ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Pospa Možnosti
Posláno:
Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 4/29/2020
Hlasoval jsem pro první variantu. To šikmé kartáčování mi připadá zajímavější na pohled.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2020
Jasně ta spodní ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
Variant spodnej fotky.
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Delewar napsal:
Variant spodnej fotky.

Pár jistot nám ještě zbylo, nebe je modrý, voda je mokrá, Delewar je kokot ( Variant ) , jasně že ta spodní je dobrá...Grin Laugh Grin
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2010
montelie napsal:
Delewar napsal:
Variant spodnej fotky.

Pár jistot nám ještě zbylo, nebe je modrý, voda je mokrá, Delewar je kokot ( Variant ) , jasně že ta spodní je dobrá...Grin Laugh Grin

Hele, tak mu vypadlo "a", no. To je toho. Ják dyž píču na zelefonu, tak zam mám příklepů jak máku, a bez okuliarý prehršel. A tady to "okno" na psaní zpráv na knifu je pro mě peklo. Když si to zvětšim, tak pak najít odeslat.....A když pak chybu vidím, tak většinou prošvihnu čas na editaci. A my, co jsme měli na vojně Slovákomadaropolákovýchonarorusíny, tak si to nějak přeložíme. A že má osobitý styl vyjadřování, no co. Nikomu tím neubližuje. To tady bývali jiní vocasové, namátkou asi Kasper, co se do každého naváželi.

Právě jsem se vrátil od Marcela a přivezl damašek na záštitu. Ten, co mám doma, byl o pár mm krátký. A jinak jsem rád, že tu jsou i jedinci, co mají stejný zvrácený vkus jako já. Takže jaká bude ručka? Nechte se překvapit. Můžete tipovat. Asi největší váhu bude mít vkus budoucího páníčka. Jinak jaksi dle vkusu každého soudruha, že. Happy

chybama se člověk učí- BLBEC VLASTNÍMA
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2023
montelie napsal:

Tohle mě opravdu baví - pozorovat tu nemoc.
Člověk, Delewar, který si jede to své, do nikoho se “nesere”, sere tolik lidí, že dostává pravidelně čočku.
S grácií většinu těch útoků přechází a nechavá být.
Vtipné je i to spektum “vážených” členů, kteří si do něj kopnou.
Jak psi, smečková mentalita.
Jsem rád, že tu Delewar je.👍

OT:
Osobně se mi jako samotné dřevo více líbí ta druhá varianta.
Výsek za patkou nechává hezky vyniknout letokruhy / strukturu.

Vzhledem ke kresbě damašku a s ohledem na celkovou kompozici bych ale volil V1.
Působí komplexněji.

Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Totoro napsal:
...Tohle mě opravdu baví - pozorovat tu nemoc.
Člověk, Delewar, který si jede to své, do nikoho se “nesere”, sere tolik lidí, že dostává pravidelně čočku.
S grácií většinu těch útoků přechází a nechavá být.
Vtipné je i to spektum “vážených” členů, kteří si do něj kopnou.
Jak psi, smečková mentalita.
Jsem rád, že tu Delewar je.👍...

Je to tak. Asi jsem málo chápavej, ale nějak mi nedochází, co na Delewarovi vadí. Že snad podle někoho píše zbytečné příspěvky? Kdo z nás nenapsal příspěvek, bez kterého by se Knife klidně obešel a nic by se nestalo?

Jinak k tématu ručky: Jirko, kudla bude určitě pěkná a obě varianty jí sluší. Já bych asi spíš volil č. 2, ale nejsem ten, kdo má rozhodující pravomoci. Happy

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2015
Mě se zase víc líbí ten se šikmými lety... Možná je to jen tím, že sám dělám jen podélná a tohle je taková "nenová novota a svěžest"Grin

Ad Delawar:
Možná delawar píše spoustu příspěvků, které "nejsou konstruktivní", ale vadí to něčemu? Ne. Nikomu neubližuje, do nikoho se nenaváží. A jako nožíř, který od něj dostal již přehršel pochval jej umím ocenit. Sám jsem spíš tichý obdivovatel, někdo to psát musí. A přímá slovní pochvala prostě udělá radost, ne jak nějaká pluska. Rozhodně tu na fóru má svou hodnotu. My nožíři vidíme, že se to někomu líbí. A to pro amatéra, pro kterého je to koníček je super radost navíc.

Nehledě na to, že v tomto případě se zapojil do hlasování, takže to zrovna je i "konstruktivní" příspěvek.
,,Všeliké kvaltování pro hovada jest"...J. A. Komenský; Nechceš-li vyrobit svůj 20. nůž, nevyráběj ten 1.!
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Tak, řekl bych, že tohle je soukromá bitva a Montelie tak rovnal skóre z minula, kdy byl zmíněn dotyčným v diskuzi kde vůbec nefiguroval….

Jardah vložil tyto přílohy:
IMG_1083.jpeg.jpg

K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Promiň mi Pospo, že jsem se do něj obul ausgerechnet ve Tvým vlákně kam chodím moc rád...red face
Stran Delewara co si jede své a nikomu neškodí - je to usvědčený podvodník, který se neštítil hrát v putovní soutěži se dvěmi nicky čímž si zdvojil naději na výhru a vyloučil prohru...Surprised
https://www.knife.cz/F%C3%B3rum.aspx?g=search&SearchTerm=Delewar+Nippon
Navíc zřejmě i sociopat - https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&m=994734#994734
Už jsem se ho naučil ignorovat, ale včera mi to ujelo, byl jsem piclej...red face
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:

Štamgast
I muži mají své dny 😉. (a odkazy, pro mě nové počtení).
Tím bych to asi uzavřel.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
No, uzavřel….. co ta ručka..??? Která vede u Tebe??
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
Jardah napsal:
Tak, řekl bych, že tohle je soukromá bitva a Montelie tak rovnal skóre z minula, kdy byl zmíněn dotyčným v diskuzi kde vůbec nefiguroval….

S ktorou začal kedysi svojvoľne práve dotyčný...
A na to,aby bolo skóre dorovnané, čo ma vôbec netrápi, by som musel ho osočovať mesačne tak 10-krát nasledujúce tri roky.

Ale za to mi takéto indivíduum nestojí...
Sám sa prezentuje,ako prezentuje, a to nemyslím osobne,takže každý si utvorí svoj obraz.

HOWGH.
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/7/2021
Delewar napsal:
Jardah napsal:

S ktorou začal kedysi svojvoľne práve dotyčný...
A na to,aby bolo skóre dorovnané, čo ma vôbec netrápi, by som musel ho osočovať mesačne tak 10-krát nasledujúce tri roky.

Ale za to mi takéto indivíduum nestojí...
Sám sa prezentuje,ako prezentuje, a to nemyslím osobne,takže každý si utvorí svoj obraz.

HOWGH.

A to hovorí ktorý z vas dvoch, troch...???
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/4/2018
Pospa napsal:
montelie napsal:
Delewar napsal:
Variant spodnej fotky.

Hele, tak mu vypadlo "a", no. To je toho.

Dokonca ani nevypadlo 😉

https://jazykovaporadna.sme.sk/q/2829/

A tiež som pridal off-topic príspevok, tiež som dnes za kkt-a 😁 A na rúčku si dovolím nemať názor, obe sa mi pozdávajú 😊
Posláno:

Štamgast
Záštita nahrubo. Hádejte, jakou mám nejméně oblíbenou operaci, že jsem nechal na Indy??? Happy Happy Happy Happy

Pospa vložil tyto přílohy:
2a.jpg.jpg
b3.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Wink

b6.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/2/2014
montelie napsal:
Delewar napsal:
Variant spodnej fotky.

Zas ale to, na čom Delewar roky drel ako farebný, sa Tebe podarilo s oveľa menšou námahou..
Variant mimochodom je správne po slovensky, varianta je správne v češtine. Sme na tom horšie, musíme viac šetriť.
Posláno:

Štamgast
Nedělní dopolední meditace. Většinou si zavíráčkem krájím jablíčko ke kafi (specielní kombinace 😀) na výletě. Tentokrát krájím " žížaly".

IMG_20250803_092611.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Pospaknives- 251) Doug Badman, majitel Trigger Whisky Saloonu

Subfosilní dub, napuštěno řídkým šelakem, damašek od "bemetal.cz", na trn se skrytou matkou.
celkem 245 mm
čepel/ručka 120/125 mm
tloušťka 4,9 mm
váha 245 g

z1.jpg.jpg
z2.jpg.jpg
z3.jpg.jpg
z4.jpg.jpg
z5.jpg.jpg
z6.jpg.jpg
z6a.jpg.jpg