ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Lepidla Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/28/2019
Tak jsem se tedy přihlásil.... Jaffe - tohle se řeší týblem ( kolíčkem) , novou dírou pro vrut a fertig. A kolíček klidně máznout i tím Herkulem. I když já beru právě třídu lepidla D4, jinou vlastně ani nemám...
Tavnou pistoli nechávám ženě na hraní si s přírodninami, když to plácá dohromady.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/4/2005
Ale jo, kolíčky byly dokonce dva, a jo, Herculesem podlepené. Ale co se šroubu týče, nebyl to vrut, ale šroub s maticí, jakou jsem doteď neviděl. Nahradit to vrutem by znamenalo podstatně zvětšit i průchozí díru v protikusu, tím ubrat dřevo tam, kam bych zasahoval jen nerad... No, vyspravil jsem to zatím provizorně jen tím Herculesem i kolem vyrvané matice, a až se mi s tím bude chtít si hrát, vymyslím něco lepšího. Ona je to stejně jen dekorativní židle do počtu.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Jo tááák, nábytkový šroub, to je jiná, to se fakt blbě dělá, protože pro tu matku se bere 10 vrták, pak se musí zašroubovat a poté teprve vlastní šroub.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 5/4/2005
Aha, nábytkový šroub... no, to mě mohlo taky napadnout, že se to jmenuje takhle Happy No a vida, jestli je ta původní vyrvaná matka desítka, tak bych musel stejně převrtávat průchozí díru v protikuse, a to ani nemám větší vrták. Kdepak, takhle to nechám a bude.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum