ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
EXTREME EDC Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 10/20/2018
Mám před sebou náročný týden a něco jsem musel udělat i o víkendu. Natočil jsem krátké video z části výroby ručiček.  https://youtube.com/shorts/X_aP3FRvVLQ?feature=share

A taky jsem natočil jak vypadají hodinky v provedení bez oleje.  youtube.com/shorts/3G4sOY0lnLM?feature=share

tento týden se ozvu dalším co mám v pořadí kvůli odeslání hodinek. 
.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/21/2011
No to mě pos.r....🎩 dolů..s mýma rozklepanyma rukama bych toho neudělal...ty hodinky se mě moc líbí chlape..krásná práce
lepsi nuz od tamanu nez zadny
Posláno:

Pokročilý
m.a.t.e.s napsal:
EXTREME EDC napsal:
Provedení bez olejové náplně.
Přidám i krátké video. Mám rád část když na hodinky nasadím lunetu. Video zde.

Ty jsou nádherný Ok. Líbí se mi ty bitelný stěžejky!Ok

Používám ty nejmohutnější stěžejky jaké se dají koupit. Nemám rád takové ty tenké. Na ty se jen špatně podíváš a už se kroutí.
.
Posláno:

Pokročilý
Lisování ručiček je pro mě jedna z nejnáročnějších operací kterou ještě komplikuje to že si ručičky dělám sám a nekdy musím ručičky sundat kvůli úpravě průměru nebo ručičku vyrovnat. Dlouho jsem hledal ten správný lis a tenhle je přesně to co potřebuji. Už je na cestě a moc se těším až přijde. Bude to velké usnadnění práce.

EXTREME EDC vložil tyto přílohy:
LIS_NA_RU_I_KY.jpg.jpg

.
Posláno:

Pokročilý
Ahoj, poslední dobou nebyl ani čas vytvářet nějaké příspěvky. Jsem od rána do večera v dílně. Tento týden byl ve znamení příprav na výstavu. Budu rád když se stavíte podívat  

Na výstavě nebudu mít žádné hodinky na prodej. Všechny už mají svého majitele.  Z čeho mám fakt radost je to že všechny kroky které jsem udělal pro zlepšení výroby a montáže fungují. Nastavil jsem správný směr a další nové vybavení už je na cestě a opět to bude výrazné zlepšení.  A na konec přidám malou ukázku  co budu mít na stánku.
https://youtube.com/shorts/ruI4kuZADgA?feature=share

Info o výstavě zde : https://www.micropraha.com/
.
Posláno:

Pokročilý
Dnes se ještě krátce vrátím k výstavě Micro Praha která byla jedním slovem skvělá. Moc děkuji všem za návštěvu u mého stánku. Tohle jsou přesně ty chvíle kdy vidím že moje práce dává smysl a motivuje mě to hodinky dál zlepšovat. Moc si vážím těch kteří na výstavu přišli jen kvůli hodinkám PROVOKE. Jsem také moc rád že jsem několikery hodinky mohl předat osobně. Za celou sobotu jsem se nezastavil. Omlouvám se všem komu jsem se nemohl plně věnovat. Nebylo to možné. Příští rok budeme na stánku ve třech. Takže ještě jednou velké diky za vaši podporu, zájem o moje hodinky a příští rok opět v Praze. Já si dnes udělám po čtrnácti dnech volno a zítra zpět ke strojům 🙂

EXTREME EDC vložil tyto přílohy:
provoke_hydro_.jpg.jpg
provoke_vystava.jpg.jpg
micro_praha_3.jpg.jpg
micro_praha_4.jpg.jpg

.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/5/2007
Mna by skor zaujimalo ako vyriesite praky ktore sa lamu jeden za druhym, dva tyzdne uz cakam na telefonatAngry

ddussann vložil tyto přílohy:
image0000011.JPG.jpg
Sni_mka_obrazovky_2024_11_22_o_8.24.46.png.jpg
Sni_mka_obrazovky_2024_11_29_o_12.09.07.png.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/27/2001
Vidím dobře, že prak je vyroben na "3D tiskárně"?Shocked Shocked Shocked
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
ddussann napsal:
Mna by skor zaujimalo ako vyriesite praky ktore sa lamu jeden za druhym, dva tyzdne uz cakam na telefonatAngry

jj 3d tisk, malé procento výplně, vidím to spíš na zkušební prototyp Oh No
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/5/2013
Tie pôvodné praky z leteckého duralu 7075 T6 boli super.Ok
Ako sa človek vývojom dopracuje k tomuto lacnému hnusu ktorý je očividne ešte aj nebezpečný je pre mňa fakt záhadou.Keby chcel zákazník lacný odpad ide na AliExpress.KO
To dôveru v značku teda moc neposilní.Confused
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/5/2007
WuDan napsal:
ddussann napsal:

jj 3d tisk, malé procento výplně, vidím to spíš na zkušební prototyp Oh No

oto su kusy, co su normalne v predaji, co k nam priniesli zakaznici na reklamaciu

niektore praskli uz pri prvom natiahnuti gumy
Uživatelé v tomto tématu
Guest, indián

Přechod na fórum