ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Kershaw Zero Tolerance Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 11/30/2009
fs155 , jde s modelem 0500 delat toto ?
http://www.youtube.com/watch?v=c6bx_JIt-Bg&feature=related
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/22/2005
Hlavně si někdo nekupujte ho..no s klipem, jinak budu muset prodat ZT a koupit si ho taky Laugh Nejhorší rozhodování, který ZT vzít - černá je taková normální, hnědá tak na misi do Iráku - takže volba padla na klasiku zelenou Wink Oproti stereotipním zavírákům příjemná změna ...

Ppetr vložil tyto přílohy:
DSC00472.JPG.jpg
DSC00473.JPG.jpg
DSC00474.JPG.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/28/2009
pro HURLEY:

Zajímavé video. Ani mě to nenepadlo, ale když jsem to viděl a vyzkoušel, jde to taky tak podobně. Pěkně si přidržíš palcem pojistku, troška cviku a SOG nemá proti ZT šanci. Ta čepel je akorát těžká, že je kinetická energie při takovách kouscích znát a dá se dobře využít.
Posláno:

Štamgast
Nemáte někdo představu životnosti povrchovky čepele? Neviděli jste to někde v nějakym "prasáckym" testu nožů jak to drží ?
Posláno:
Začátečník
Dneska jsem zkusmo zkoušel ořezávat klacky a větve - listnaté i jehličnany, suché i mokré. Bylo toho celkem dost. Na čepeli nezůstala po omytí ani jedna jediná malinkatá stopa, vůbec nic. Navíc holí jako by se nic nedělo. Uvidíme za čas, jak poleze černota dolů.
Posláno:

Štamgast
No myslim si, podle toho jak to vypadá, že řezánim dřeva, provazů a kartonu to jen tak nepůjde. Jen jsem trochu víc čekal pronikavost při řezání kartonu jednim tahem, ale přeci jen, čepel v místě fazety neni nejtenčí...
Posláno:
Začátečník
To máš pravdu, nejtenčí není, ale na druhou stranu je to bojovej nůž a ne otvírák na dopisy. I když dopis s ním otevřeš taky Happy
jak
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
Ppetr: podle kolegů z bladeforums je DLC na čepeli opravdu hodně otěruvzdorné. Viděl jsem tam takový tvrdší test ZT 0300. Povrch čepele se na konci testování nezdál být nějak poškozený Ok . (momentálně se mi nedaří onen test najít)
„Sebrat člověku zbraň, protože by mohl někoho zastřelit, je jako vyříznout mu jazyk, protože by mohl někoho urazit.”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
Ppetr napsal:
Hlavně si někdo nekupujte ho..no s klipem, jinak budu muset prodat ZT a koupit si ho taky Laugh Nejhorší rozhodování, který ZT vzít - černá je taková normální, hnědá tak na misi do Iráku - takže volba padla na klasiku zelenou Wink Oproti stereotipním zavírákům příjemná změna ...

Grin Tak už nakupuješ?Laugh Tak jdi do "tygříka", je to - jak píšeš - příjemná změnaOk
No a až ho prodáš, tak si konečně můžeš koupit pořádnýho motýlkamrGreen
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/28/2008
Ppetr 0301čka je naozaj správna voľba.Čo sa týka rezu a fazety ostria,už som to tu písal:sada Lansky,25 stupňov,zrnitosť 280,tak dve hodiny "šmidlania" a uvidíš ako to bude rezaťOk
Strach zo zbraní je znakom sexuálnej a emocionálnej nedospelosti...Sigmund Freud
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2007
DWM21 napsal:
Ppetr 0301čka je naozaj správna voľba.Čo sa týka rezu a fazety ostria,už som to tu písal:sada Lansky,25 stupňov,zrnitosť 280,tak dve hodiny "šmidlania" a uvidíš ako to bude rezaťOk

Uz jsem predelaval s lanskym fazety na dost nozich, ale 2 hodiny mi to nikdy netrvalo Wink
Posláno:

Štamgast
DWM21 - neni pak tak fazeta zas děsně vysoká? Zatim mam z nože radost Wink
Honza36 - držíš to v tom úhlovym držáčku nebo jedenš jen s brouskem a máš už to v ruce? S tim držáčkem jsem nikdy nebyl moc kamarád, vždycky mi ta kudla z toho vyskakovala Neutral (DMT)
Posláno:

Pokročilý
Ppetr napsal:
Honza36 - držíš to v tom úhlovym držáčku nebo jedenš jen s brouskem a máš už to v ruce? S tim držáčkem jsem nikdy nebyl moc kamarád, vždycky mi ta kudla z toho vyskakovala Neutral (DMT)
Na fotografiách môžeš vidieť že tá fazetka vysoká nie je-fotografie si zväčši ....Brúsil som to samozrejme s držiakom,aký by to malo inač význam....NoNoNo ?.Držiak umiestňujem zhruba v prostriedku čepele a perfektne dotiahnem,aby sa ani nepohol.Keď je to perfektne dotiahnuté-NEEXISTUJE aby čepeľ vyskočila,netreba sa toho báť čepeľ ani povrchovka sa nepoškodia,veď držiak je z hliníku-takže dotiahnuť-dotiahnuť a ešte raz dotiahnuť!!!!Mne prebrúsenie naozaj trvalo dve hodiny,ale to bude asi tým že som detailista a asi aj v rukách mám nízke otáčkyLaugh (prebrúsenie Kizlyara Korshun mi zabralo dokonca 4 hodiny,čistej roboty).Používam klasickú sadu,nie diamant a brúsim takmer výlučne zeleným kameňom zrnitosti 280,kamene nestriedam,držiak neprekladám a naozaj sa s tým viem vyhrať.

DWM21 vložil tyto přílohy:
DCAM0004.JPG.jpg
DCAM0005.JPG.jpg
DCAM0004z.JPG.jpg

Strach zo zbraní je znakom sexuálnej a emocionálnej nedospelosti...Sigmund Freud
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/8/2007
DWM21> jsi perfekcionalista, správně využité dvě hodinyHappy
Mimochodem, všimli jste si, že při broušení nožů utíká čas jinak?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2007
Ppetr napsal:

V drzaku. Nuz musis uchytit hloubeji, ne za ten 1mm zacatek. Proste to zasunes klidne 1cm do klemy, utahnes a pak se o to muzes poradne oprit.
Posláno:

Štamgast
Shocked Tak jdu najít ten držák, někam jsem ho švihnul a brousim tak, že si brousek zaaretuju hřebíčkama na stole a šmrdlam a šmrdlam - podle toho to ale taky vypadá Laugh
Je nutný ten půlkulatý brousek, nebo se v obloučku vytočim plochym?
Posláno:

Pokročilý
honza36 napsal:
Ppetr napsal:

V drzaku. Nuz musis uchytit hloubeji, ne za ten 1mm zacatek. Proste to zasunes klidne 1cm do klemy, utahnes a pak se o to muzes poradne oprit.
Svätá pravdaOk Keďže mám na držiaku urobenú rysku tak môžem dokonca poslúžiť.....Grin

DWM21 vložil tyto přílohy:
DCAM0007.JPG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Ppetr napsal:
Shocked Tak jdu najít ten držák, někam jsem ho švihnul a brousim tak, že si brousek zaaretuju hřebíčkama na stole a šmrdlam a šmrdlam - podle toho to ale taky vypadá Laugh
Je nutný ten půlkulatý brousek, nebo se v obloučku vytočim plochym?
Zvládneš to s plochým.Hlavne to rob s citom,netlač na to ako na zdutú kozu a potom sa nám nezabudni pochváliť.
Posláno:

Štamgast
No zatim brousit nebudu, ale člověk musí bejt připravenej Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/15/2005
Já vždycky znova žasnu, co se s broušením nadělá štráchů. Sákryš - prostě vezmu kudlu , brousek a jedu, jedu, jedu, dokud to není ostré Grin . Na všechny ty udělátka a držáčky se chlapi vyprdněte....
Gorshi uses & abuses: BUSSE COMBAT slashers
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum