ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Potřebuju poradit Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/31/2007
pamfer napsal:
Zdravím přátelé,
má někdo zkušenost s noži Delinger? Ať kuchyňské nebo zavírací či pevné...
Prý to je česká značka, japonská tradice atd. Ale třeba kdo a kde je vyrábí, netušíte?Díky za případné postřehy...Happy

Koupil jsem od nich před časem zavírák s pojistkou liner- lock. Hned druhý den se stratila z pojistky jistící kulička.Reklamoval jsem a dostal peníze zpět. V kvalitu jimi nabízených nožů nemám důvěru.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
Na netu se dají najít videa, kde se čepele jejich "damaškových" kuchyńáků ohýbají. Viděl jsem čtyři jejich nože naživo a asi 10 ve vitríně. Co jsem viděl a zkušenosti uživatelů skoro stejné - rychle se tupící a špatně brousitelná ocel, špatná mechnika (jakoby byl nůž sestaven "narváním" dílů do sebe), pojistka drhnoucí, u všech velmi tvrdý detent, spolu se špatně řešeným odtlačným místem nepříjemné a obtížné odjištění, hrany na střenkách ... prostě samé libůstky Confused.

Kamarád měl před časem hodně slabou chvilku, chtěl podpořit "českou" značku a požádal mě o názor, tak jsem to sledoval Grin .
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/1/2010
Přátelé, díky moc za postřehy...já to vpodstatě čekal...kolega z práce se ptal, co Delinger...kvalita, výdrž, odkud atd. ...tak se mi to jen potvrdilo, díky za reakce...Jirka.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
V rubrice " plynová pec" to zapadlo... Tak zkusím tady.
Páni kuci, jaképak máte zkušenosti s výhní od fy Vevor? Našel jsem ji pod stromečkem vánočním. Při rozdělávání na mě padaly kousky izolace a jedna cihlička byla poloviční. Výneň je 2hořáková ( co kdyby zas něco delšího přišlo na řadu)
Cihlička není problém, koupím něco na kamna. Ale odpadávající kousky sibralu se mi moc nezdají.... |Zamazat řídkým šamotem, nebo je něco jiného?
Díky za rady!!!!!
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/13/2015
[quote=Miloslav Zítek]V rubrice " plynová pec" to zapadlo... Tak zkusím tady.
Páni kuci, jaképak máte zkušenosti s výhní od fy Vevor?

Já bych to řešil zabalením a odesláním soudruhu Jéžiškovi do Betléma jako reklamaci. Slib mu, že už nebudeš zlobit a on ti možná pošle kvalitnější. Laugh
Posláno:
Štamgast
Připojený: 12/28/2019
Juro, tohle se mi nechce.... Jednak je to opruz zabalit a na zásilkovou službu dopravit a navíc nechci " Ježíškovi" kazit radost z obdarování.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Bych jim zkusil poslat alespon fotky, treba to poslat chtit nebudou (nebo alespon nabidnou slevu)...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum