ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
EXTREME EDC Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 10/20/2018
Prodej eXtreme EDC. Protože jsem se rozhodl ukončit provoz eXtreme EDC kvůli jinému projektu nabízím k prodeji celý projekt včetně skladových zásob, výrobních podkladů k jednotlivým produktům, kontakty na výrobce, eshop a doménu. Projekt prodám jako celý soubor nebo jako jednotlivé projekty.
Součástí prodeje není projekt boxerů klasik.
.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 5/5/2007
Mám od EDC boxer a je to fakt super hračka, som rada, že som ho ešte stihlaHappy

Faktom ale je, že v nožiarskej galérii by hodinky byť nemali a preto by mal pán pokračovať ďalej v sekcii Príslušenstvo - hodinky.

Prajem nech sa darí v novom projekteHappy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/20/2018
Protože byl čas jít dál prodal jsem svou "firmu" eXtreme EDC. Nový majitel bude dál pokračovat ve výrobě nějakých produktů a eshop bude opět fungovat. Záruční opravy na výrobky které jsem prodal já bude možné i dále řešit na mém mailu extremeedc.cz@gmail.com

Protože chápu že je tohle forum o nožích a ne o hodinkách už zde nebudu přispívat. Moji práci na hodinkách můžete sledovat na mé FB stránce Provoke watch a nebo na hodinkovém foru chronomag.

Tímto děkuji všem zákazníkům, obchodním partnerům, fanouškům a sledujícím za vaši podporu bez vás by to nešlo. Díky za prostor zde na foru.

Jiří Šejna

.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum