ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Novinky ze světa nožů Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 2/5/2010
BPS knives nabízí předobjednávky na nový zavírák - https://bpsknives.com/category/new-releases/

Blade material: stainless steel 14C28N
Hardness, HRC: 59-60
Lock type: Liner Lock
Total length: 195 mm (7.68 in)
Folded length: 105 mm (4.13 in)
Blade length: 80 mm (3.15 in)
Blade thickness: 3 mm (0.12 in)
Weight: 73 g (2.57 oz)
Handle material: G10

vpetruj vložil tyto přílohy:
colibri.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2020
Brous Blades

Leoner vložil tyto přílohy:
Screenshot_20251023_230701_Facebook.jpg.jpg
Screenshot_20251023_230634_Facebook.jpg.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/20/2012
Dárek pro Putina
Ahoj, kdo by si chtěl udělat radost a zároveň pomoct, právě je v prodeji třetí edice Victorinox Spartan. Limitka 500 kusů.

https://eshop.proukrajinu.org/cs/product/11696108994828
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/11/2009
Romane díky za tip, hned jsem si radost udělal. Vánoce se blíží, bude to dárek. Ok
Za všechno si můžu sám
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/19/2007
Doteď jsem to mazal celkem trpělivě. Kdo bude mít i nadále politické kecy, je u mě opice a bude po zásluze oceněn. Váhá-li někdo že by snad na noži bylo něco špatně, tak ES/11-1
Nejlepší nůž na světě je ten, který si pro sebe vyrobíš vlastnoručně.
Pište mi prosím pouze na mail.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Nový pevný Spartan vyrobený v ČR.....

https://www.eurobladeworx.shop/linden/

coll vložil tyto přílohy:
IMG_20251206_140304.jpg.jpg

PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
By mě zajímalo, kde to vyrábí. Jinak ten jimping je na hodně divném místě.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/22/2012
Podľa starších info by to mohlo byť ANV..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/11/2018
A kde by měl být, když ne na rampě pro palec? Používáš kromě zavíráků i pevné nože? Já ano a musím říct, že přesně na tom místě ten jimping je potřeba. Pak ještě dává smysl u špičky pro lovce.
Posláno:

Štamgast
Mižo napsal:

Určitě to bude ANV, podle použitého Elmaxu a Ondřeje Němce, který stojí za europe blade worx. Otázka je, kde teda vyrábí ANV všechny nože? 😃
Posláno:

Štamgast
PatrikD napsal:
A kde by měl být, když ne na rampě pro palec? Používáš kromě zavíráků i pevné nože? Já ano a musím říct, že přesně na tom místě ten jimping je potřeba. Pak ještě dává smysl u špičky pro lovce.

Pevné v podstatě nevlastním (v ruce jsem jich měl dost), ale kromě nějakého agresivního bodaní nevim, kdy bych sem ten palec dal. Dávám ho tam, kde má většina pevných nožú jiming, např.

Martin Morávek vložil tyto přílohy:
FB_IMG_1742633402841.jpg.jpg

“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/21/2007
EURO BLADE WORX — firma vznikla v roku 2024.
Rejstriky.finance.cz
Spoločníkom (aspoň jedným) je Ondřej Němec.
Podnikatel.cz
Zároveň za ňou stoja aj americké značky Spartan Blades a KA-BAR — firmu založili ako medzinárodné spoločné podnikanie medzi nimi a Ondřejom Němecem.
"Treat the wilderness with respect: carry in only what you can carry out; leave only footprints, take only pictures"
Posláno:

Štamgast
Martin Morávek napsal:
PatrikD napsal:

Pevné v podstatě nevlastním (v ruce jsem jich měl dost), ale kromě nějakého agresivního bodaní nevim, kdy bych sem ten palec dal. Dávám ho tam, kde má většina pevných nožú jiming, např.

Asi jsi mě nepochopil. Já mluvil o jimpingu u rampy na palec. Používá to Emerson, Reeve a spousta dalších značek. Btw Na bodání se používají jiné úchopy.
Posláno:

Štamgast
Pochopil a jak jsem psal, nevim, na co bych tenhle jimping v praxi použil. Saber grip jsem nikdy nepoužíval, ale některé školy/techniky s ním pracují. Za mě je to nesmysl.
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen , Moderátor, Moderátor - inzerce
Připojený: 9/5/2022
PatrikD napsal:
Mižo napsal:

Určitě to bude ANV, podle použitého Elmaxu a Ondřeje Němce, který stojí za europe blade worx. Otázka je, kde teda vyrábí ANV všechny nože? 😃

mně se líbí tyhle zaručený určitě... Eurobladeworx založil Kabar/Spartan jako svoji evropskou divizi (evropská ocel, eliminace cel atd)@,a vzhledem k tomu,že s Ondrou dlouhodobě spolupracujou, tak dostal EBW na starost on..azároveň tohle všechno info je veřejné přímo od Kabar/EBW, takže nějaké "určitě ANV" je trochu mimo..
CUM SPUMIS ORIS
instagram.com/forgottenkustoms
Posláno:

Štamgast
AdamFF napsal:
PatrikD napsal:
Mižo napsal:

mně se líbí tyhle zaručený určitě... Eurobladeworx založil Kabar/Spartan jako svoji evropskou divizi (evropská ocel, eliminace cel atd)@,a vzhledem k tomu,že s Ondrou dlouhodobě spolupracujou, tak dostal EBW na starost on..azároveň tohle všechno info je veřejné přímo od Kabar/EBW, takže nějaké "určitě ANV" je trochu mimo..

Určite určitě určitě Grin teď vážně. ANV samo nevyrábí své nože a jsem přesvědčený, že své nože nechává vyrábět u subdodavatele. Dává smysl, že pan Němec by využil již fungující spolupráce se stávající ,,fabrikou” a zapojil ji tak do výroby evropské odnože Ka-bar/Spartan. Ok
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen , Moderátor, Moderátor - inzerce
Připojený: 9/5/2022
prosimtě, a kde teda ty nože vyráběj? 🤔 já abych věděl, kam máme příště z Futuronu poslat matroš, až zas něco budou nevyrábět
CUM SPUMIS ORIS
instagram.com/forgottenkustoms
Posláno:

Štamgast
AdamFF napsal:
prosimtě, a kde teda ty nože vyráběj? 🤔 já abych věděl, kam máme příště z Futuronu poslat matroš, až zas něco budou nevyrábět

Řešilo se to tu mnohokrát, prostory firmy nejsou dimenzované na takovou výrobu. Doteď jsem neviděl nějakou factory tour. Pokud je to jinak, budu rád, když mi někdo dokáže opak. Já ANV fandím, ale stojím si za tím, že subdodavatelé stojí za celkovou výrobou od výpalků po povrchovky a následně se nože skládají v sídle firmy.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/16/2021
Už se těším 😉: https://www.casstrom.com/en-eu/products/lars-falt-edc-raven

Příloha / Přílohy:
IMG_0792.webp (172kb) staženo 68 time(s).

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum