ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ukmacabedy Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/7/2007
videjka a foto budou, už to ted nestíhám před výstavou takže chvilku strpení a pak ukážu jak vše fachá Happy

"Co neuděláš dnes, odlož na pozítří a máš 2 dny volno"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2013
SUPER!!! Těším se...Applause
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/13/2015
Ahoj
Taky na výstavě nebudu zrovna se žením, takže se těšim na foto a video.Ok
Milan
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/15/2008
Bruska super,půjdem dělat misto na ponku a že ho nebude třeba moc!Parádní!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2012
Bruska moc pěkná...malá,šikovná a jestli bude fungovat stejně dobře jako tvoje stabilizace tak to bude mazec.
Díky Marceli za krásná dřívkaApplause

malysef vložil tyto přílohy:
P1017513.JPG.jpg
P1017516.JPG.jpg

V případě zájmu,se neváhejte zeptat.....prosím na e-mail.
Posláno:

Štamgast
děkuji chlapi všem, tohle mě vždy potěší a chytne za srdce, když jste všichni spokojení s tím co se snažím dělat. Ale někdy už mám chut s tím seknout a zůstat jenom doma na zadku abych náhodou někoho neprudil že zrovna neukážu jak stabilizuju a že zrovna nedodám technické výkresy brusky, už nemám po dnešku chut dál vymýšlet a to toho v hlavě mám ješte dosti ale už se bojím podat prst protože brzy mi fakt tu ruku utrhnou.
Vašku ta dřívka jsou moc pěkná, ani jsem nečekal že v plátcích to bude taková pecka Happy

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/31/2012
Ahoj Marcel,
nedaj sa odradit - kazde usilie stoji more casu, neuspechov, nepodarkov a ked sa mozno necakane zjavi ocakavany vysledok tak to potesi a hned sa na to co tomu predchadzalo zabudne. To je zaroven aj inspiracia k dalsim skokom cez prekazky. Pochopitelne je aj to, ze snad kazdy bral skratku a vzal si rovno recept na zaruceny uspech, ale tak to nechodi... NoNoNo
Napady si vzdy kazdy kto ma tento talent strazi a ako s nimi nalozi je jeho vysadou!
Ani ti ktori Ta napominaju vyrobne postupy nerozdavaju, tak sa venuj tomu co Ta bavi ked Ti to ide lepsie ako ostatnym. Admire Applause

Posláno:
Štamgast
Připojený: 6/8/2010
Prosím, netušíte někdo, co je s Marcelem? Snažím se ho kontaktovat jak tady po zprávách, tak po mailu (ze jeho stránek) tak i přes mobil (taky z jeho stránek) a bohužel bez výsledku. Tak jestli někdo netuší, jestli není někde daleko vyjetej třeba na nějakou vzdálenou dovču, nebo jestli není marod ... abych ho prostě zbytečně nebombardoval, i když sehnat bych ho potřeboval celkem fest.

Díky Karel
Když se ráno podívám do zrcadla, nechci aby mně ze mě bylo špatně. A tak asi zůstanu chudej.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/28/2014
Já vim uplný prd, ale je začátek roku, po letech krásná zima... klidně bych veřil tomu že bere zaslouženou dovču Wink
Když se kácí pes, tak lítaji řízky.
Posláno:

Štamgast
Čaute kucí, dlouho jsem tu nebyl a asi to nebude o moc lepší ale mám pár věcí na srdci co bych chtěl informovat a znát váš názor.
Asi to nějak rozfázuji a napíší v kostce, protože bych musel psát sloh. Happy

1. musel jsem prodloužit dodací termín damaškových polotovarů.....nějak moc přibývá práce a nestihám vše vyřizovat. Samožřejmě co bude skladem bude ihned vyřešeno.

2. zvažuji ukončení stabilizace vámi dodaných dřev......až na pár vyjímek odzkoušených a stálých kluků poslední dobou řeším problémy se špatnou stabilizací a vadnými kusy což není ani dobrá reklama pro mě protože dopátrat co bylo se dřevem dělané, jak bylo sušené (vaření v soli, domácí rychlosuška mikrovlnka, olejíčkování, čpavky a další kokotiny....) mi dělá akorát problémy, špatnou reklamu a zbytečnou ztrátu.
Takže silne uvažuji, že budu dodávat pouze své dřevo a pokud se objeví vadný kus budu řešit reklamaci bez debat. Hold nekdy asi zákon přírody nejde ojebat Happy Happy

3. v dubnu čekáme další přírůstek Happy bude to další kluk.....jupí Happy takže budu možná ješte více nedostupnejší a zakázky budou chvilku trvat déle než se zase rozjedem do nějakých kolejí Happy a určite manželka bude zpočátku potřebovat pomoci. Takže kdybych nereagoval na mejly, pište SMS, FB, volejte a nebo zrovna spím.

4. pořád občas blbne mejlová komunikace, hodne se to zlepšilo ale fakt jen občas neco skočí do...pryč a pak to nenajdu nebo až dosti pozdě. takže opet SMS, FB, volání je vetší jistota.

No zatím asi vše, krapet jsem onemocněl takže jdu zas po peřinu to vyležet už chci do kovárny boha jeho Happy

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/28/2008
ukmacabedy napsal:

...
3. v dubnu čekáme další přírůstek Happy bude to další kluk.....jupí Happy ...

Gratuluju a přeju VŠECHNO NEJ...

Happy a to ostatní se poddá!
POKUD MÁTE DOTAZ, PIŠTE NA MAIL!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/20/2016
Připojuji se ke gratulaci a přeji ať roste jak z vody. Wink
Posláno:

Štamgast
Marceli další chlapákApplause
Gratulace velikáHappy
Posláno:

Štamgast
Marceli teda tvojí galerku jsem musel chvilku hledat....
Ten tvůj sendvič je fakt božíApplause

P4270149.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
A zase byla hluboko,ale Tvoje práce je furt parádníApplause

IMG_20180331_112923.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Tak pod dlouhé době trošku oživím své vlákno, nějak už není čas chodit na všechny ty sítě a vkládat přispevky do všech možných témat.
Krapet jsem se pustil do zavíráků, převážne jsem zabředl do axis pojistky, zkoušel jsem liner zpočátku ale to mě nanadchlo. Asi jsem chtěl jinou výzvu no a výsledky se pomalu dostavují a mužete sami ohodnotit.
Model Sharken No#008, čepel z kantového damašku, 3,8mm, 61HRc, délka 100mm, celková 220mm, axis čep je kalený na 58HRc, rám konstrukce z AK5, střenky stabilizovaný turecký ořech s graviturou koně Ariel, čepel behá na kompletních axiálních ložiskách 12mm. Nůž je věnovaný našemu českému Moto Ariel Klubu pro jejich závody.

ukmacabedy vložil tyto přílohy:
DSC_0493.JPG.jpg
DSC_0495.JPG.jpg
DSC_0497.JPG.jpg
DSC_0499.JPG.jpg
DSC_0501.JPG.jpg
DSC_0503.JPG.jpg
DSC_0506.JPG.jpg
DSC_0509.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Další novinka je karbonový ultra lehký nožík v Bemetalovském provedení 🙂
Model HunToo#007, čepelka z damašku síla 3,8mm, 62Hrc, rám je z karbonu 3K, střenky z Amarantového dříví naštípaného kdesi v Americe 🙂, axis čep kalený na 58Hrc, distance leštěná AK5, čepel opět uložená v pouzdře na kompletních axiálních 12mm ložiskách takže nehrozí žádné vydření, čepel je pevně uložená. rozhodně není vhodný na sekání polínek nebo mlácením větví do čepele apod. ptákoviny.
Ale, kdo nemá rád težké věci po kapsách, tak určite ocení krásných 98g.
Aloha 🙂

20241011_094400.jpg.jpg
20241011_094421.jpg.jpg
20241011_094444.jpg.jpg
20241011_094549.jpg.jpg
20241011_094705.jpg.jpg
20241011_094827.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
Veľmi jemný damašok, v príjemnom kontraste s rukoväťou.
Zaujímavý počin.Ok
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Krasavec Applause
Děkuji Marceli.

Růža vložil tyto přílohy:
20241106_123220.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Moc děkuji za pokuk a Růžovi za parádní odezvu Happy, dost teď zaostávám s hlídání a udržováním příspěvků a přidám jednu ze starších projektů, protože je ted přednější stavba RD abychom už letos před zimou mohli bydlet tak není ani moc času tvořit.

Model SanToo#005 s čepelí z nerezové oceli Elmax SuperClean kalené na 60HRc, rám konstrukce z Titanu Gr.5 anodizovaný lehce do světle modra, bolstry též z Titanu Gr.5, střenky stabilizovaný nádor Javoru do fialové barvy. Čepel opět na kompletních ložiskách 12mm. Nožík je případně volný. Aloha 🙂

IMG_20241111_144835_492.jpg.jpg
IMG_20241111_145028_448.jpg.jpg
IMG_20241111_144939_824.jpg.jpg
IMG_20241111_145048_018.jpg.jpg
IMG_20241111_145316_976.jpg.jpg
IMG_20241111_145413_301.jpg.jpg
IMG_20241111_145542_481.jpg.jpg
IMG_20241111_145621_232.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest