ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Prosba k nožířům Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/26/2003
Michal R napsal:
[Zatím jsem nedostal žádný tip, kdo by mi ho mohl vyrobit. P.p.s. Ano, u některých jsou to opravdu LED v rukojeti nože. A ty rukavice na fotkách tam nejsou proto, že by byly potřeba. Někde na světě je totiž místo, kde si zákazníka skutečně váží, a na jeho zboží obvykle sahají jen v rukavicích.

No tohle je asi trochu pomotaný. A ty rukavice na výstavách jsou fajn, když má někdo zpocený ruce, ale to jsou takový jamný bavlněný. Tyhle tady jsou většinou nějaký neprůřezný a protizkluzový, pracovní..... aby byla fotka akčnější, je to přece reklama. Vyrobit takovou kudlu bych jistě uměl, ale nevím, jestli by to někdo chtěl taky zaplatit.[/quote]

Je nás tady víc, co takovou věc umíme vyrobit, ale proč? Jistě se dá snadno dohledat, kolik stojí originál. A tipuji, že to bude balík.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Štamgast
Připojený: 9/24/2002
Black napsal:
Michal R napsal:
[Zatím jsem nedostal žádný tip, kdo by mi ho mohl vyrobit. P.p.s. Ano, u některých jsou to opravdu LED v rukojeti nože. A ty rukavice na fotkách tam nejsou proto, že by byly potřeba. Někde na světě je totiž místo, kde si zákazníka skutečně váží, a na jeho zboží obvykle sahají jen v rukavicích.

No tohle je asi trochu pomotaný. A ty rukavice na výstavách jsou fajn, když má někdo zpocený ruce, ale to jsou takový jamný bavlněný. Tyhle tady jsou většinou nějaký neprůřezný a protizkluzový, pracovní..... aby byla fotka akčnější, je to přece reklama. Vyrobit takovou kudlu bych jistě uměl, ale nevím, jestli by to někdo chtěl taky zaplatit.

Je nás tady víc, co takovou věc umíme vyrobit, ale proč? Jistě se dá snadno dohledat, kolik stojí originál. A tipuji, že to bude balík. [/quote]

To nepochybně, a o to taky jde.Laugh
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 12/23/2007
Za kolik, z jakého materiálu, s jakou povrchovou úpravou a to ze všeho nejdůležitější: za jak dlouho?
P.S. V Japonsku je zvykem sahat na zboží v rukavicích, je jedno v jakých, zvlášť na to drahé. Zkuste si u nás vzít do tramvaje na pusu roušku, když jste nachlazení, aby jste chránili lidi okolo. Pro Čecha nepochopitelné, pro Japonce samozřejmost. Kdo tam byl, ten ví.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/17/2008
Zdravim vsetkych
poteboval by som vybrusit pero na zavieraci noz Sandrik (povodne je zlomene), ktory mam ako pamiatku po dedkovi. Asi by to bola piplacka, ale kedze neviem aky material zvolit, ani ako ho zakalit, chcel by som poprosit niekoho, ci by mi s tym nepomohol. Mam pilovy platok z gatra, dalo by sa to pouzit? Dakujem za akukolvek odpoved.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/19/2006
ahoj, byl by někdo schopen a ochoten opravit tyto dva zlomené kuchyňské nože? Jsou poměrně kvalitní a byla by jich škoda. Předpokládám i výrobu nové rukojeti.

Díky

hykal vložil tyto přílohy:
DSC_5643.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2006
Ten Fiskars orezl po ulomení nebo se ulomil následkem koroze? Bo tam byly ještě jiné tlaky? To jsem si myslel, že zrovna tato značka je kvalitnější!? Sad
"Tak jako všechny cesty vedou do Říma....někdy i všechny snahy vedou do prdele...."
Luděk
Posláno:

Štamgast
hykal napsal:
ahoj, byl by někdo schopen a ochoten opravit tyto dva zlomené kuchyňské nože? Jsou poměrně kvalitní a byla by jich škoda. Předpokládám i výrobu nové rukojeti.

Díky

Jestli chceš, udělám ti na tom ručky z Dentacrylu. Trochu se ale zkrátí délky čepelí.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/19/2006
fiskars neodrezl, je to jen špína. Oba nože my zlomil syn úderem (asi) na plocho o prkno. U Fiskarsu by zkrácení nevadilo, ale u toho esteate je udělaná masivní záštita z jedoho kusu s čepelí, myslel jsem , že by se dal k tomu navařit nebo napájet trn či plocháč a pak na to něco urobit.
Jinak Black tvoji nabídku vítám, kam je mohu poslat?
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor
Připojený: 6/19/2007
Jo, to by šlo. je na to hezká finta s bramborou.... Zapíchneš čepel do brambory, přivaříš trn a ve výhni svar vyžíháš, aby nepraskl,brambora zachrání čepel před vyžíháním....
Nejlepší nůž na světě je ten, který si pro sebe vyrobíš vlastnoručně.
Pište mi prosím pouze na mail.
Posláno:

Štamgast
hykal napsal:
fiskars neodrezl, je to jen špína. Oba nože my zlomil syn úderem (asi) na plocho o prkno. U Fiskarsu by zkrácení nevadilo, ale u toho esteate je udělaná masivní záštita z jedoho kusu s čepelí, myslel jsem , že by se dal k tomu navařit nebo napájet trn či plocháč a pak na to něco urobit.
Jinak Black tvoji nabídku vítám, kam je mohu poslat?

Pod každým mým příspěvkem je odkaz na můj web. A na něm najdeš adresu.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/3/2009
hykal napsal:
...dva zlomené kuchyňské nože? Jsou poměrně kvalitní a byla by jich škoda.

Nechci být krutý, ale podle mně by jich škoda nebylaNoNoNo
Škoda by byla nevyužít osudu a nenakoupit nějaké japonceWink
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/19/2008
Už dlouho mám uhlíkovou čepelku Lauri 95mm, moje nejdelší volno v roce je pryč a já jsem se k ní zase nedostal Cry

Hledám nožíře na dodělání, žadné extrabuřty, obyč rukojeť finského typu, mosaz nebo kost (mám) na záštitu, bez futrálu, nejlépe v okolí Liberce, ať to nemusím pošťákovat, ale úplně se tomu nebráním.

Za nabídky díky, mmoobbyy@seznam.cz

Posláno:

Štamgast
Asi to nebudeš chtít nějaké i supr drahé. Finka je jednoduchá, ale dá se dělat i složitě. Jen se obávám, že budeš muset zkusit napsat chlapům, co finky dělávají. Zkus Mata, Westyho. Nejkrásnější finky má Románo, ale je otázka, jestli se dohodnete na ceně. Každý tu umí finku. Jen, aby měl někdo čas. Já si dal teď dva týdny volno od výroby, a jen jsem lidem brousil kudly. A už mám pocit, že dostanu od dost lidí vynadáno, proč ještě nemají, co po mně chtějí.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pozorovatel
Blacku díky, neboj, sleduju to tady jako ostříž. Je to úplně obyč čepelka, dělat z ní šperk nemá smysl, ale zahodut jí nechci, po asi 25 letech chci zase zkusit uhlíkovku, tak to eru odspodu Wink

edit:

Právě proto, že to chci obyč, nevím, jestli se do toho bude někomu chtít, tak jsem to dal jako Prosbu k nožířům.
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Poslal jsem ti mejlíka ohledně finky.

Mat
Posláno:

Pozorovatel
Prozatim konec akce, diky vsem za nabidky.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/4/2009
Ahoj,

mam prosbu. Byl by nekdo ochotny nabrousit mi KA-BAR short USMC a tim mi ho i opravit po mem prasackem pokusu zmensit uhel ostri? Samozrejme za sluzbu zaplatim.

Predem dekuji za pomoc.
Jirka
Posláno:

Štamgast
Jirka80 napsal:
Ahoj,

mam prosbu. Byl by nekdo ochotny nabrousit mi KA-BAR short USMC a tim mi ho i opravit po mem prasackem pokusu zmensit uhel ostri? Samozrejme za sluzbu zaplatim.

Predem dekuji za pomoc.
Jirka

Pošli mi ho.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/4/2009
V pondeli bych ho poslal. Posli mi prosim v pm adresu a podrobnosti.
Diky moc.
Posláno:

Štamgast
Jirka80 napsal:
V pondeli bych ho poslal. Posli mi prosim v pm adresu a podrobnosti.
Diky moc.

Pod každým mým příspěvkem máš moje webové stránky, a na nich najdeš adresu...
(Theodore Roosevelt)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum