ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Spyderco II. Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 8/25/2025
Ahojte, otazocka. Aký priemer majú bronzové podložky na military? A kde by sim ich kúpil? Poprípade aj deepcary klip? A backspacer? A už keď tak aj hardvér? Dik za info.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2023
Jurajko10 napsal:
Ahojte, otazocka. Aký priemer majú bronzové podložky na military? A kde by sim ich kúpil? Poprípade aj deepcary klip? A backspacer? A už keď tak aj hardvér? Dik za info.

Ahoj,
průměr ti z hlavy nepovím, ale řekni si o ně Vojtovi - mydlinkaTM tady na knajfu.
Dělá úžasné.Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/23/2013
Jurajko10 napsal:
...Poprípade aj deepcary klip?...

Deep carry klipy bych hledal od Lynche (TADY KLIK). K dostání u nás anebo na jednom velmi známém e-shopu ve Finsku (anebo taky rovnou od Lynche, ovšem se cly a tak podobně). Mám klipy tři a zkušenost zatím dobrá.
Hardware bych zkusil hledat na Etsy (TADY KLIK); nebo Flytanium, podle toho, co vlastně chceš (flytanium k dostání podobně jako ty klipy).
Máš-li krátký nůž, potřebuješ dlouhou ruku.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2023
Ano, Lynch NW mohu také doporučit, mám je na všch svých modifikovaných.
Co zbývá...backspacer.
Já mám rád ty od Rockscale design - *CLICK*
Na rozdíl od těch, které se "nasazují" na originální HW, tě tento naopak zbaví jednoho barelového spaceru a lanyard tubičku má integrovanou.

Totoro vložil tyto přílohy:
BSP.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/26/2015
Ahoj! Musím se vám pochlubit s novinkou z minulého týdne.mrGreen

Dagoberd vložil tyto přílohy:
IMG_2575.jpeg.jpg

...je to sice dál, ale zato horší cesta.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 5/9/2017
Ahoj všem, rád bych se zeptal ohledně Spy Military.. vyplati se, nebo má velký smysl verze 2 oproti 1 ? Mebo jít na 100% už jen do dvojky? 1 jsem kdysi vlastnil, mám i Paru 2 ale Mili 2 jsem v ruce ještě neměl. VŠechny rozdíly mezi verzema znám, spíš mi jde o reálnou zkušenost. Děkuji
Instagram: wena_vk
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/20/2020
Ahoj dovolím si svoj názor: Military by som už asi neriešilmal som ho viac krát ,ale vekom si uvedomujem že je už moc veľký.Ak ho nechceš do poličky tak asi nie.Naviac sa mi na dvojke nepáči že má užšiu čepeľ oproti jednotke.Ale viem ,že mnohý ho nosia ...Tak že to je rozdielne.
Môj pôvodný účet bol Peto5 a nehanbím sa za to...
Posláno:

Pozorovatel
Peter 80 napsal:
Ahoj dovolím si svoj názor: Military by som už asi neriešilmal som ho viac krát ,ale vekom si uvedomujem že je už moc veľký.Ak ho nechceš do poličky tak asi nie.Naviac sa mi na dvojke nepáči že má užšiu čepeľ oproti jednotke.Ale viem ,že mnohý ho nosia ...Tak že to je rozdielne.

Děkuji za reakci. První odpověď a vlastně jsem si tim hned uvědomi, že jedna z důvodu proč jsem ho kdysi prodal byla velikost. 🤦🏻‍♂️ Určitě to většina z nás zná, taková ta touha je to mít i když někde v zadu člověk ví, že tam je vic proti 😀
Posláno:
Štamgast
Nie som tu dlho cca od roku 2016 ale poslednú (dosť dlhú)si dobu si všímam že už sa tu toľko nediskutuje ...niekto položí otázku chce riešiť problém, ale keď sa dočká jednej odpovede je to úspech...škoda...😔
Posláno:

Pozorovatel
[quote=Peter 80]Nie som tu dlho cca od roku 2016 ale poslednú (dosť dlhú)si dobu si všímam že už sa tu toľko nediskutuje ...niekto položí otázku chce riešiť problém, ale keď sa dočká jednej odpovede je to úspech...škoda...😔[/quo

Jen mi přišlo nezdvořilé neodpovědět, jinak nevím že bych otázku ukončil... když dostaneš jasnou odpověd,. úspěch to být může..
Posláno:
Štamgast
To nebolo na teba ale vo všeobecnosti myslené.Dávnejšie by si k tvojej otázke mal desať názorov..Inak jexno milie je v inzercii vždy sa rád kuknem...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum