ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Nože typu Motýlek Možnosti
Posláno:
Začátečník
Skupiny: Člen
Připojený: 9/2/2005
Prcek4 napsal:
zkuste prodejny high live.... mají výběr od 200,- výš...

Highlife jsem už zkoušel a maj tam nejlevnější za 4400 kč. Jinak ty za 200 se daj dost dobře sehnat u vietnamců, ale jak jsem psal, chtěl jsem nůž co se nemusí brousit každej druhej den. Nechci si s ním jen hrát, potřebuju ho taky na řezání.....
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/19/2005
Mám od nich nůž za ssi 900.- a od koupi ( asi rok) jsem ho nemusel brousit... Řežu s ním dráty, elektikářské pásky, provazy i rohlíky nebo salám...
Posláno:
Začátečník
Na netu ale nic takovýho neprezentujou....
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
jsou to stánky www.highlife.cz (sorry teď je asi nemají v nabídce, ale viděl jsem je tam).

Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:
Začátečník
Díky za rady. Já už jsem z toho tak trošku zoufalej.
Sháním slušnýho motýlka už několik měsíců a buď jsou strašně drahý nebo to jsou šmejdy. Asi na to hodím bobek...
Posláno:
Začátečník
Připojený: 12/5/2005
..Viem uz s motylykom par peknych kuskov a poviem vam ono to neni tazke sa to naucit ale najhorsie je ze sami od seba ma tie triky nenapadnu!!! ked mi niekto neaky ukaze tak sa ho rychlo naucim,ale na nete neni stranka kde by bol podrobne rozpisany trik a z videii maniakov kde okrem zvuku cvakania cepeli a rozmazaneho obrazu sa clovek nic moc nenauci:Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2005
zajko-CHEFF napsal:
..ale na nete neni stranka kde by bol podrobne rozpisany trik ...
tak neviem ale co tu bolo par linkov tak tam boli tie triky celkom pekne popisane aj ked teda len v anglictine
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/17/2005
herdek nekde jsem mel nakou stranku kde byly ty kousky jak na videu tak i rozepsany a dokonce poskladany podle obtiznosti...pokusim se ji vyhrabat z historie ale nic neslibuju...
Posláno:
Začátečník
zajko-CHEFF napsal:
..Viem uz s motylykom par peknych kuskov a poviem vam ono to neni tazke sa to naucit ale najhorsie je ze sami od seba ma tie triky nenapadnu!!! ked mi niekto neaky ukaze tak sa ho rychlo naucim,ale na nete neni stranka kde by bol podrobne rozpisany trik a z videii maniakov kde okrem zvuku cvakania cepeli a rozmazaneho obrazu sa clovek nic moc nenauci:Happy

Jak jsem psal už kousek níž, moc pěknej odkaz na učení je www.balisongxtreme.com/techniques.htm
Je to seřazený podle obtížnosti...
Jinak čus
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/17/2005
mno tak jsem to nasel a je to viz odkaz doleHappy
Posláno:
Začátečník

Jak jsem psal už kousek níž, moc pěknej odkaz na učení je www.balisongxtreme.com/techniques.htm
Je to seřazený podle obtížnosti...
Jinak čus[/quote]

No diki za tu stranku,je tam docela dost dobrych rad!!!.Aj na stranke www.balisong.theasylum.org je dos dobrych trikov ukazanych a v niektorych videach je ten trik pomaly vysvetleny ale akosi hmmmm sa tomu neda na prvy krat pochopit!HappySamizda sa ten chalanisko co to vysvetluje vola :Sisi Twirl.
mad
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/13/2003
Koukni ještě na www.edcknives.com/index.php . Jsou tam i videa jak pro začátky tak pro pokročilí.
Posláno:
Začátečník
..hahah tolko som s nim sermoval az mi to spadlo na zem a urvala sa poistka:::Happy..sice nachapem ako sa to stalo::Happy)
Posláno:
Začátečník
Připojený: 4/4/2006
heh a co takhle nakou ceskou stranku????
Posláno:
Začátečník
No o ziadnej ceskej ani slovenskej stranke neviem takze musis hladet len na anglicke a ruske hehe: : ) :Happy
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/5/2005
Mam pocit, ze se flipingem v CR moc lidi nezabyva.
Fix
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/15/2006
Jedna stránka o balisongu v ČR přeci je. Jsou tam samý videa a jiný kokotiny. je to www.butterfly.ic.cz
Balisong je můj život a doufám, že můj život nebude záviset na balisongu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/29/2005
Umíte někdo s motýlem takovýto frajerský otvírání/zavírání? Kámoš mi to předváděl a rozseknul si nehetLaugh
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/11/2006
zdarec - s motýlkem teď začínám a už jsem jich pár zničil - zatím rozbíjím jen ty šunty od rákosníků... co se rozpadne nejdřív jsou nýtky které drží čepel - někdo tady říkal něco o triku s vteřiňákem.... poraďte něco.... nechce se mi to pořád nýtovat...
dík moc.
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
[quote=kompot] Já kdysi ukutil tohle. Střenky ANC, čepel nástrojovka 62 HRC. Nýty mosaz, opěrný čep bronz a v pohodě, ale jsou to má ošklivá kačátka takže nic v čem bych se dál angažoval. Mat
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum