ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Sebenza Možnosti
Pet
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 6/4/2008
Sebku FOREVER FLAG velkou i malou mají tady, teď jsem tam bral velkou inkosi a vše v poho.
https://eknives.com/chris-reeve-knives-large-sebenza-31-cgg-forever-flag-glass-blasted-titanium-knife-3-6-drop-point-l31-1690/
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/14/2020
serz napsal:
Protože lamnia dává ještě 6% slevu když si přečtete podmínky a to je už za 14300. To mi přijde hodně hezká cena. Jen je to sand blasted a me se líbí víc ta glass blasted ale tu nemají a u moskito je za 21 což je rozdíl 6 tis. Co říkáte na tu sand blasted je to v pohodě nebo to jde obrousit a ma to vůbec cenu dělat ? Ještě jsem ji nemel v ruce. Díly

Ta sleva by neměla platit na CRK mají to tam napsané.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/7/2024
Ahoj, mam na Sebenze a na Umnunzaanu a sedi perfektne v kapse. Nevyjizdi a nezadrhava oproti originalnimu klipu.

Martin Morávek napsal:
Rozdíl poznáš rychle, protože ty klipy od Lynche jsou titanové. Ty z Ali jsou ocelové a měkké, takže se rády ohybají, navíc je to fejklý design, takže něco, co fakt nebudu podporovat. Pokud vím, tak Lynch ty klipy nabízel ve dvou délkách. A MXG jsi zkoušel?
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/29/2008
Ještě jedna věc. Nemáte někdo fotku velké Sebenza s originálním klipem v kapse jak to vyčuhuje. Na celém internetu prý není fotka já ani chat Gpt nic nenašel. Děkuji
Posláno:

Pozorovatel
Tu slevu mi to započetlo když jsem to objednával jen jsem to ještě nezaplatil čekáme se rozmyslím. Je to přeci jen balík 😭
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/13/2022
serz napsal:
Co říkáte na tu sand blasted je to v pohodě nebo to jde obrousit a ma to vůbec cenu dělat ?

Je to v pohodě. Při nošení se to ohladí samo. Glass blasted je trochu hladší povrch. Rozhodně bych se nepouštěl do nějakého obrušování, akorát zkazíš novou kudlu. To si radši počkej, až bude glass blasted někde k mání. Ale počítej s tím, že bude dražší.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
serz napsal:
Ještě jedna věc. Nemáte někdo fotku velké Sebenza s originálním klipem v kapse jak to vyčuhuje. Na celém internetu prý není fotka já ani chat Gpt nic nenašel. Děkuji

Máme...Happy
Až úplně dole...Wink
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/14/2020
Ja si myslím ze tam mají chybu ale třeba to projde :) zde je kód na 10% HLWL6H594U10

Na se casem vyhladí ale ne jak glassblast. Sam bych to ale nedělal.
Posláno:

Pozorovatel
super.jste zlatí.
díky moc
Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/6/2023
Posláno:

Štamgast