ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
SOG Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/30/2011
SOG SEAL XR: s ti - příložkami zaujal, ale ...
Ty ložiska jsou docela malý na takhle velkou kudlu
čas 15:00
https://youtu.be/P-s3ROKRNTc?si=SoZEWZrlBndO6BMx
A jak je na tom axis ? Kamarád říkal, že neměl hladký chod, spíše drhnul.
Mají zmáknuté zpracování MagnaCutu ?

Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Štamgast
Strojový překlad recenze ze stránek SOGu:

Hidaka XR x SEAL XR:

" Design nože Hidaka XR 3V se mi moc líbí, ale s detaily nejsem moc spokojený. Rukojeť má mnoho míst, která nejsou dobře vyleštěná, a celkové zpracování působí trochu nedbale. Vlastním spoustu nožů SOG, SEAL XR je jedním z nich, a když jsem si Hidaka XR 3V koupil, doufal jsem v úroveň řemeslného zpracování srovnatelnou s modelem SEAL XR. Ale když jsem ho dostal, byl jsem upřímně trochu zklamaný. SEAL XR se vyrábí v USA a jeho kvalita je lepší než u Hidaka XR 3V. Hidaka XR 3V je však dražší než SEAL XR. Nebýt 30% slevy, kterou jsem dostal, řekl bych, že rozhodně nestojí za 250 dolarů. Nicméně už teď miluji jeho design – má silný taktický efekt a vypadá opravdu skvěle. "

Hidaka se mi líbila víc než Seal.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
SOG SEAL XR se mi moc liby ale odrazuji me od koupi nektere veci moc veme nebudi duveru ta pojistka co kdys ta pružinka praskne ano muzou selhat i jine pojistky ale todle mi nak vadi a za dalsi ty vyreřezy na prsty a vydel sem par vydeji kde stimto nozem bil problem a musel se nak upravyt tak si radči necham Nuz Ares od Dachs sehnal sem ho v Elmaxu a je super velikost je stejna jako ten Sog ale spracovani ma ten Ares lepšiHappy

brom vložil tyto přílohy:
IMG_20240921_131628.jpg.jpg

Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:

Štamgast
Brom: díky za tip, naštěstí si mohu vybrat asi z 50 dalších odzkoušených zavíráků co mám doma.
Tady je popsaný problém na Seal XR Ti, začíná to 08:11
https://youtu.be/CRo3p9pkyA0?is=5worET_7OpvVX7zq
Za ty prachy takovýhle dodo fakt ne.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
virtual1jk to je pravě to že todle me dost odradilo abych dal zanuz takovydle penize a dolat si to sam pritom se chlubej ze je to nuz pro vojaky me se liby ale tydle detajli jen nechapu jak to muzou prodavat
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/6/2025
virtual1jk napsal:
Strojový překlad recenze ze stránek SOGu:

Hidaka XR x SEAL XR:

" Design nože Hidaka XR 3V se mi moc líbí, ale s detaily nejsem moc spokojený. Rukojeť má mnoho míst, která nejsou dobře vyleštěná, a celkové zpracování působí trochu nedbale. Vlastním spoustu nožů SOG, SEAL XR je jedním z nich, a když jsem si Hidaka XR 3V koupil, doufal jsem v úroveň řemeslného zpracování srovnatelnou s modelem SEAL XR. Ale když jsem ho dostal, byl jsem upřímně trochu zklamaný. SEAL XR se vyrábí v USA a jeho kvalita je lepší než u Hidaka XR 3V. Hidaka XR 3V je však dražší než SEAL XR. Nebýt 30% slevy, kterou jsem dostal, řekl bych, že rozhodně nestojí za 250 dolarů. Nicméně už teď miluji jeho design – má silný taktický efekt a vypadá opravdu skvěle. "

Hidaka se mi líbila víc než Seal.

přesně tak Hidaka překvapila dost chyb i na fazetě vybrus v pořadku určitě stare verze Sog Kiku small Large nebo Xr byla jiná třiída
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/6/2025
Happy

Snody vložil tyto přílohy:
65682097_10159064350415329_6407242846511824896_n.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum