ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Noze a nastroje Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 9/6/2005
LukasV napsal:
BTW, ty nožíky jsou čistě makety nebo to i trochu funguje?

IMHO to bude fungovat o neco malo hur, nez rybicka blahe pameti. Ale jsou mezi nima strasny rozdily. Nektery noze jsou docela dobry (zabrouseny nyty, zavrena cepel je uprostred mezi strenkama, ...), nektery jsou strasny (podlozky nytu presahujou obrys noze, jeden jde otevrit nanejvys na cca120stupnu,...). Ale jako sbirka vypadaj dobre. A clovek si muze rikat, ze je casem vymeni za skutecny Happy
neca eos omnes, deus suos agnoscet
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/6/2005
Surg napsal:
Budeš chtít nějaké skeny?

No, zatim nevim, zkusim se tam jeste jednou vypravit (i kdyz u nas to bylo prebrany dost brutalne uz minule) - vidim v tve sbirce nektery pekny kousky...
neca eos omnes, deus suos agnoscet
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/12/2007
Snad to nebude považováno za reklamu jen upozornění. Dnes vyšla samostatná příloha časopisu Zbraně a náboje speciál a jmenuje se Nože .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
Luboš napsal:
Snad to nebude považováno za reklamu jen upozornění. Dnes vyšla samostatná příloha časopisu Zbraně a náboje speciál a jmenuje se Nože .

Tak to je dobrá informace. V poledne zaběhnu ke stánku.
Applause Applause Applause
Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/10/2008
Luboš napsal:
Dnes vyšla samostatná příloha časopisu Zbraně a náboje speciál a jmenuje se Nože .

Mám ji. Pro účastníky dnešního setkání u Seržanta beru sebou, bude k prohlédnutí.
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Luboš napsal:

Takovéto informace ani za reklamu být považovány nemohou, jiná situace by byla tady hodit celou nabídku nakladatelství včetně kontaktů jako trvalý odkaz Laugh ... jinak dík za upozorněníOk
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/3/2008
Huh právě jsem přifuněl z trafiky.No, jak jsem to tak zkouknul, nečejte zázrak, nemohu říci že bych se dověděl cokoliv, co bych nevěděl.Je to ve stylu patentovaného NPTK který Zbraně a náboje razí, kdybych znal jen kuchyňák a žabku možná by to nadchlo.
Jediná zajímavá věc je zprasení nože od CH.Reeva....tak zase jeden sen v pr....,už na něj neslintním.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Taky jsem si to dnes koupil. Nic jsem od toho nečekal, a tak si myslím, že je to docela fajn. Ono taky, co tam chcete super zajímavého psát. Ale je tam psáno o Badym Westnovi, Ševa má kudlu na titulní stránce, a něco se tam číst dá. Jinak na fotkách jsem rozpoznal jen kamenné nože Toma111, a Hejkalův zavírák.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2009
manfred napsal:
Huh právě jsem přifuněl z trafiky.No, jak jsem to tak zkouknul, nečejte zázrak, nemohu říci že bych se dověděl cokoliv, co bych nevěděl.Je to ve stylu patentovaného NPTK který Zbraně a náboje razí, kdybych znal jen kuchyňák a žabku možná by to nadchlo.
Jediná zajímavá věc je zprasení nože od CH.Reeva....tak zase jeden sen v pr....,už na něj neslintním.

to by mě zajímalo co tam prováděly mužeš to trošku rozvynout ? díky
Dobrým slovem a pistolí zmůžeš víc než jen dobrým slovem
EM
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/21/2008
Obyčejná blamáž.Na titulce zcela zavádějící titulek 99 nej nožů na trhu..je to normální lež,uvnitř je mnoho nožů od nožířů nevyrobených v nějaké serii jako produkční nůž ale jako jeden originál,produkčních nožů je tam sotva polovina.Kdo by čekal nějaké dělení podle cen nebo třeba na kuchyňáky,automaty,pevné,kapesní atd. se nedočká. Bohužel právě i ty pěkné nože od nožířů jsou nafoceny úplně bez invence a dost nehezky...ale ten nejhorší kus "prácičky" odvedla tiskárna co se týká barev. Rychlovarný konvice v kdejakém reklamním letáku jsou na tom o třídu lépe.
Člověk utratí delší peníz za větší blbiny,ale mávne rukou,tohle je docela trapas.Určitě doporučuji nejdříve prolistovat.Budete překvapení co všechno tam NENÍ ! Minimálně 99 nožů co by tam mohli být a nejsou ...

"Nu, tu máš, poutníče, milý ten svět, na nějžs se podívati žádostiv byl."
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/3/2008
Zdeněk Štor napsal:
manfred napsal:

to by mě zajímalo co tam prováděly mužeš to trošku rozvynout ? díky

Trochu rozvinout? No klasika v rámci NPTK.Napíše se x krát z jaký je nůž oceli a jakou má povrchovku a kdo ho používá a takový ty PR slova o výrobci.Párkkrát nožem píchnout do prkna a nůž vypáčí(čímž se zjistí že je velice odolný) oseká se s ním pár klacků, přeseká pár prkýnek,rozkuchne ryba,no a pak se nůž několikrát zarazí do zadních dveří favorita(reverzním držením, silou, takže tak 2cm) a pic ho-odporoučí se částečně povrchovka a nepatrně se ohne špička(víceméně nůž v pr..., lehce ohlá špička se asi nesrovná baciho nástrojem i kdyby je to..).Pak se napíše že nůž se několik tejdnů intenzivně používal(všechny fotky řekl bych sou z jednoho dne)..........................u toho intenzívního používání by mě teda zajímalo při čem.
K čemu je normálnímu nožomilovi, neřkuli člověku test nože za 10 000 nevím, ale je to stejně jako časák celej určeno pro TK.
No nevim.Na mě i ten zbytek časáku-je to taková ta složenost z nožů-šperků, černěných čepelí (Extrema ratio atd), jeden švýcarák a nemuže chybět cosi z bývalého CCCP)-působí divně. Docela by stálo za to, celej ten časák projít a zrecenzovat, ale jsou docela odolný proti kritice a tak dále budou hlásat ty svoje NPTK a basta.Dost mi vždycky vadí, když pak ty moudra poslouchám od lidí co je nastudovali, ale už sem si zvyknul, kupuju raději SR a čtu na internetu.
Maj teda "velký fotky", kvalitní papír(finskej?) a nejni v tom moc pravopisnejch zvěrstev.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/15/2007
Tiež som si dnes tú prílohu kúpil. Hodnotím ju pozitívne.
Neviem, čo by ste čakali na ani nie 100 stranách. Členenie podľa typov, cien...
Veď na to by nestačila ani encyklopédia ! Pozerať sa na prílohu z pohľadu človeka, čo denne číta nožiarske fóra, sleduje novinky, vývoj materiálov....no..takých je určite menej ako tých, ktorí doteraz ani netušili, že existuje nejaký Opinel...
Ja každý takýto vydavateľský počin hodnotím pozitívne, pokiaľ nám neservíruje klamlivé informácie...a vety typu..čo všetko tam nie je...sú o ničom
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2006
Pro laickou veřejnost tento časopis informační hodnotu má, kladně hodnotím zvláště dvoustránku, seznamující s předpisy pro nošení nožů v zahraničí, přehledně rozdělenou dle jednotlivých, běžně turisticky navštěvovaných států(EU, US). Jinak časopis působí spíše jako reklama a bezpochyby jí také je, testování nožů je dle mého velmi povrchní( viz. GB od Reeva - bodání do dveří Favorita, konstatování lehce se ohnula špička.KO )
Osobně jsem časopis nekoupil. NoNoNo
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/14/2008
Dnes se ke mně dostala "Myslivost" na listopad a jsou tři strány z Příbrami.
Tak kdyby se chtěl někdo kouknout tak jsem naskenoval.

Antoaneto vložil tyto přílohy:
myslivost001.jpg.jpg
myslivost002.jpg.jpg
myslivost003.jpg.jpg

Štěstí přeje připraveným.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2009
pro Manfreda

tak jsem si ty nože přesto koupil a myslím že se ten časák povednul a mile mě překvapil rozhodně bych netvrdil že vím všechno co tam je psano.
Myslím že když napíše že se ohnula špička asi nebude placenej za reklamu .
ale hlavně nejni to jen o recenzích mě spíš zaujaly ty ostatní články

Zdeněk Štor vložil tyto přílohy:
P1030198.JPG.jpg

Dobrým slovem a pistolí zmůžeš víc než jen dobrým slovem
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
Taky jsem Nože koupil a ve výsledku nelituju:
+ osvěty není nikdy dost
+ je fajn nekoukat na kudly jen na netu
+ pro čtenáře nenavštěvující knife.cz nemálo poutavých informací
+ pestrost a záběr článků
+ legislativa spojená s nošením (držením) nožů

- nesmyslný tiulek "99 nej... nožů"
- tragická barevnost, jakožto bývalému tiskaři mi oči "přecházely"
- haprující překlady "realizačního týmu"
- málo odvahy představit široké veřejnosti nové nožíře (v historii Z&N se opakují stále stejná jména: Pajl, Hons...nic proti nim, ale jsou zde i jiní)

Závěr: myslím, že 99 Kč se dá "probendit" mnohem nesmyslnějšími způsoby...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum