ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Nože typu Motýlek Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/18/2006
Super, díky za první info Ok
Už se nemůžu dočkat, jsem majitelem, ale mám ho ještě u Musashiho, který ho dnes vyzvedával v Cold Steelu.
Vzhledem k tomu, že mám původní titanovou variantu, tak budu hodně srovnávat Happy, ale recenze bude Happy

A s tím flipováním (spíš neflipováním) si můžeme podat ruce Grin
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili, nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/8/2010
Viac ako na sucastnu produkciu sa v poslednej dobe vraciam do minulosti a som moc rad ze mozem ukazat "navrat strsteneho syna" Grin

ZLOjasna vložil tyto přílohy:
1000047292.jpg.jpg

Emaily mi nechodia - kontakt cez PM
instagram.com/stefpacka/
Posláno:

Štamgast
Naprostá paráda Applause
29 Knives Kris, líbil se mi už když jsi ho měl poprvý...Happy
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili, nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/11/2019
Inventúra🦋

Duttty vložil tyto přílohy:
IMG_20241120_080033073.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Duttty napsal:
Inventúra🦋

Vidím, že máš dobrý vkus Ok
Paráda Applause
Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/11/2019
Ďakujem Tomáš👍🙂
No začína sa mi to pekne-nekontrolovane rozrastať😁
V poslednom čase ma znovu začalo baviť flipovanie a balisongy.....🍀
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/18/2023

Riso19 vložil tyto přílohy:
IMG_1821.jpg.jpg

I-I
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/11/2021
BB V1 se moc nevidí. Krasavec Applause

Můj bývalý BB V2.
A FlyFather 2.0, který někomu nedávno dorazil, jen ne mně red face :

I-I vložil tyto přílohy:
IMG_1480E.jpeg.jpg
v0_n2his7yo9n7e1.jpeg.jpg
IMG_1875.jpg.jpg

🦋💙
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/18/2023

Riso19 vložil tyto přílohy:
IMG_0630.JPEG.jpg

Posláno:

Štamgast
Jo, pěkné kouskyOk
I-I
Posláno:

Pokročilý

🦋💙
I-I
Posláno:

Pokročilý
Moskito nabízí zelený i červený Gold Class Necron. Ale...

... Necron je jeden z mála případů, kdy je klon povedenější než originál. Tenhle Baliplus klon Necronu nabízí navíc titanové střenky i kluzná ložiska. BBKS má teď navíc do 8. února slevu 10 % na celou objednávku (objednávky do toho data nebude odesílat).

🦋💙
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/10/2018
Tomáš napsal:

Arc Angel je skladem na českých Cold Steel stránkách za 4900,- Kč
https://www.cold-steel.cz/arc-angel-bailsong

Nová cena: https://www.edgear.cz/cold-steel-arc-angel-bailsong?utm_source=dtb&utm_medium=mail&utm_campaign=XXL

To by byl hřích nekoupit Grin
I-I
Posláno:

Pokročilý
Ta byla už před několika týdny - pokud to teda taky nebyla zrovna nějaká akce Confused

Divím se, že ještě nemají vyprodáno.
Možná jich mají mraky, protože hliníku je habaděj. Nebo o té akci lidé neví. Popřípadě ho nikdo nechce red face

Koupils? Razz
Pokud ano, doufám poreferuješ o prvních dojmech.
🦋💙
Posláno:

Štamgast
Koupil.
Nevím jestli jsem povolaný tohle hodnotit ale zkusim se podelit jestli to prijde😀
I-I
Posláno:

Pokročilý
Já Tě povolávám. To bohatě stačí Razz

Jsem zvědav, co na něj řekneš. Původního Archanděla asi nemáš, což?

A nezapomeň do něj fouknout teflon pro leváky. V Evropě ho neseženeš, ale Ned Flanders by Ti jistě rád nějaký poslal Laugh

🦋💙
Posláno:

Štamgast
Tak jsem to teď rozbalil a první dojem bylo "no ty vole" v negativním duchu.

Kdybych za to zaplatil 7000,- , tak bych se pleskal dlaní do čela nebo to vrátil.

Ne, že by to bylo hnusné nebo špatně udělané, ale ten hliník byť je krásně opracovaný se sametovým finišem to nějak v mých očích degraduje. Možná se s tím díky té celkové lehkosti dobře flipuje, ale to neocením páč to neumím.

A je na tom skutečně napsáno USA což zvedá cenu nože při prodeji minimálně o 50%. Grin

Na stupnici do deseti tomu dávám 6,5 - 7. Sundám z toho to kladívko na konci, pořídím protiřezné rukavice a budu trénovat až se ze mě bude kouřit.

*podotýkám, že motýle nejsou moje parketa a jediné srovnání mám s Hidden Angel, který je podle mě jiná liga.

Edit - a nabroušené to přišlo dobře Grin

janm vložil tyto přílohy:
IMG_0809.JPG.jpg

I-I
Posláno:

Pokročilý
Díky za potvrzení mých domněnek.

Jaký má balanc? Je čepel těžší než ručky? Oblast čepů/tangu asi nebude nijak extra těžká.

Vážně je to "kladivo" až tak těžké, že rozhazuje balanc? Není každá ručka uvnitř jinak tvarovaná, aby se tomuhle nepoměru předešlo?

Mi to vyznívá tak, že Hidden Angel bude lepší deal, pakliže by někdo v téhle cenové chtěl na používání a příležitostné základnější flipování známější americkou značku.
🦋💙
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2018
Já bych toho Arc Angela zas až tak nezatracoval. Upozorňuji, že jsem opravdu amatér co se týká motýlků a velkej dřevák, obdivuji co s nimi někteří kluci dělají ale u mě to hraničí s ublížením si Laugh . Souhlasím, že za 7litrů je to nesmysl a ručky z titanu by tomu slušely o moc lépe. Ale u motýlků si asi člověk musí vybrat na co ho hlavně bude používat, na flipování bych řekl, že Arc Angel nebude vůbec špatný je opravdu lehký o proti Hiddenu. Když budu chtít motýla na používání a na nějakou i trochu těžší práci tak Hiden Angel bomba, ten člověk vezme do ruky a už cítí, že má kus železa v ruce a budí dojem, že něco vydrží, už jenom šířka čepele o proti Arc Angelu je úplně někde jinde.(viz, foto na předchozí stránce) Nic méně, základní flipování Hidden ano ale nějaké ty úžasné šílenosti co někteří umí si s ním neumím představit.
Prostě abych to shrnul Arc na hraní a lehčí řezaní a Hidden když půjdu vykostit tlupu zombíkůLaugh Laugh .
Jelikož jsem velký fanda CS tak přiznávám, že můj názor může být zkreslený a souhlasím, co se týká motýlků tak je hromada značek lepších.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum