ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Multitool V. - Leatherman Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 9/21/2004
Chlopi, nevite prosim nekdo, kde se da v cechach koupit toto: Leatherman h503 Multi-tool? Neni to zadna novinka, ale nejak to nemuzu nikde najit. Dekan.
iop
Posláno:
Začátečník
Připojený: 8/25/2006
mam uvedený nástrojový nůž, velmi krátce použitý, k dispozici. Kontakt 602 55 70 70.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/21/2006
Prosim vás, zkritizujte mi tenhleten (Leatherman Juice KF4) nástroj. Cena je příznivá, možná bych si udělal Ježíška. Nosil bych ho v baťohu pro občasné a nenáročné použití. Díky.

http://www.highlife.cz/leatherman-viceucelove-kleste-juice-kf4-zluta-v691
http://www.leatherman.com/multi-tools/retired-products/juice-kf4.aspx
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2007
Za tu cenu je se to hodí. Můžeš zkusi pouvažovat o Victorinoxu s kleštěmi, takový Handyman ti udělá stejnou práci za míň peněz a má víc možností. Ale záleží, jak "nenáročná" bude ta tvá práce.
Posláno:

Pokročilý
Klasický zavírací multi, ten nechci.
Měl bych ho v baťohu a občas využil kleště, otvírák či šroubovák; žádná velká zátěž.

Jde mi o to, jestli za tu cenu nejdu do nějakého rizika.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/30/2008
já mám victorinox uš 3 roky a spokojenostWink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2007
krtenek napsal:
Klasický zavírací multi, ten nechci.
Měl bych ho v baťohu a občas využil kleště, otvírák či šroubovák; žádná velká zátěž.

Jde mi o to, jestli za tu cenu nejdu do nějakého rizika.

U Leathermana do rizika nejdes. Je pravda, ze Juice jsou mensi a lehci rada, takze nejsou delane na skutecne velkou zatez jako napr. rada Charge, ale jsem pevne presvedceny o tom, ze poslouzi bez ztraty kyticky.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2006
Juice, je zbytečnej kompromis, Charge TTi je správná volba.Happy
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/16/2008
Zajímavé že se většina uživatelů upína na leatherman, já používám sog a jsem spokojen.

aspik vložil tyto přílohy:
sog.JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2006
aspik napsal:
Zajímavé že se většina uživatelů upína na leatherman, já používám sog a jsem spokojen.

Páč leatherman je 1. liga a sog 2.liga. Wink Ale svoje, si taky určitě zastane.Happy
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 7/1/2007
Mě na leathermanovi vyhovuje to.že můžu otevřít čepel nože jednou rukou a nemusim před tim otevřít celé kleště....
A ještě k tomu tam mám čepel zubatou i klasickou...Nemám zkušenosti z jinýma kleštěma,ale neměnil bych...Jsem fakt spokojenej...Wink
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 2/23/2008
Já mám Vinox SwissTool a taky spokojenost Happy
Posláno:

Pokročilý
To už je opravdu moc drahý.
Asi budu objednávat ten KF4. Happy
Posláno:

Pokročilý
Právě sem ho objednal, tak sem zvědavej.
eda
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/15/2008
Vybírám nějaký kvalitní nářaďový nůž a v těch výrobcích se zatím moc neorientuji. Jak si v porovnání s Leathermany vedou třeba Gerbery? Jsou i nějaké další značky se srovnatelnou cenou a kvalitou?
Posláno:

Pokročilý
Tak mi přišel, ALE: v ošuntělý krabičce, která se někde měsíce válela a bez jakéhokoliv dokladu o koupi. Tím mě výše uvedený obchod hodně zklamal.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/1/2007
krtenek napsal:
Tak mi přišel, ALE: v ošuntělý krabičce, která se někde měsíce válela a bez jakéhokoliv dokladu o koupi. Tím mě výše uvedený obchod hodně zklamal.

Výše uvedený obchod = Highlife?
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/11/2007
Já jsem v pátek koupil manželce k svátku Leatherman Micra, je to opravdu takový malý akorát do kabelky pro ženský a dosti praktický. Hlavně byl zrovna ve slevě na 560,- takže bylo rychle rozhodnuto. Hlavně taky, protože neměli Buck Metro Led, který jsem pro ní původně chtěl.

V obchodě kde jsem to kupoval, jsem zahlídl i kleště od Lanskyho za 850,- což by mi pro začátek stačilo, ale na netu je nemůžu nikde najít.
Máte s nimi někdo zkušenosti, nebo nevíte kde najít nějaký info? Neni to padělek, nějakej výdoblitek vietnamské trhovské kultury?

Edit:
Tak už jsem je našel. Lansky Multi-tool
Asi to nakonec nebude padělek, cena tak nějak odpovídá, ale kdo ví.

V této místnosti je místo jen pro jednoho Boha a ten váš to není! Walter Bishop
Posláno:

Pokročilý
fogl napsal:
krtenek napsal:
Výše uvedený obchod = Highlife?
Ano.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2008
Ja máš už cca 3 roky leatherman wave. dar od kamoša a ten ho používal nejaké 2 roky predtým. Je super nemenil by som ho. Nôž super drží ostrie, veľkosť klieští akurát optimálna praktické kožené puzdro.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum