ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Jaký nůž jste naposledy darovali(y)? Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/19/2011
Já synátorovi sp military black blade k osmnáctinám. Ztratil ho za měsíc a půl. Takže k devatenáctinám už jenom resilience. Ale zalíbil se mi tak moc, že jsem si ho koupil i pro sebe...Happy
Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
"Hadí dech, kouzlo života a smrti, předzvěst stvoření."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2010
Můj synovec dostane tuto paráduOk . Jen mi připadá že od starých modelů je taková hubená a ošizená...

Ondra P. vložil tyto přílohy:
P1010122.JPG.jpg

Suomi Finland Perkele!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/23/2009
Já bych strašně ráda darovala, ale leží mi doma už od prosincové výstavy, nejsme s to se s dotyčným pánem sejít... Kizlyar Sobol M.
O ženě vypovídají mnohé její ruce. Pokud se například její prsty nacházejí okolo vašeho krku, je zřejmě lehce nespokojená..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2008
Bratovi k budúcim narodkám BM 710. Je to dobrý nôž, ale nemal som pre neho využitie, M21-04 mi viac prirástla k srdcu...
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2011
Vypadá to, že jsme tady samí lakomci, co dávají jako dárek jenom Rybičku, za
pár šupů. Takže tahle kamarádovi, aby si měl čím otevřít hlavní dárek, o dost
dražší. No a radost byla převeliká, málem slzy v oku. Také to byl kdysi jeho
první nožík....

Herodes vložil tyto přílohy:
Rybička_011.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/3/2011
No rybička byl taky můj první nůž, dostal sem jí asi v pěti a furt jí mam( eště aby ne je jí jenom třínactLaugh )
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2007
venoval jsem toho Fiskarse ve stylu Bahco/Mora.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
..naposled jsem obdaroval dva kamarády...

Jeden dostal ke 40tým narozkám buřtkudlu od Blacka a samodomo pouzdro.

A druhej k 35tým narozkám stříbrnici od Ládese....putuje s ním po Norsku.

Kraken666 vložil tyto přílohy:
135071_1469921317445_1515971049_30966999_1827338_o.jpg.jpg
Snímek_002.jpg.jpg
Snímek_001.jpg.jpg

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
No já daroval svou nožovou výhru od Mikovu(rybku dostala dceraHappy ,vykošťovák manželkaConfused )No a mně prý Musí stačit igelitka,odznáček a katalog.Neutral
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/29/2011
Nabizel sem segre nuz z mojich stavajicich (Kershaw leek, Salvo; Spyderco Tenacious; CRKT Ash... Turtle; Buck Vantage; Rat 1 a Vixtorinox SD). K memu prekvapeni ji zustal v ruce Spyderco Tenacious. Tak uvidime jestli zmeni nazor nebo ne.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/30/2010
No tak já jsem rozdal převážně kolekci Spyderco "bugů", tedy Bug, Honeybee a Grasshopper a všichni byli nadšení. Přece jen cena je příznivá a pro ne-nožomily je to dobrá volba. Našemu dědovi plánuju koupit Buck 110, to by snad mohlo udělat radost. Kus dřívka a železa bude asi lepší, než supermoderní plasty a G10ky.
Pro partnerku jsem plánoval Delicu s plochým výbrusem v růžovým provedení, ale holt už jsem to nestihl ... Confused Tak snad někdy dočká někdo jiný.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/3/2011
Kolegovi z práce jsem daroval bodák na AK 47...kombinace NDR bodáku model 59 s SSSR pochvou model 79 ...strašně se mu líbil a sběratelsky to nemělo valnou hodnotu,tak to ze mě vypáčil lehce. Cool
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/18/2010
já jsem podaroval tátu tímhle Higonokami , aby si měl čím krájet čabajku :)

www.drevorezba.cz/galerie.aspx?id=3852
Jan Niesyt
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 6/30/2010
naposledy polovičce kabar dozier 4070. před tim si mazala chleba subcomem, tak sme udělali change :D
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/23/2011
Naposledy to sice nebyl nůž, ale Katana od firmy Koto. Nu a udělala velikánskou radostHappy
Posláno:
Začátečník
Připojený: 7/23/2011
a já byl pro změnu obdarován zavírákem od Foxe.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 2/21/2011
Já jsem věnoval tátovi RAT-1. Klasiku. ze které měl velkou radost. Udělal nám postel z buku, úplně nádhernou, tak si to zasloužilo něco navíc.
don't hurry, death is faster !!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/6/2010
Já svému synovci 12 letému oranžové Bahco(2444). Viděl ho u mě a moc se mu líbilo. No a já měl ještě druhé, uplně nové, tak jsem mu ho daroval. Radost náramná..Happy
Nejspolehlivějšími přáteli jsou nepřátelé tvých nepřátel.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/1/2004
Já nevím jestli je to dar v pravém slova smyslu. Dal jsem jednomu zdejšímu knifemakerovi nemocnou Cara Caru od Byrdu. Ona mi ležela v šuplíku asi 2 roky a já bych ji stejně neopravil tak dobře jako on. A my všichni se můžem těšit, protože říkal ze jí dá navíc kabátek z nějakého dřívka tak se pokocháme i úpravou továrního modelu.
"To ale není spravedlivé!" vykřikl zoufale Mort. "Není spravedlnost, jsem jenom já...." odvětil Smrť
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/14/2008
Já daroval nedávno Victorinox Waiter své snoubence a ještě poté i její sestře...Holky tak dlouho odmítaly mé návrhy na obdarování nožem, až nakonec neměly čím na grilovačce otevřít víno....S radostí jsem vytáhl spartana a .....Laugh
Uživatelé v tomto tématu
Guest, ytirecnis

Přechod na fórum