ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Inzerce - návrhy, připomínky, upozornění na šmelináře Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/22/2007
Každý nie. A ak by záujemcov tie inzeráty neoslovovali, asi by tu už dávno neinzerovali, či ? Okrem toho dnes už si môžu dať inzerát na metu, bazoš, aukro ... Nebyť Laurina, tak sa do našich končín mnohé custom nože ani nedostanú. Okrem toho nečítal som tu ani na Laurina ani na LuPa nejaké zlé reakcie. Takže komu sa nepáči nekliká a komu áno, ten si kúpi.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
codefiveclaws napsal:
A co ta inzercia novych nerozbalenych bateriek v nenozovej sekcii, hm? Co keby nejaky obchodnik, napriklad z baterky-noze a knifestock takto pohltil tunajsi web, hm? Je to fer? Som tu prakticky novy, ale podla mojho nazoru inzercia na knife sluzi na jedine: Predavam to, co mi nesadlo do ruky, nie je to podla mojich predstav, alebo inzerujem pretoze je to pouzite a chcem si kupit nieco nove. Ty a laurin sa tym zjavne zivite/prizivujete, neustalym nezmyselnym topovanim a znizovanim ceny o smiesnych 5€ beriete ostatnym uzivatelom sancu predat svoje noze. Pokial si to ani teraz nepochopil, je to s Tebou beznadejne.

Nevím jestli Laurin a LuPa7 pohltí Knife, ale vím, že pokud každý nováček s 5 ti příspěvky bude Spasitel co se zaregistroval aby nás ochránil tak se z toho……
To je ta vyváženost víš, někdo inzerci nevyužívá k prodeji jako třeba já a někdo tam prodává….
Co bych si tam jinak prohlížel neOh No ???
Mám pro Tebe návrh - dej si do nenožové inzerce nabídku na prodej sebevědomí, vyděláš hafo peněz a ještě Ti zbyde…
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/18/2014
Lupa a Laurin Applause Ok Ok
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2004
Co tedy bude s vláknem výměna...? Bude nebo nebude?
"To ale není spravedlivé!" vykřikl zoufale Mort. "Není spravedlnost, jsem jenom já...." odvětil Smrť
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/7/2013
Mám otázku na moderátory. V diskuzi už neplatí pravidla co tam jsou napsané? Takové ty inzeráty redukce sbírky, výprodej se dvaceti noži a co deset minut posunutý nahoru nevadí? Chtěl bych se podívat na inzeráty jiných prodejců , než se pořád dokola dívat na jedno a to samé a nové inzeráty jsou až na nějaké páté straně
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen , Moderátor, Moderátor - inzerce
Připojený: 9/5/2022
problematické konvoluty smáznuty (za sebe bych klidně nechal víc nožů pohromadě, ve spojení s popisem "prodej" a upovánim už je to přes čáru)

co se týče neustálýho upování 10 inzerátů à 3 dny se smajlíkem,nápisem "up" nebo neustálym opakovánim stejný ceny,popř 10kč zlevňovánim: sere mě to taky, ale pravidla to neporušuje,stejně tak není limitováno množství inzerátů na jeden účet,takže místní flippery za současných pravidel omezit nelze.
CUM SPUMIS ORIS
instagram.com/forgottenkustoms
Posláno:

Pokročilý
Díky. Znevýhodňovalo to prodejce s jedním nožem. Ti musí čekat poctivě 72 hodin a ty výprodeje sbírek a další jsou topované co deset minut.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/11/2010
Na toto jsem se chtěl onehdá taky zeptat... Ta mánie..., výprodeje nožů za 150,- plus zásilkovnaLaugh , topování, 20 a více inzerátů po sobě od jednoho člověka..Laugh, mazání a okamžité znovu založení stejného inzerátu, zdali to bude nějak regulovatelné? A takový ten sugestivně podbízivý styl prodejů alá bazoš, aukro. No, tak uvidíme. Happy
Youtube: Jakub Kmoch -MONOLITH knives and tools
Posláno:

Pokročilý
Je to nereálné, ale na takové překupníky co z toho mají zadarmo živnost by nejspíš platilo jeden inzerát týdně, ať se jedná o nožovou sekci, nebo nenožovou sekci.
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen , Moderátor, Moderátor - inzerce
Připojený: 9/5/2022
za sebe si umim představit úpravy více pravidel, která by forum zkultivovala,. Zároveň stále věřim,že dojde k migraci knifu pod Chronomag, tak nevidím velký smysl v nějakých dočasných novotách, když následně bude tak jako tak pravidla potřeba doladit s pravidly a fungováním chronomagu..
CUM SPUMIS ORIS
instagram.com/forgottenkustoms
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
Další bobánek, u kterého je dobré dát si pozor a neočekávat zázraky - Täubert Käy, adresa v Hamburgu, taubertkay7@gmail.com.

Nabídka nesmyslné ceny (jako kompenzace dražší pošty v Německu) a možnosti, že zásilka může odejít "rovnou od mých dveří", žádost o vysvětlení smyslu obchodu, který je pro kupujícího zjevně nevýhodný, bez reakce ... Grin
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum