ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Coldsteel - I. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/4/2016
Dándý napsal:
Nejlepší ergonomie u továrních nožů vůbec. Jiné firmy by se mohli učit 😉

j .. ergonimii delaji celkem dobrou .. i ta srk sk5tka ji ma hezky tvarovanou.. ale dotaz do plena.. mam SRKcko cca nevim.. tohle konkretni na ktery se chci zeptat treba rok.. dostava zabrat.. sem s nim fatk spokojene.. cocak ktereou sem tam vytvoril je krasne rezina.. ale.. ted jedno ale.. ta rukovet.. kdyz s ni zkusim jakoby zakroutit, jako bych ji srouboval na ten trn, tak je slyset a citit mirne praskani a vule.. nepredpokladam ze je to nesmrtelnej typ rukovjeti .. ale co s tim ?
jako na knilandu me vyjde nova srk sk5 cca na 12 kil s temi slevami co tam mam .. ale mam k ni citovou vazbu., nechci ji jen tak menit jak ponozky

purschack vložil tyto přílohy:
20250203_153134.jpg.jpg

Sun
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/26/2011
Tahle vada se často zmiňuje.. O léku jsem zatím neslyšelNeutral Říkal jsem si že až mě to bude moc s..t, tak zkusím gumu sundat a udělat vlastní ručku. Neb ta čepel mě asi přežije...

Sun vložil tyto přílohy:
IMG_20250203_155227_1.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Daň za to, že je ta kudla tak levná. Řešení je tu vymačkanou gumu sundat a udělat rukojeť třeba z kožených kroužků.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
No, ten kraton mám na hunterovi a drží. Jen je krapet omačkaný od kydexu. A že by měli jinou technologii nástřiku??
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Já bych zkusil podél čepele narvat do ručky podél trnu třeba drát z výpletu z kola aby vznikla mezera a prolit vterinakem. ( Pokud je ta ručka guma a ne plast a půjde to) Pokud nepomůže, tak novou ručku ze dřeva klasika na epoxid a trn.

Ppetr vložil tyto přílohy:
1_b49afa38503858eee0a7a4073c5b66d5__1_.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/23/2022
Zdravím, podobný problém som riešil na CS master hunter, bol to úplne nový nôž zo značnou vôľou na rukoväti.Stačila inj.striekačka a najhrubšia inj ihla(1.2x40 mm),sekundové lepidlo Loctite 401.Vstreknúť primerané množstvo a samozrejme fest stlačiť. Zatiaľ to drží a to hunter dostáva zabrať.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/11/2019
🍀

Duttty vložil tyto přílohy:
IMG_20250206_095835338.jpg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/26/2011
Ad rukojeti u srk - pokud nemá člověk nějakou silnou citovou vazbu ke konkrétnímu kusu, asi by to šlo brát u verze sk5 skoro jako spotřebák, jak je ten nůž levnej. ALE, u 3V to už není o pár korunách, a tak taky čekám, co to udělá, ale u mně zatím po cca roce to je ok. Nevím, jestli to už někdo nezmiňoval, viděli jste už srk 3V v compact verzi? Ve Státech už je, ale nevím, jestli to není nějaká limitka. Btw když už jsem u té 3V verze - kdyby měl někdo na prodej 3V, ale výrobu Italy, ozvěte se mi, díkyHappy
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/23/2022
Dvaja parťáci do nepohody

papirus vložil tyto přílohy:
20250208_090802.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/29/2014
Happy

mirek.r vložil tyto přílohy:
IMG_2282.jpeg.jpg

Sun
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/26/2011
karel73 napsal:
3V, ale výrobu Italy, ozvěte se mi, díkyHappy

Jaký je rozdíl mezi starší výrobou in Italy a novější in Taiwan?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/15/2006
Ja mám verziu Taiwan, ale asi tú pôvodnú, táto DLC edícia v CPM 3V bola za mňa najviac podarená.
Čepeľ je zo všetkých najrezivejšia, smerom k špičke sa zužuje. Má ostrú hranu, firesteel len tak sype iskry.

chodec vložil tyto přílohy:
20250209_145802.jpg.jpg
20250209_145753.jpg.jpg
20250209_145747.jpg.jpg

'Raymond, you don't need camping equipment, you need these skills.'
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum