ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Čínské zavíráky (SanRenMu, Enlan Bee, Navy, Ganzo...) Možnosti
Posláno:
Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/1/2004
Příjemně překvapený s RRR mám v hledáčku Kwaiq od Civivi a Sylph od Real Steel. Oba v z Nitro V. Na netu o těch oceli hbuvadeji superlativy, požádám o nějaké ty zkušenosti s držením ostří ? Děkuji a hezkou neděli 👍
"To ale není spravedlivé!" vykřikl zoufale Mort. "Není spravedlnost, jsem jenom já...." odvětil Smrť
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Chloupek napsal:
Tohle je ST152, natrefil jsem na video s rozebráním, vypadá to, že uvnitř je zpracovaný čistě, lehký chod čepele a dobře fungující pojistka, ale má ocelovou kuličku detentu a ložiska, jestli to pro Tebe má význam. Záleží na požadavcích, pro většinu "civilů" mimo Knife, co znám, by to asi byl dobrý velký nůž za dobrou cenu v kategorii Ganzo Happy .

Doplnil bych Tě ještě tím, že na pkshop.cz mají v nabídce nožů téhle značky docela dost. Zavíráky i pevné. Takže koho zajímá co a za kolik, může se kouknout.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/8/2009
SRM 255L-CB2 chtěl jsem si to taky zkusit🔪😉👍

JDaniels vložil tyto přílohy:
1000032294.jpg.jpg

Stát si za tím, co je správné, chce odvahu, ale není jiná cesta.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/5/2013
JDaniels napsal:
SRM 255L-CB2 chtěl jsem si to taky zkusit🔪😉👍

Myslím, že jsi udělal dobře. Taky jsem ho koupil, pár měsíců zpět, byla akce na Knifestock.
Lehký nožík, perfektní zpracování, kvalitní materiály, úžasná řezivost.
Některé nejmenované firmy by mohly závidět takové precizní zpracování.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/8/2009
Zpracování je opravdu dobré a řezivost výborná. Cena/výkon myslim hodně dobrý. Měl jsem v hledáčku ještě jiné kousky např. Něco od Vosteed . Nevím proč možná jsem špatně hledal. Ale vždycky jsem narazil nato když už koneč jsem něco vybral vždycky daný kus nebyl nikde skladem ani u výrobce. Tak padla volba na tenhle kousek od SRM. Chtěl jsem ho taky trochu v jiné barvě ale né s černěnou čepelí. Nevím co se děje možná se mi to jen zdá ,ale přijde mi teď , že trochu něco sehnat je problém.
Stát si za tím, co je správné, chce odvahu, ale není jiná cesta.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
Takova blbina ale udelalo mi to radost

WuDan vložil tyto přílohy:
IMG_4939.jpeg.jpg
IMG_4945.jpeg.jpg
3A966508_9A63_4896_B3E4_EBDB24761372.jpeg.jpg

“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/17/2001
To jako fakt?
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen , Moderátor, Moderátor - inzerce
Připojený: 9/5/2022

AdamFF vložil tyto přílohy:
daiads.jpg

CUM SPUMIS ORIS
instagram.com/forgottenkustoms
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/29/2011
WuDan napsal:
Takova blbina ale udelalo mi to radost

Doufám, že je to vtip.
“Knives are easy to hide. They don’t jam and they never run out of bullets. They come in handy when you have to do some close contact work.”
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen , Moderátor, Moderátor - inzerce
Připojený: 9/5/2022
Čekal sem, zda sem Wudan něco nenapíše, neb sem to celý považoval za trollení, nebo blbej vtip.

Jsem schopný a ochotný respektovat vlákno s čínskými klony, ač můj názor na kradení designů a duševního vlastnictví je značně negativní. Ale ve chvíli, kdy přemýšlíme nad směřováním knifu, jeho úrovně a celkové kvality, zde coby moderátor říkam:

OBJEVÍ-LI SE TU PODOBNÉ SRAČKY V PODOBĚ KLONŮ NOŽŮ S DOPALOVANÝMI LOGY PŮVODNÍCH VÝROBCŮ, NEBO PODOBNÉ LEGITIMIZACE, ADORACE A "VYLEPŠOVÁNÍ" UŽ TAK JEDNOZNAČNĚ FAKE NOŽŮ, BUDU DANÝ OBSAH MAZAT,A AUTORŮM ROZDÁVAT BANY S DOPORUČENÍM, AŤ PODOBNÉ VĚCI ŘEŠÍ NĚKDE NA TRŽNICI V POHRANIČÍ, ALE NE TADY.

Je mi jedno, jaký je váš rozdílný názor a naprosto o tom odmítám diskutovat. Dokud tu budu moderovat, nechci tu podobný obsahový downgrade vidět,neb odmítám, aby se z českého nožířského fóra stal nějaký obskurní reddit chlívek adorující Temu, padělky a podobný bizár.

Wudanuv zázrak tu necham jen proto, aby bylo zjevné, čeho se má kritika týká.

děkuji za pochopení.

CUM SPUMIS ORIS
instagram.com/forgottenkustoms
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/10/2014
Souhlas s Adamem. Ok
KONTAKT POUZE PŘES EMAIL! Ten se mi stahuje do mobilu a mohu odpovědět, dík za pochopení.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum