ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
ZASKODNIK Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 5/22/2007
Ládes napsal:
Co by bylo dobro bez zla?Wink

To je pekna myslienka len si Lado uvedom ze kopa ludi bola v historii presvedcena ze kona ked uz nie dobro tak ze kona spravne. Minca sa otocila a z obycajneho 18-20 rocneho chalana co sluzil vlasti (silno pochybujem ze cykloturista v tej dobe nenavidel rezim ale ak to tak bolo tak kadrovaci udelali nekde chybu a ja sa mu ospravedlnujem) tu Zrzavy Orm urobil kata a mucitela. Dodam len toto "Historiu pisu vitazi"!
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/28/2008
Myslel jsem si, že do této debaty nezasáhnu, ale bydlel jsem přímo na hranici více, jak 20 let a vím, že k PS se většinou dostávali velice dobře prokádrovaní jedinci, často velice blízko domova(v tom měl asi cykloturista smůlu), v místě mého dřívějšího domova byl každý druhý pomocník PS, lidé se báli jeden druhého atd. A ti lidé, co mají jména na pomníčcích okolo tzv. západní hranice, to je co? To všechny oddělali vojáci - peesáci z povolání nebo to dělali i záklaďáci ? Nebo to byli ,,nepřátelé socializmu" s povolením k odstřelu?

matějka vložil tyto přílohy:
348.JPG.jpg
349.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/15/2006
Ok, tak pomalu abych to nějak utnul, než skončím na hranici. Tak jsem vám pánové názorně předvedl, o čem je tohle vlákno, nebo jinak - jak pracuje ZÁŠKODNÍK.

Cykloturistovi se omlouvám, že jsem mu zaťal drápek do jeho bolavého místečka, svoje další vstupy jsem odmazal proto, že jsem to nechtěl dál hrotit a naivně jsem si myslel, že to pochopíte a učiníte tak také. Výrok "nic jsi nepochopil Ivánku, nic" není hanlivý, pronesl ho dědeček Hříbeček v Mrazíkovi poté, co Ivan aby se zbavil medvědí hlavy, jal se aktivně konat dobro...

Tu drobnou příhodu na čáře jsem odmazal proto, že vzhledem k další debatě neměla smysl a tvoje poznámka "....ach...a ešte aj tá alergia..." mi vyzněla posměšně - no nikomu to nepřeju, kdo to zná, tak ví...

Případ Gudea - pokud si dobře vzpomínám, tak jsem mu vytkl, že jako Štamgast by už mohl být dost zkušený na to, aby vytahoval z láhve džina Mikov - cena - kvalita. Takovou povahu a moc, abych někoho z fóra cíleně vyštval, opravdu nemám, to mi věřte.

Mašíny bych sem netahal, zabít pošťáka a hasiče je vražda a ne hrdinství...

No vidíte, k čemu to všechno bylo. A PŘECE PROŠLI....

Zrzavý Orm vložil tyto přílohy:
216_21_.jpg

...bez komentáře...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Tome vidíš a paradoxně dostali od bývalého premiéra metál jako hrdinové za které je část národa považuje.Omámit někoho chloroformem takže je v limbu a pro zichr mu podříznout krk to je nejsprostější a nejpodlejší vražda jakou si umím představit.Angry Tohle není hodno ani plivnutí do ksichtu.....Jo jejich "fotřík" to byl jinej kabrňák.
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/15/2007
Neodpovedal si na nič. Nikto teraz nevie, či tu moralizuje vychcánek s modrou knižkou alebo hrdinský disident.
Tušenie, že nie si rovný človek som mal, keď som ukladal stránku, ešte nezmenenú.
„Záškodnícka činnosť“, ktorá dokázala Tvoju manipuláciu.
Áno, zaťal si do živého, ale až týmto posledným krokom, ktorý Ty bagatelizuješ, ktorý ale bol obyčajný podvod.
A ešte k tomu, ako pohŕdavo sa vyjadruješ...Kto si neváži seba, neváži si ani druhých.
Alan Ayckbourn povedal : Výsmech je najväčšia zbraň malého ducha.
Ďakujem za všetky reakcie. Vážim si ich, aj keď s niektorými nesúhlasím.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/21/2008
Ládes napsal:
Tome vidíš a paradoxně dostali od bývalého premiéra metál jako hrdinové za které je část národa považuje.Omámit někoho chloroformem takže je v limbu a pro zichr mu podříznout krk to je nejsprostější a nejpodlejší vražda jakou si umím představit.Angry Tohle není hodno ani plivnutí do ksichtu.....Jo jejich "fotřík" to byl jinej kabrňák.

4Ládes- můj naprostej souhlas s tvýmy názory (tisíckrát jsem si řekl , že už tohle vlákno(nebo spíše téma nebudu komentovat) , takže ještě alespoň tohle)
mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/10/2008
Zdravím,
vcelku nešťastná debata. Svoji pravdu mají obě "protistrany". Všichni víme, že není jen bílá a černá barva, že je také spousta odstínu šedé. Tak si netroufnu naprosto jednoznačně odsoudit všechny příslušníky pohraniční stráže a stejně tak nedokážu obdivovat činy bratří Mašínů. Přesto si myslím, že chápu, v duchu té doby a režimu, který panoval, obě strany.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 10/20/2006
Zrzavý Orm napsal:
A ani odpovídat nebudu, protože tu nejsem u výslechu.

Ok, dotkl jsem se tě, omluvil jsem se ti. Kolikrát jsi mě mezitím urazil ty? Desetkrát? Myslíš si, že když na to nereaguju, tak jsem se Tě zalekl? Zase jsi nic nepochopil, Ivane.

Strašně nerad komentuji takovéhle diskuse,ale toto mně nadzvedlo ze židle.Proč si změnil tenhle příspěvek z 0,50 hod??Nevím jak dlouho si tam byl,5 měsíců?Nebo snad více??Kdo to četl v původním znění pochopí,kdo ne ať se radši nevyjadřuje,jo a blujících smajlících z tvé strany bych po napsání original příspěvku z 0,50 hod.raději pomlčel....
Děkuji.
Pavyelek
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Nevím proč, ale poslední dobou je mi ze situace na Najfu na blitíEvil Vlákno zamykám.W. PS:Příspěvky nemažu, jak věštecky předvídá cykloturista.
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum