ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
KNIFE Show 2010 Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/20/2005
westy napsal:
JeromeHeretic napsal:
.... nebo muzu pribalit zenu a psa? .....

Klidně i babičku .......Laugh ...... beze srandyWink ... jezdívají celé rodiny i se psy (Conny, Barča, Cipis...)mrGreen

Westy, máš pravdu, Cony je babička, Cipis je rodina k pohledání ... no prostě ... asi tu ženu Jerome neber ...nebo vem, jak chceš
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/31/2008
no vida, tenhle termín bych se snad letos mohl zůčastnit alespon v sobotu...esli tam teda v tu dobu bude estě někdo střízlivej na pokecHappy)))

....knives don't run out of ammo...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/6/2008
Super.Už se těším,můžu zajistit uzené,nebo jen předvařené kýty i bez Makra.Cena cca 85 Kč/kg.Jedna váží kolem 12 kg.Pokud by byl zájem,není problém.
Kde je vůle,tam je i cesta.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
St.Nicolaus napsal:
westy napsal:
JeromeHeretic napsal:
.... nebo muzu pribalit zenu a psa? .....

Klidně i babičku .......Laugh ...... beze srandyWink ... jezdívají celé rodiny i se psy (Conny, Barča, Cipis...)mrGreen

Westy, máš pravdu, Cony je babička, Cipis je rodina k pohledání ... no prostě ... asi tu ženu Jerome neber ...nebo vem, jak chceš

Pokud máš ženu a švagrovou typu Plchovic rodina, tak se neztratí ani na PPN.

edit: medalo mi to, musel jsem ji vyhledatSurprised

ahaswehr vložil tyto přílohy:
plšková.jpg

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Připomínám, bikeři, v neděli jedem na www.rychlebskestezky.cz rozbít si držky. Happy
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
No tak se stalo to, co jsem dlouho očekával, ale zatím to vždy klaplo - Lipová se letos kryje s výstavou v Thiers.
To je sakra blbý dilema ...
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Petr Dohnal napsal:
No tak se stalo to, co jsem dlouho očekával, ale zatím to vždy klaplo - Lipová se letos kryje s výstavou v Thiers.
No,to je teda pěkně na prd.Jak to pořešíte?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/19/2008
Petr Dohnal napsal:

Bez prasete,piva a toal.papíru se obejdem / dovezeme svoje/, ale bez Vás Petrové to nebude ono. Doufám, že to dilema vyřešíteConfused
Poznal jsem mnoho kamarádů, ale ty nejlepší v lese
Posláno:

Štamgast

No z pašíka je hodně bordela(štětiny střeva)
nejmíň bordela je z ovce nebo kozy tam už jde jen o vnitřnosti
.........Rozporku( Brco) bych vzal, a z prdele by se to udělalo pazourkem a kamenou palicíLaugh ,nadšenci by mohli dokumentovat [/quote]

o kůzlátka je nouze, jehňátko može byt tak asi únorové by se prý hodilo.
Musím říct určite, že ho beru asi v půli února.
Sami 2 Tomášové ho asi nesežerem.

KDO SE PŘIDÁ?Laugh Razz Grin

Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom MISTR. Pokud nejsi blb.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
ahaswehr napsal:

Sami 2 Tomášové ho asi nesežerem.

KDO SE PŘIDÁ?Laugh Razz Grin
a kolik takové kůzle ,nebo jehně může vážit(maso´)
6 kilo to mám ke svačiněWink vem barana nebo kozu nebo ovcu aby bylo masa aspoň 20 kgvýjde levněji ,já eště schovávam půl ovce v mrazáku Wink
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Štamgast
Když to nebohé zvíře zavraždíš, masožroutů budeš mít ihned za zadkem spoustu. Dneska jsem se díval dopoledne na TV, zajímavosti ze světa. A záběry vraždění čuníků tam dávali normálně. I jak jim opalujou štětiny něčím, jako velká ledlampa. A přihlížející děti-diváci rozhodně nevypadali zděšeně. Porcovali je od rypáku, rozsekávali sekerou, a to vše jako soutěž řezníků s divákama.
(Theodore Roosevelt)
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Vidět to nechci Sad ...........................beru si víc práce.

Mat
Posláno:

Štamgast
Mat napsal:
Vidět to nechci Sad ...........................beru si víc práce.

Mat

Já byl pár let vegetarián, i když podle mého panděra by si to nikdo netipnul. Ale zase si musím přiznat, že někdo za mně můj nedělní řízek musel zavraždit. A profík to umí bez trápení.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Dneska jsem se díval dopoledne na TV, zajímavosti ze světa. A záběry vraždění čuníků tam dávali normálně. I jak jim opalujou štětiny něčím, jako velká ledlampa.
Blacku, na Východě opalujeme prase buď slámou, nebo hořákem na PB, porcujeme to na zemi odpředu po odříznutí hlavy. Když to viděl můj Brněnský tchán poprvé, tak se z toho fest ožral... jestli najdu foto, naskenuju a hodím sem Wink
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Ale s tím problém nemám, jen je mi líto zvířat když to vidím, nebo mám možnost vidět......Asi je to tím že mám 3 kočky a psa, prostě jak je to chlupatý a mazlivý.....nemusím to vidět.
Mat

(prasátko bylo už mrtvý, odpoadá to vraždění)
Posláno:

Štamgast
Mat napsal:
Ale s tím problém nemám, jen je mi líto zvířat když to vidím, nebo mám možnost vidět......Asi je to tím že mám 3 kočky a psa, prostě jak je to chlupatý a mazlivý.....nemusím to vidět.
Mat

(prasátko bylo už mrtvý, odpoadá to vraždění)

Máme doma dva pejsky, a jednu fest rozmazlenou kočku. Happy Byly k tomu i tři morčata. Ta onemocněla, a já je musel pozabíjet. Veselo mi nebylo, ale jde to zvládnout.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
No tak ,ale Mate
nikdo tě nenutí se dívat a myslím, že by to mohlo lidi zajímat,pokud né já se bez toho klidně obejdu,já těch ovcí a koz mám do roka dost ,abych uhasil svou žízeň po krviLaugh
a nemám zapotřebí se stím někde předvádět(pokud o to není zájem)takže nikoho do ničeho nenutím byl to jen nápadWink
ale zase když už se to navrhlo tak jsem na to vařené skopové dostal fakt chuť a bylo by mi líto kdyby nebyloSad
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/17/2007
St.Nicolaus napsal:
Dneska jsem se díval dopoledne na TV, zajímavosti ze světa. A záběry vraždění čuníků tam dávali normálně. I jak jim opalujou štětiny něčím, jako velká ledlampa.
Blacku, na Východě opalujeme prase buď slámou, nebo hořákem na PB, porcujeme to na zemi odpředu po odříznutí hlavy. Když to viděl můj Brněnský tchán poprvé, tak se z toho fest ožral... jestli najdu foto, naskenuju a hodím sem Wink

Nedejbože, aby se k tomu připletli nějací nazelenalí aktivisti, nedávno jsem postřehl, jak kvůli veřejné zabijačce podávali trestní oznámení na týrání zvířat .... a bude hůř....
Pokud mi chcete cokoli napsat, pište mi prosím maily, na PM nemusím hned (nebo vůbec) reagovat. Díky.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/22/2009
jan03 napsal:

Nedejbože, ze by se k tomu připletli nějací nazelenalí aktivisti, nedávno jsem postřehl, jak kvůli veřejné zabijačce podávali trestní oznámení na týrání zvířat .... a bude hůř....

Ekofasisti jsou jeste horsi zber, nez feministky, to se vi uz davno...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
morčata jsou dobrý, chutnější než hadi a měkčí než potkan..
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum