ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Gerber Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/11/2017
Nedávny úlovok Ok. Síce ho predošlý majiteľ absolútne nešetril, ale som rád, že sa mi ho konečne podarilo zohnať, navyše z prvej generácie Happy.

Štefan vložil tyto přílohy:
Folder_Combate_1.jpg.jpg
Folder_Combate_2.jpg.jpg

Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/15/2005
Gerber (Australian) Utility Bowie. Celkem dlouho jsem ho sháněl, takže radost, je to impozantní a krásně zpracovaná kudla.
A ještě fotka s dalšími klasickými Gerbery. Pokud máte někdo doma nějaké zbytečné BMF, LMF, Mark I, Mark II, Guardian nebo velký Applegate, tak dejte vědět a určitě se dohodneme. 😁

Spyder vložil tyto přílohy:
IMG_9533.jpeg.jpg
IMG_9541.jpeg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/30/2017
Strongarmy..Happy

Mico1300 vložil tyto přílohy:
20240714_174022.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/1/2014
Strongarm Magnacut.
Trošku jsem ho v lese prubnul. Když člověk laškuje s Peltoneny a porovnám výbrus a fasety, u Strongarmu mám pocit, že držím spíš sekeru. Ale nic proti ničemu, Strongarm na svoji tloušťku řeže velice dobře, větve i špalíky seká jedna báseň. Po jednoodpoledním blbnutí v lese magnacut ze své ostrosti neztratil vůbec nic. Pouzdro je stále stejné. Jediná drobná výtka, u špičky feseta letí mírně k jedné straně, měl jsem dříve dva kousky v oceli 420HC, a faseta u špičky na chlup stejně křivá, zřejmě stejný brusič, ale nic co se nedá doladit🙂.

wrafan vložil tyto přílohy:
1000053110.jpg.jpg
1000053853.jpg.jpg
1000053854.jpg.jpg
1000053855.jpg.jpg
1000053117.jpg.jpg
1000053118.jpg.jpg
1000053120.jpg.jpg
1000053122.jpg.jpg
1000053127.jpg.jpg
1000053131.jpg.jpg
1000053136.jpg.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/14/2014
Měl bych dotaz. Kdysi jsem měl Gerber Strongarm v 420HC. Dal jsem ho pryč. Ta gumová rukojeť byla nějaká měkká. Nehtem se do ní dali dělat rýhy a na nože nůž mi poslal do hajzlu, když jsem ho chtěl reklamovat. Bylo by víc, než trapné, aby se tohle dělo u kudly za skoro 5000Kč. Jak jsi na tom s rukojetí? Mě to dost naštvalo, jelikož u obyčejnýho Utonu se tohle s kaučukovou rukojetí stát nemůže.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/6/2025
Mico1300 napsal:
Strongarmy..Happy
ten camp jsem kupoval synovi do esaOk a ten gerber strongarm vypadá jako verze z BDZ 1 steel co jsem dlouho sháněl nebo je to jen špatny světlo

Snody vložil tyto přílohy:
Gerber_StrongArm_BDZ_1_Knife_2017_photo_6.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Štefan napsal:
Nedávny úlovok Ok. Síce ho predošlý majiteľ absolútne nešetril, ale som rád, že sa mi ho konečne podarilo zohnať, navyše z prvej generácie Happy.
Posláno:
Pokročilý
Spyder napsal:
Gerber (Australian) Utility Bowie. Celkem dlouho jsem ho sháněl, takže radost, je to impozantní a krásně zpracovaná kudla.
A ještě fotka s dalšími klasickými Gerbery. Pokud máte někdo doma nějaké zbytečné BMF, LMF, Mark I, Mark II, Guardian nebo velký Applegate, tak dejte vědět a určitě se dohodneme. 😁
vypadají super taky jsem jich par nasbíral začalo to Gerber Ultimate pro co valil Bear Grylls na discovery zatím jsem skončil u Gerber Terracraft

Příloha / Přílohy:
IMG_0271.webp (1,386kb) staženo 10 time(s).

15f90824ee7199.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Pár Gerberu už jsem nasbíral ale kdyby někdo měl navíc Strongarm v BDZ 1 oceli Ok

Gerber_StrongArm_BDZ_1_Knife_2017_photo_1.jpg.jpg

Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/11/2010
Monte napsal:
Měl bych dotaz. Kdysi jsem měl Gerber Strongarm v 420HC. Dal jsem ho pryč. Ta gumová rukojeť byla nějaká měkká. Nehtem se do ní dali dělat rýhy a na nože nůž mi poslal do hajzlu, když jsem ho chtěl reklamovat. Bylo by víc, než trapné, aby se tohle dělo u kudly za skoro 5000Kč. Jak jsi na tom s rukojetí? Mě to dost naštvalo, jelikož u obyčejnýho Utonu se tohle s kaučukovou rukojetí stát nemůže.

Rukoväť je stále tá istá, je to neprirodzene mäkký materiál a fakt sa na ten nôž nehodí. Časom sa to musí opotrebovať z toho dôvodu je to bohužiaľ nepoužiteľný nôž.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Do zbierky Ok Happy. Tie zuby sú určite najostrejšie/najzákernejšie, aké ma kedy pokusali Grin.

Štefan vložil tyto přílohy:
1.jpg.jpg
2.jpg.jpg

Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2004
V ostravském bazaru Zlatý měšec mají Gatora clippoint 420HC za bratrů 600 peněz 💸💰, takže jestli někdo projeví zájem.....
"To ale není spravedlivé!" vykřikl zoufale Mort. "Není spravedlnost, jsem jenom já...." odvětil Smrť
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum