nic se nezměnilo. Může někdo z majitelů Umáka otestovat?

Je to jak píšeš. Buď je to chyba z výroby, nebo někdo nůž rozebíral, hral si s framem ( pritlak ) a frame se mohl zkroutit. Už jsem to někde na netu viděl.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/14/2020
Knifelover napsal:

já mám Zanna a ty gumičky tam jsou jenom pro ztlumení. Nemá to vliv na funkci nože.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/18/2009
Ahoj Umáci. Taká otázka, je tu niekto kto má Umáka vo všetkých troch oceliach, doteraz vyrobených? S35VN, S45VN, MagnaCut. Ja mám S35VN. Ondro

Rockatansky vložil tyto přílohy:
IMG20240901125845.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/21/2008
4 mela Gibsona
oceli fakt moc neřeším , prostě když ho miluješ, nejni co řešit…
edit : fotecka narychlo a tudíž blbá…
🙋🏼‍♂️

abyrlev vložil tyto přílohy:
IMG_3906.jpeg.jpg

mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Posláno:
Pokročilý
Krásná smečka, která už by se dnes velmi těžko dávala dohromady. Ten první je nějaká samodomo úprava?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/21/2008
4 Knifelover
nnnn, samodomo snad ani neeee(teda doufám 😳), kupovano nové , před lety s fakturou v autorizovaném e shopu…….
…proste se mi líbil …no…🤷
mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/18/2009
Ahoj velryba. Martin Rigs dakuje, minule som pozeral celú sériu, parádne to máš. Ondro
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/1/2022
Ahoj,

Já mám s30v a S45vn

ZaGrošKudla vložil tyto přílohy:
839E3221_B91A_453A_B632_7C13EEF1F13E.jpeg.jpg
IMG_4087.jpeg.jpg
IMG_4088.jpeg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest