ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Prodejní akce - výhodné nákupy Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 5/16/2025
na knifestocku je výprodej, společně s kódem divokyjohn10 vyjde takový nový kershaw blur cca na 1700 ,-

https://www.knifestock.cz/kershaw-ken-onion-blur-asistovany-skladaci-nuz-olivova-cerna-k-1670olblk-p55087

ještě jich tam pár je, i v modré variantě Happy

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
https://www.odkarla.sk/outdoorovy-nz-esee-rc4pod-brk~p2116694?utm_source=facebook.com&utm_medium=cpc&utm_campaign=8-DABA-02%2F26-konverze-hodnota&utm_content=var1-A-carousel-daba-vse&zakaznici=stavajici_zakaznici&utm_id=120241705579850414_v2_s06_e7687&utm_term=120241705579850414&fbclid=IwY2xjawTEM6dleHRuA2FlbQEwAGFkaWQBqzA_67chbnNydGMGYXBwX2lkEDIyMjAzOTE3ODgyMDA4OTIAAR4OQs89RjShROLPcoMOeMnYSVK8uj1o2E9uMZgFbsobY5MsShcSEjRzdawVlA_aem_yxolz86apsrCvKeIRCdzew

ESEE RC4 Orange

S akciovým kódom za 108 € Ak niekto zháňa, je to super cena. Otázka je, v akom je ten nôž stave. Ale píše sa že ako nový.
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/2/2008
Od téhle firmy jsem před časem koupil kleště Gerber Dime, dle popisu také jako nové, ale přišel ošoupaný kus, protočený do vrtule a s jedním nástrojem ohnutým, veškeré poškození a opotřebení viditelné na první pohled, bohužel ne na fotkách produktu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/5/2013
Podľa stoviek negatívnych recenzií na heuréke by som odtiaľ fakt nič nekupoval.KO
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2023
Já mám pozitivní zkušenost.
Koupil jsem tam mosaznou propisku Böker Plus KID 50 Cal za cca 50% prodejní ceny standardních e-shopů.
Měla potrhanou krabičku a na mosazi bylo několik teček patiny.
Na webu byly fotky konrétního kusu, které odpovídaly reálnému stavu.
Dodnes ji mám v práci a slouží.

Jen patina se rozlezla.mrGreen

Totoro vložil tyto přílohy:
IMG_9236.jpg.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 10/2/2012
Military.eu

Pěkný slevy na Leathermany. Už mi letí Coyote Super Tool 300 za cca 2650
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/1/2023
Také jsem koupil Leathermana. Nicméně mě překvapilo, že přišel bez pouzdra a v každém jiném obchodě je součástí balení. Tady když ho dokoupím, tak je sleva v pérdeli :)
Takže obchod kde jsem s nákupem nebyl spokojený a to jsem chtěl ještě utrácet... :)
Hmm
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 4/10/2007
Na Military ještě dva dny platí kód -10% od Zásilkovny, s poštovným zdarma navíc. Což v kombinaci s tím výprodejem už dává sakra smysl. A Leatherman, pokud se nepletu, už nedává pouzdra k toolům, takže s nimi jsou spíše staré zásoby ještě.

Hmm vložil tyto přílohy:
zas.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Bože jak já mám něco ušetřit Laugh
Hmm
Posláno:
Pozorovatel
Pejrak01 napsal:

Jak se říká - Nechápu, jak dospělý chlap, který má dvě zdravé ledviny, si může stěžovat na nedostatek peněz.. Laugh
Posláno:

Pokročilý
Laugh

Kamoši to cpou do akcií, já do železa.

Hmm
Posláno:
Pozorovatel
Pejrak01 napsal:
Laugh

Kamoši to cpou do akcií, já do železa.

Na železe ti Trump neudělá -40% přes noc jedním Tweetem. Grin Tady holt musíme sbírat drobky ze zásilkovny. Grin
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Hmm napsal:
Pejrak01 napsal:

Jak se říká - Nechápu, jak dospělý chlap, který má dvě zdravé ledviny, si může stěžovat na nedostatek peněz.. Laugh

Taky moc děkuji Grin
Právě sem si tam koupil klobouk kterej sem nechtěl a hlavne ani nepotřeboval Happy
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 10/2/2012
Pejrak01 napsal:
Také jsem koupil Leathermana. Nicméně mě překvapilo, že přišel bez pouzdra a v každém jiném obchodě je součástí balení. Tady když ho dokoupím, tak je sleva v pérdeli :)
Takže obchod kde jsem s nákupem nebyl spokojený a to jsem chtěl ještě utrácet... :)

Mně tedy přišel kompletní. Ale ještě mám v boxu pískové pouzdro 😄
Hmm
Posláno:
Pozorovatel
coll napsal:

Taky moc děkuji Grin
Právě sem si tam koupil klobouk kterej sem nechtěl a hlavne ani nepotřeboval Happy

Já tam mám kalhoty od UF PRO v košíku, za necelou pětku... Už pěkných pár dní. A obávám se, že zítra ten košík odklepnu. Grin
Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/1/2022
Díky, vyuzil jsem na kratasy. pekna cena + zasilkovna za 0,- 👍
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 3/6/2023
Beating ... na knifestock porád fachčí "divokyjohn10" ...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
[quote=Hmm]Na Military ještě dva dny platí kód -10% od Zásilkovny, s poštovným zdarma navíc. Což v kombinaci s tím výprodejem už dává sakra smysl. A Leatherman, pokud se nepletu, už nedává pouzdra k toolům, takže s nimi jsou spíše staré zásoby ještě.

ahoj a kde ten kot najdu dekuji
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
PJ
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/1/2021
brom napsal:
[quote=Hmm]Na Military ještě dva dny platí kód -10% od Zásilkovny, s poštovným zdarma navíc. Což v kombinaci s tím výprodejem už dává sakra smysl. A Leatherman, pokud se nepletu, už nedává pouzdra k toolům, takže s nimi jsou spíše staré zásoby ještě.

V aplikaci…😎

PJ vložil tyto přílohy:
IMG_3453.jpeg.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/28/2010
PJ napsal:
brom napsal:

V aplikaci…😎

dekuji
Jsem dyslektik. Mějte pochopení pro to, jak píšu. Děkuji
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum