ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Nožomilové na Vysočině Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 11/1/2004
Ahoj já se boužel nezučastním tak si to užijte
s železem to je jak plastelínou
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/29/2014
Ahoj, jen připomínám, že už zítra!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/10/2015
Nazdar přátelé a kamarádi, příznivci ostrých nožů. Včera jsme se opět sešli na přátelském pokecu, no, bylo nás pouze pět. Tom objednal stůl pro osm lidí, počítal s minimálně stejnou účastí jako posledně, ale tentokrát to nějak nevyšlo. Potěšil nás nový člen (asi to není ten nejlepší výraz) našeho spolku Radim, který se na nás přijel podívat ze Zbýšova. No a co bylo k vidění. Většina z nás měla i jiné starosti než nože, takže něco málo dovezl Tomáš, Fousek předvedl dva nové damaškové nože, jeden opravdu ze špičkového damašku, který si kove sám, oba nože již jen přeleštit, a zatím byly bez pouzder. Dva nové trampské či survival nože předvedl Vláďa, opatřené perfektními pochvami, no a pak tu bylo k vidění něco nožů z dalekého severu,
konkrétně ze Švédska. Ty sbírám já. A přesto, že nás nebylo moc a ani kudel se tentokrát nesešlo tolik jako posledně, krásně jsme si pokecali nejen o nožích. Takže přátelé, těším se na příště, doufám, že nás bude více a moc rádi bychom mezi sebou přivítali Ferdu s jeho noži.
Ahoj, Leo.

Leopold01 vložil tyto přílohy:
DSCN8101.JPG.jpg
DSCN8104.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2017
Ahoj kluci, co zase zajít někdy na kus řeči? Sice ležím už čásek v nemocnici, ale snad by mě do týdne mohli pustit a do dvou týdnů snad budu schopnej se nějakého komorního pokecaní zůčastnit. Očekávám nějaké návrhy od klasiků a pro nováčky nabízim svoz z Třebíče do Jihlavy a zpět. Předpokládám, že zdravotní problémy mi nedovolí pít, takže auto beru Leo.
Posláno:

Štamgast
Ahoj. Já mám volno, takže můžu kdykoliv a už se docela těším. Takže Ti přeji brzské uzdravení a jak budeš v cajku, dej vědět. No a doufám, že se ozve i někdo další, co vy na to, přátelé ??
Posláno:

Štamgast
Očekávám, že to rozčísne Tom s nástřelem nějakého termínu. Rád by s náma jel zase Radim, ale maká ted na Slovensku a tak uvidí až podle termínu. Taky se na Vás těším kluci. Za mě bych to nastřelil někdy třeba na leden . Tam nemůžu jen myslím 23.1.2026, protože to má hodně těžkej zapas v Praze kluk, kterého sponzoruje moje firma a tam nemůžu chybět.
Posláno:
Pokročilý
Ahoj pánové, viděl bych to na pátek 30. ledna 2026.
Ozvěte se prosím, jestli datum vyhovuje.

Tomáš
Posláno:

Štamgast
tomas72 napsal:
Ahoj pánové, viděl bych to na pátek 30. ledna 2026.
Ozvěte se prosím, jestli datum vyhovuje.

Tomáš

Za mě ok.
Posláno:

Štamgast
Za mě taky ok. Leo
Posláno:
Pokročilý
Tak stůl je rezervovaný, pánové. Budu se těšit 30. ledna 2026 od 17h na obvyklém místě.
Všichni nožomilové vítáni. Pro jistotu odkaz: https://www.gstreet.cz/

Tomáš
Posláno:

Štamgast
Radim by měl mít celý leden volno, takže jede s náma jako minule.
Posláno:

Štamgast
Takže chlapi, jen připomínám všem starým a doufejme i v někoho nového, dnes v 17.00 Jihlava Gambrinus street.
Posláno:

Štamgast
Už se taky chystám, přemýšlím, co s sebou. Leo
Posláno:
Pokročilý
Díky chlapi za účast, bylo to fajn, ostatně jako obvykle Applause

tomas72 vložil tyto přílohy:
Nozomilove.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Nazdar přátelé a příznivci ostrých nožů. Takže včera, jak již naznačil Tom, jsme se sešli ve stejné sestavě jako posledně.Každý donesl něco málo kudel, a Michal, protože nevzal ani ořezávátko, tento svůj nedostatek (no vlastně prohřešek) kompenzoval velkým prkénkem plným chutných řízků ..... . K vidění bylo kromě řekl bych běžných nožů i něco nožů v severském stylu
opatřených většinou parádními pouzdry od Oxygena, pak se tam objevila sekyrka s bombírovaným ostřím napříč (asi nějaký zmetek), na dlabání necek, kanoí atd. a jako zlatý hřeb
čepel šavle vykopaná v místech konání bitvy u Slavkova. Docela rarita. Tak se debužírovalo, prohlíželo, hodnotilo a rokovalo a to nejen o nožích. Za mě to byl velice pohodový večer strávený
v příjemné společnosti, všem Vám, pánové, moc děkuji. Leo

Leopold01 vložil tyto přílohy:
DSCN9884.JPG.jpg
DSCN9885.JPG.jpg
DSCN9887.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Chlapi aji za mě a za Radima děkujeme za velice příjemný večer.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum