ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Volný Pokec Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/3/2023
Kamarádova mamka brala bez rozmyslu a domluvy u Áček.
Totální zmr*ovina. Tam opravdu ne.
Byl z řešení té situace a obštrukcí týden v kopru, prachy nakonec zpět, ale nějaký "administrativní" poplatek tam nechali...super akce.
Jdou najmout lidé, kteří se živí dovozem a prověřováním aut pro zákazníka. Ano, musí se zaplatit, ale ve výsledku ta cena většinou nepřevyšuje bazary a člověk dostane auto, které není složené ze tří...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
Neviem ako AAA v ČR, ale u nás som za dobu, kedy som ešte robil s autami na tú spoločnosť počul cca 50 zlých skúseností a jednu jedinú dobrú. Fotky sú podľa štýlu práve z AAA. Yeti mal vo svojej dobe veľmi dobré recenzie a čo poznám dvoch majiteľov, teda už tie autá nemajú, ale kým ich mali, boli spokojní. Ale ani jedno nemalo 1,2l motor. Citroen ... sám som roky a cca 150 000 km najazdil na prvej C3, ale to bola 1,4 HDI, táto nová je iné auto a chápem, že dizajnovo sa hlavne v tej červenej bude ženám páčiť viac ako biely Yeti. Koncepčne je to každé iné auto a aj vekový rozdiel už cítiť. Každopádne takto od obrazovky sa naozaj poradiť nedá. Autá treba osobne pozrieť, asi najlepšie vziať nejakého mechanika a samozrejme ak máš možnosť, daj si skontrolovať servisnú históriu. No a v neposlednom rade treba dať pozor na exzatopené autá, povodne boli toho roku vo veľkej časti Európy a autá z nich sa pomaly nie len likvidujú, ale aj predávajú.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2008
Ahoj.
Hodím tip http://autobezobav.cz/
Já zatím zkušenost nemám, kamarád ano, prý velká spokojenost.
Nebudu se rozepisovat.
..kdyby to někomu vadilo, ať to smaže, reklamu nedělám.
Erleichda..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/7/2010
Asi to patří do "ostření/broušení", ale já se stydím "to" tam dát. red face . Snad jsem se moc nespletl, ale nějak se mi to nezdá! Co vy na to? Zaujal mě ten nadpis: Surprised
Broušení nožů je odteď snadné, stačí je jen namočit do slané vody

https://www.nasdum.eu/brouseni-nozu-je-odted-snadne-staci-je-jen-namocit-do-slane-vody/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.context
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
To je zrecyklovaný článek z webu nasezahrada.com. Podle všeho jsou to sesterské weby a použily stejný zdroj.

Pokud bych se měl vyjádřit k meritu věci, řekl bych, že pokud člověk neumí brousit, nepomůže mu ani svěcená voda, natož tak slaná. Pokud brousit umí, takové podivné postupy používat nepotřebuje.
Nejsem odborník na oceli ani broušení, jsem jenom laický uživatel, ale celé mi to přijde jako jedna velká pitomost.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Já se jako "materiálový a korozní inžinýr"Razz k tomu raději ani vyjadřovat nebudu. Komentáře k těm hovadinám by byly asi trojnásobně delší. Bohužel je mi jasné, že tohle bude kolovat už na věčné časy.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Laicky napad, neni mozne ze to pochazi z nejake babske rady, kdy slana voda sezere jehlu (cili takovy chemicky ekvivalent obtazeni na kuzi)? Zkouset to nebudu ;)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
... nezapomeňme v těchto dnech vzpomenout i na mnoho mladých kluků, kteří "museli" jít bojovat do ciziny, mnozí nevěděli, do čeho jdou a že už se domů nikdy nevrátí... Sad
... je v podstatě jedno, jestli byli ze Západu, Východu, nebo Jihu...
A jejích rodiny často vůbec neví, kde jim byl konec ...

St.Nicolaus vložil tyto přílohy:
H_.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Penzista napsal:
Asi to patří do "ostření/broušení", ale já se stydím "to" tam dát. red face ...

No to je geniální nápad! Asi jako tohle - a hele, ono se to opravdu šíří, jak trefně píše Slon...Laugh

Vlastně - ono to nemůže fungovat, led není horká voda, že!

Ono je podle těchhle géééniů jednodušší nadrtit škořápky, zamrazit, čekat. atd, než vzít hrnek nebo talíř, jak to dělala naše babička (a fungovalo to stokrát líp).
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
St.Nicolaus napsal:
... nezapomeňme v těchto dnech vzpomenout i na mnoho mladých kluků, kteří "museli" jít bojovat do ciziny, mnozí nevěděli, do čeho jdou a že už se domů nikdy nevrátí... Sad
... je v podstatě jedno, jestli byli ze Západu, Východu, nebo Jihu...
A jejích rodiny často vůbec neví, kde jim byl konec ...

Na dva válečné hřbitovy jsme narazili i v Norsku. Odděleně tam byly hroby jak Němců, tak i vál. zajatců : Rusové, Jugoslávci, Poláci i na české jméno jsme narazili.
A že těch křížů bylo.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
https://www.youtube.com/watch?v=s3wNuru4U0I

Quincy…..
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
A veselejší zpráva

https://www.youtube.com/watch?v=SRXH9AbT280

https://www.youtube.com/watch?v=5FrhtahQiRc
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
Krabicový nález. Břitvy takto zprasené, co tím?

dagger vložil tyto přílohy:
IMG_1876.JPG.jpg
IMG_1877.JPG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/23/2021
SR .... eshop ojeby

https://mnk.sk/fake/

red face
„Veľkí ľudia diskutujú o ideách, priemerní o udalostiach, a malí o iných ľuďoch.“ — Charles de Gaulle
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/16/2008
dagger napsal:
Krabicový nález. Břitvy takto zprasené, co tím?

To je tak do výstavky. Když to obrousíš, už to nebude mít tak jemný ostří jak bys chtěl.
Ale už jsem viděl i úplně uzoučký břitvy který se furt používaly.

To mi připomíná ten frk:

"Stará, co to má znamenat, ty břitvy mám úplně tupý!"
"A co to povídáš dědku. Když jsem s nima tuhle škrabala mrkve, tak byly vostrý" mrGreen
" a všichni tam nasávali jak tepláky hozený do potoka "
Hlavně nenápadně, jakože nic! A trollům ZDAR! V Norsku určitě navštivte horu "Hoven"!
Posláno:
Štamgast
Páni kluci - kdo má kontakt na Tomáše Bittnera Přívratského. Nechal jsem si u něj stabilizovat něco břízy a ztratil se mi kontakt.... A nechci, aby si myslel, že na to kašlu. Původně jsme se domluvili na pražskou, ale ta - dle Želvy - nejspíš nebude.
Což mi štve, anžto to býval pěkný výlet mezi Lipovýma.
Díky!!!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
mail
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Pouliční umění - baseň ZASTÁVKA PODBABA. Laugh
Autor neznámý.
Vysvětlivka - zmíněná ,,osmička" je číslo tramvaje Wink.

Růža vložil tyto přílohy:
20241207_150814.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Něco se někde zadrhlo..... Mail nedorazil. Od kolegy Zemana několik.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
dobry den neni tu naky ajtak dekuji
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum