ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
BLACKLIST - internetových obchodů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 7/5/2007
Horsie je to, ze aj ked sa vie kto ju viezol, a strati sa mu (resp ju ukradne) tak packeta s tym nic neurobi. To sa mi stalo raz tak to pri reklamacii aj dopadlo. Preto si od vtedy davam kazdu zasielku poistit na maximalnu sumu, co je u Packety 200e (5000 czk). A verim tomu, ze keby sa zapatrosila, tak by taku zasielku viac hladali, nakolko ak by mala packeta tych 200e vyplatit tak by tu zasielku viac trackovali. Snad ....
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
I-I
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/11/2021
Taky jsem měl donedávna zafixovaných těch 5 000 Kč. Ale v únoru to u nás navýšili na 10 000 Kč. Aspoň něco. Pořád lepší než drátem do oka... ještě k tomu rezavým Shocked

Ceník Mezi námi

U Packety vidím od dubna dokonce ještě vyšší nové EUR, CZK i další částky:

Packeta - Cenník doručovania
🦋💙
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Balíkovna ručí za zásilku do 50.000,-Kč, je to v základní ceně poštovného. Už tohle samo o sobě je pro mě argumentem, proč Balíkovna a ne Zásilkovna.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/19/2018
Souhlas, tydne prebiram cca 20 zasilek, povecinou Zasilkovna a Balikovna. Zasilkovna se dost zhorsila, to nemluvim o dohledavani baliku, nebo upresneni lokace, pozoruju to cca tri mesice, naopak Balikovna jako by polepsila a to pojistne v cene je samozrejme super.
Vcera jsem mel vyzvednout dva baliky oba z depa Nitra, oba nalozene na jedno auto ve stejny cas, oba avizovany Zasilkovnou, prisla zprava, ze jeden uz ceka na vyzvednuti, cekam na zpravu o druhem a dockal jsem se ji v 19:17, ze byl balik odvezen zpet na dorucovaci depo.
Zasilkovna me prestala bavit.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Balikovna mě několikrát šoupnula zásilku rovnou na poštuAngry když jsem to zadal do boxu a nezájem, vyřešil jsem to zadávat do kamenné prodejny, co se týče reklamace balíkovny nevím, ale když jsem jednou posílal přes poštu( což bude to samé)zásilku jako cenné psaní do Španělska a ztratilo se to hned v Německu, tak reklamace byla na dlouhé lokte, musel jsem tam několikrát chodit něco dokládat, nakonec mě to zaplatili, navíc jsem se dozvěděl že kdybych posílal šperky, tak by mě to vůbec neuznali.
Posláno:
Štamgast
germanicus1 napsal:
Balikovna mě několikrát šoupnula zásilku rovnou na poštuAngry když jsem to zadal do boxu...

Ono je to hlavně o lidech. Kdekdo tu už léta nadává na poštu a já si jí u nás nemůžu vynachválit. Rozhodně je nejspolehlivější ze všech možností, které tu fungují. Je naprosto normální, že mi holky volají, jestli jsem doma, když mi vezou nějakou zásilku a pokud nejsem, domluvíme se na náhradním dodání. To se týká vlastně už jen balíků, protože komunikaci s úřady vedu jenom prostřednictvím datové schránky. Je to pro mě daleko jednodušší, než s každým papírem jezdit na ouřad třicet km tam a třicet zpátky.

Věci do Balíkovny si nechávám posílat na poštu, kterou mám 1,5km od baráku a jak jsem psal, jeden den podáno, druhý den k vyzvednutí. Vše funguje už léta bez jediného škobrtnutí, kdežto PPL, DPD nebo Zásilkovna tu škobrtají každou chvíli.
Ono je to zkrátka o tom, že každý musí hledat, co je nejvýhodnější a nejspolehlivější tam, kde žije. U nás je to celých devět let, co tu bydlím, právě Česká pošta. A Balíkovna je podle mých dosavadních zkušeností tou nejlepší službou, kterou poskytuje.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/5/2013
Objednal som nôž Bastinelli Knives Chopper na www.boker.de
Prvé čo ma nasralo bol papiervý box miesto peknej plastovej krabičky.No a k nožu.Miesto rúčky z G10 prišla micarta.Namiesto nápisu U.S.A. tam je FOX ITALY.Hrúbka čepele miesto 3,8 mm je 3 mm.
Reklamačný proces vyžaduje tlačiareň a aj tak to hodí chybu a dokumenty nenačíta.Majú to Kurvy dobre vymyslené.A to som naň čakal 8 dní.KO
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Sidney napsal:
germanicus1 napsal:
Balikovna mě několikrát šoupnula zásilku rovnou na poštuAngry když jsem to zadal do boxu...

Ono je to hlavně o lidech. Kdekdo tu už léta nadává na poštu a já si jí u nás nemůžu vynachválit. Rozhodně je nejspolehlivější ze všech možností, které tu fungují. Je naprosto normální, že mi holky volají, jestli jsem doma, když mi vezou nějakou zásilku a pokud nejsem, domluvíme se na náhradním dodání. To se týká vlastně už jen balíků, protože komunikaci s úřady vedu jenom prostřednictvím datové schránky. Je to pro mě daleko jednodušší, než s každým papírem jezdit na ouřad třicet km tam a třicet zpátky.

Věci do Balíkovny si nechávám posílat na poštu, kterou mám 1,5km od baráku a jak jsem psal, jeden den podáno, druhý den k vyzvednutí. Vše funguje už léta bez jediného škobrtnutí, kdežto PPL, DPD nebo Zásilkovna tu škobrtají každou chvíli.
Ono je to zkrátka o tom, že každý musí hledat, co je nejvýhodnější a nejspolehlivější tam, kde žije. U nás je to celých devět let, co tu bydlím, právě Česká pošta. A Balíkovna je podle mých dosavadních zkušeností tou nejlepší službou, kterou poskytuje.

Tak teď mě balikovna ztratila balík, vyzvali mě ať se dostavím na pobočku s dopisem z mailu, tak jsem se dostavil a tam jsem se teprve dozvěděl, že musím prokázat původ - fakturu ke zboží, takže jsem musel zase domu hledat fakturu, naštěstí jsem to našel, ale kdo něco prodává třeba z druhé ruky tak má smolíka... hlavně že je to pojistený na 50k, tak určitě KO
Posláno:
Štamgast
germanicus1 napsal:
...Tak teď mě balikovna ztratila balík, vyzvali mě ať se dostavím na pobočku s dopisem z mailu, tak jsem se dostavil a tam jsem se teprve dozvěděl, že musím prokázat původ - fakturu ke zboží, takže jsem musel zase domu hledat fakturu, naštěstí jsem to našel, ale kdo něco prodává třeba z druhé ruky tak má smolíka... hlavně že je to pojistený na 50k, tak určitě KO

To je snad normální, že chtějí doložit cenu. To by si každý jinak mohl nakecat co ho napadne. Že měla věc nějakou cenu, se dá doložit i jinak, než fakturou. Kdysi jsem posílal nože hlavně jako cenné psaní. Taky se zdejchnul neznámo kam zrovna jeden kus, od kterého jsem neměl doklad o koupi. Ale doložil jsem o jaký šlo nůž a jeho cenu podle mailu, ve kterém jsme se s kupcem dohodli na ceně a podle výpisu z účtu, kam mi poslal peníze. Netvrdím, že bylo všechno vyřízené během pěti minut, ale peníze jsem dostal a než se všechno vyřešilo, poslal jsem celou sumu zpátky kupujícímu ze svého.

Chyba se může stát kdykoli a většinou to zaviní nějaký člověk. Vždycky je to hlavně o lidech. Jak u Zásilkovny tak u Balíkovny se mi osvědčilo posílat zásilky na pobočku, žádné Z-Boxy ani jiné boxy nepoužívám, S člověkem se dá komunikovat, se skříní si nepokecám.

Když se volá na reklamační číslo, čeká tam automat, což je taky o ničem. Kdežto člověk na pobočce Zásilkovny, stejně jako člověk za přepážkou na poště, má k dispozici služební čísla a od počátku komunikuje na jiné úrovni. U Balíkovny zatím špatnou zkušenost nemám, ale u Záslikovny jsem potřebu řešit nějakou chybu měl a přes človíčka na pobočce to šlo vyřešit velice rychle a k mojí spokojenosti.

Jak jsem napsal ve svém příspěvku, na který reaguješ:

"Ono je to zkrátka o tom, že každý musí hledat, co je nejvýhodnější a nejspolehlivější tam, kde žije. U nás je to celých devět let, co tu bydlím, právě Česká pošta. A Balíkovna je podle mých dosavadních zkušeností tou nejlepší službou, kterou poskytuje."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/14/2012
Zdravím chlapi, má někdo zkušenost s obchodem Alibaba.com ?
Díky, Libi
Prosím, pište mi na e-mail, ten čtu denně.:-)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/18/2016
To neni obchod, ale tržiště určený hlavně pro velkoobchod jako katalog. Já tam před pár lety kupoval náhradní hlavičky k elekrickýmu kartáčku co nikde jinde neměli. Protože jsem jich nechtěl tisíce tak jsem si psal s tim výrobcem a nakonec mi jich 50 poslal. Jedinej problém byla dph kterou jsem platil dvakrát, jem a pak i tady. On ten maloobchod normálně nedělal, tak to špatně deklaroval.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum