ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kunwu Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 1/3/2009
Kunwu confession lock Cool Ok

Rahmed vložil tyto přílohy:
kunwu.confession.lock.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/13/2011
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/13/2022
Kunwu Jericho. Dle mého názoru moc povedený Ok Vanax, framelock a prima váha 124g. Čepel 87mm. Už jsem si kolikrát chtěl pořídit Padre, Django nebo Excalibur, ale pořád to nebylo ono. Teď přichází tento elegán.

Zdroj obrázků: Kunwu

Knifelover vložil tyto přílohy:
k04.jpg
k03.jpg
k02.jpg
k01.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
Je pěkny, ale jak jsem psal na BF, ten timašek je tam za mě navíc.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/6/2020
Taky mi tady přijde ,,navíc,,. Některým nožům to moc sluší. Ale někde to je naroubovaný snad jen aby bylo čím obhájit cenu, nebo se tak nějak jako zařadit do té kategorie luxusnějších nožů. Ale tisíc lidí, tisíc chutí….
Posláno:
Pokročilý
Klasický carbon by na tom černém moc nevynikl, ale třeba Fatcarbon Lava Flow nebo Dark Matter Gold by byl pěkný. Ovšem za předpokladu, že by ten timascus nedali ani na pivot.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/22/2015
Chtěl bych si koupit Kunwu X- Padre a zajimali by mě praktické zkušenosti někoho, kdo jej používá . Je tu někdo, kdo by tu mohl napsat krátkou recenzi, díky
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/13/2011
Excalibur verta lock
11.11. mají začít předobjednávky.
Bude to normálně sendvičová konstrukce s elmaxem.
Cena údajně 200-250$
Malá i velká verze,pro leváky i praváky,carbon,titan a různý povrchovky čepele a rukojeti.
Happy

JiriS vložil tyto přílohy:
vertalibur.png.jpg
vertalibur_2.png.jpg
vertalibur_3.png.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/10/2021
Pecka 👍 tomu neodolám. Díky za info.
Posláno:

Štamgast
Akorát jsem koukal na video od MC. Ten karbon se satinem asi potřebuju...
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/14/2023
Jj, je to hezký, ale osobně by vypustil ty thumbstudy a nechal jen díru.
Posláno:

Štamgast
Za kolík se to líp flikuje palcem a za díru prostředníkem Happy. Plus ty kolíky jsou fakt pekné. Ale jinak souhlas. Navíc se mohou uvolnit a chrastit a ráda se kolem objevuje koroze.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/14/2023
Martin Morávek napsal:
Za kolík se to líp flikuje palcem a za díru prostředníkem Happy. Plus ty kolíky jsou fakt pekné. Ale jinak souhlas. Navíc se mohou uvolnit a chrastit a ráda se kolem objevuje koroze.

Pěkný jsou, o tom žádná. Ale za mě buď jedno nebo druhé. I když třeba Demku jsem to odpustil Happy
Posláno:
Štamgast
Tak včera konečně dorazil….. Jsem spokojenej parchant Happy

Sidonius.Fortis vložil tyto přílohy:
IMG_6643.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Nikde jsem ho nenašel rozebraný...jaká jsou tam ložiska, prosím?
Posláno:
Štamgast
Nerozebíral jsem. Ale v odkazu níže v čase 7:35 to pán skládá dohromady a zrovna vkládá ložisko. Navíc je to, alespoň pro mne, zajímavě uloženo.
https://m.youtube.com/watch?v=c2Z3ZA6RK4g&pp=ygUeS3Vud3UgZXhjYWxpYnVyIGludGVncmFsIG15dGhz
Posláno:

Štamgast
Diky, to jsem hledal. Je to to klasické dvouřadé ložisko, které Kunwu použivá. Uložené je to klasicky, jak to u integrálů bývá. Jinak ta kudla vypada super. Snad si na ní někdy sáhnu.
Posláno:
Štamgast
Je to můj první integrál….. Takže jsem různými detaily fascinován….je to příjemné mrGreen
Posláno:
Pokročilý
U integrálu bacha, kdyby sis chtěl hrát s napružením framelocku. Když to přeženeš s "odlehčením", už to nenapružíš zpátky. Ale u Kunwu to, myslím, nebude třeba.
Posláno:
Štamgast
Zatím jsem neměl potřebu u žádného nože upravovat framelock. Snad to nebude třeba ani tady. Díky za info Happy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum