ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ANV knives - ActaNonVerba. Zkušenosti. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/29/2011
Raidenek napsal:
martine už dělají A100 BB

Díky za info, to jsem nevěděl. Ale ANV v podstatě vůbec nesleduju.

Jinak je to vždycky o tom, na co tu kudlu chceš. Pokud to má být řezivé EDC se slušnou váhou, nebo těžký tank, který snese i prasárny (ale zase nebude dobře řezat, a kam bych osobne zařadil i tu SR1). Nebo nějaký kompromis. Ideální je mít těch nožů víc a nosit minimálně 2-3 Happy.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/14/2023
Jardah napsal:
Raidenek napsal:
…………
Jinak každý ví že zavírací nůž není na prasárny ale nikdy nevíte co si pro vás život připraví a já chci prostě ANV

Laugh Volil bych místo slov takto…….
https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&m=1236225#1236225

krásnej jen ta střenky se bojím že budou klouzat s mastnejma rukama a že ho ztratím :(
Posláno:
Začátečník
MRBLUE napsal:
Ja mam od ANV 2x Z400. Dizajn faj ale ta ocel je nenabrusitelna. A na jednom po pade zavreteho noza asi zo 45 cm vysky na dlazbu ustrelila poistka. Pekny noz z nahovno materialu. Ci uz sa s tymito problemami vysporiadali netusim, ale urcite by som sa na noz od nich nespoliehal.

můžu se zeptat co to bylo za materiál ? mam pocit že je dělaly z D2 a pak z Sleipner
, obě jsou tvrdší ale mělo by to jít brousit
Posláno:

Štamgast
Když to blbě zakalí, tak nebude tvrdší ani jedna. Jinak D2 obsahuje velké karbidy chromu a občas se ráda vydroluje a pocitově je to pořád tupé, neholí to. Ale řeže to fajn.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/8/2010
Presne tak. Jedna vec je ci je to Sleipner tak ako deklaruju a dalsia vec je ze moze byt sebelepsia ocel ak je blbo spracovana.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Raidenek napsal:
...můžu se zeptat co to bylo za materiál ? mam pocit že je dělaly z D2 a pak z Sleipner, obě jsou tvrdší ale mělo by to jít brousit

Akorát bacha s tím padáním do vody a do bahna, na které se chystáš. Ani jedna z nich není korozivzdorná.

Zdenek
Posláno:
Začátečník
Sleipner jsem doufal že ochrání ta černá povrchová úprava , často zmoknu a ty ostatní nerez co dělají jsou drahý
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/1/2023
Ahoj, Chtěl bych se zeptat tady na vláknu ANV jak si na tom stojí P200 se zubatým ostřím.
Koukám po P200, že bych ji přihodil do sbírky. Zubaté většinou nepoužívám, ale na nějakém noži bych zuby mohl mít a zkusit...
Posláno:

Štamgast
Jestli chceš zubatou kudlu, kup si Spyderco. Vymysleli to a jsou v tom nejlepší.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/1/2023
To jsem teď koupil tenacious modrej zubatej v S35VN. Měli za neodolatelnou cenu.
Pevný ale žádný zubkatý nemám. Ale tam to vlastně asi ani smysl nedává...
A moc se mi líbí třeba ta oranžáda na čepeli, tak zkusím třeba tu Happy
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/9/2024
Pro fandy HT udělali ANV nový zavírák. Měl jsem pevný M200, takže ta A400 byla jasná volba.

smelina vložil tyto přílohy:
PXL_20241009_110726551.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
To, ten jsem měl v ruce v Příbrami a byl moc fajn. Velký, lehký, dobrý chod a super ergonomie. ANV se ty foldery možná nakonec i naučí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/11/2013
Ok

rettromen vložil tyto přílohy:
IMG_20241010_105053.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/8/2010
Co sa dizajnu tak fajn. Len tiez aby materialovo to bolo OK.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/11/2011
Za mě je Sleipner fajn...
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/13/2022
Fajn asi je, střední třída, MRBLUE zřejmě měl namysli její zpracování. Zase ten nůž nestojí tak moc.
Posláno:
Začátečník
smelina napsal:
Pro fandy HT udělali ANV nový zavírák. Měl jsem pevný M200, takže ta A400 byla jasná volba.

prosím co to máš na to černění čepele za obrazec ? já tu A400 držel v ruce a padne mi jak ulitá a ta tvoje vypadá o hodně lépe než co ted koukam když to tam nejni Applause
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/11/2011
Je to logo HardTasku
Posláno:
Začátečník
AHA Sportovní klub v Bašti :) z toho by jsi měli ANV vzít příklad a dát tomu nějaký takový šmrnc , za mě škoda že to nedělaj i bez toho černění
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2014
Raidenek napsal:
Sleipner jsem doufal že ochrání ta černá povrchová úprava , často zmoknu a ty ostatní nerez co dělají jsou drahý

Neochrání 😞 DPX ze Sleipneru rezlo i pod tím černěním
KONTAKT POUZE PŘES EMAIL! Ten se mi stahuje do mobilu a mohu odpovědět, dík za pochopení.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum