ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Roman Švarc - Black Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/26/2003
Nesnáším poutě, a houpačky. No, ale co by jeden neudělal pro dceru. Happy

Black vložil tyto přílohy:
Snímek_6208.jpg

Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/20/2011
Tak toto poznamHappy...tiez som si vravel....co by som neurbil pre dceru.....a po 20 tich sekundach som chcel vystupit....strasneeee...Happy))...ale ty si to dufam prezil
...nôž ktorý holí,neznamena že aj reže...
Posláno:

Štamgast
Málem jsem se poblil, staroba je stašná. Dříve jsem to zvládal v klidu. Jako mladý jsem se u paragánů nechal točit v kdečeem, a v pohodě. Už mi vadí i pohled na kolotoč, a je mi blbě.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Happy Koukám,dcera se drží ležérně jednou rukou,u tebe to vypadá na křečHappy Asi to fakt nemáš rádHappy Ten "bejbík" o stránku z5 je Ok
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Nemám to rád, ale přežil jsem, a nepoblil se. Mně stačí jen jet v kolíbavém autě Westyho, a bleju. Ale do Lipové jedu svým německým vozem, a v pohodě. S sebou vezmu moje hračkářství.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
A když se dají k sobě Bushcraft kudla, co zítra jede na Slovensko pro KorbaChlop a Baby parang, tak z toho je Bushcraft kombo. Happy

Bushcraft_kit.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 5/15/2011
Black napsal:
A když se dají k sobě Bushcraft kudla, co zítra jede na Slovensko pro KorbaChlop a Baby parang, tak z toho je Bushcraft kombo. Happy
Zdravím tě jmenovče v jiné jazykové mutaciHappy . Udělal jsem si registraci, abych ti pochválil práci. Obzvlášť buřtkudly děláš přesně podle mýho gusta, jednoduchý, funkční, bytelný... Fakt pěkný!Ok J.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/12/2009
Black napsal:

Moc povedené kombíčko, jednoznačně palec a karma nahoru Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/25/2007
tak presne taketo kombicko raz dufam ze budem pouzivat..akurat ze parang by som rad nie bejby..ale kraken styl.. Applause fotecku si s dovolenim ulozim..Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/11/2009
Ideální kombíčko....Ok ...také bych ke svému parangu rád viděl uhlíkovej buřták black.

Koupím: FS commandos Sheffield
Posláno:

Štamgast
Jirka.Černý napsal:
Black napsal:
Zdravím tě jmenovče v jiné jazykové mutaciHappy . Udělal jsem si registraci, abych ti pochválil práci. Obzvlášť buřtkudly děláš přesně podle mýho gusta, jednoduchý, funkční, bytelný... Fakt pěkný!Ok J.

Díky všem. Jsem moc rád, že se vám moje hračky líbí, a že taky něco napíšete. Já vím, že se blbě píše, když dávám své výrobky podobné furt dokola, ale nějaká ta odezva potěší.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Black napsal:
Applause Ty mě napínášHappy Už se na ni taky těšímmrGreen Bude to těžce funkční stylovkaHappy až na mě dojde řada. Nespěchám,kdo si počká,ten se dočkáHappy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 10/14/2008
Black napsal:
Baby Parang. Venku leje, jak z konve, tak co jsem měl dělat, no, pracovat. Vezu tuhle hračku novému majiteli do Lipové.

Tak doufám , že ten nový majitel jsem já.Happy
Už se na něj těším.
Štěstí přeje připraveným.
Posláno:

Štamgast
Antoaneto napsal:
Black napsal:
Baby Parang. Venku leje, jak z konve, tak co jsem měl dělat, no, pracovat. Vezu tuhle hračku novému majiteli do Lipové.

Tak doufám , že ten nový majitel jsem já.Happy
Už se na něj těším.

Tvůj Parang je s příložkama z jatoby, tento bude mít BILL., a je z iroka. Happy Tvůj je nachystán také do Lipové.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 11/19/2009
Tak ti děkuju, žes mě ulehčil rozhodování, když jsem už skoro rozhodnutý pro Bolo, tak přijdeš s touhle soupravou a všechno znova..snad se dostanu do Lipové a všechno si ošáhnuJe to moc hezký a stylový M.
Posláno:

Štamgast
Mina napsal:
Tak ti děkuju, žes mě ulehčil rozhodování, když jsem už skoro rozhodnutý pro Bolo, tak přijdeš s touhle soupravou a všechno znova..snad se dostanu do Lipové a všechno si ošáhnuJe to moc hezký a stylový M.

Jsou to muka výběru. Happy Cool Laugh Poradím ti, jak to někteří vyřešili. Koupili si postupně všechny mé hračky. Laugh do lesa.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 11/19/2009
Konečně dobrá rada, začnu šetřitHappy
Posláno:

Štamgast
Black napsal:

Díky všem. Jsem moc rád, že se vám moje hračky líbí, a že taky něco napíšete. Já vím, že se blbě píše, když dávám své výrobky podobné furt dokola, ale nějaká ta odezva potěší.
Tak to bude tím,že tvoje hračky jsou dost funkční a uživatelé je chtějí a žádají si jeOk Navíc se mi zdá,že jsou i návykovéLaugh Já tahám bejbíka všude s sebou - má stálé místo v batůžkumrGreen
Posláno:

Štamgast
Tak nějak jsem si říkal, že si dám pár dní oraz, že už toho je moc. Stejně jsem to nevydržel a ustrouhal alespoň šablony na BSK1 a BSK2. O tu zvětšenou verzi jsem byl požádán, tedy je na přání. Mně už to ale přijde moc velké, a už to konkuruje Bolu max.

Snímek_6230.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/20/2010
No na to se u Tebe kouknu, ale podle mě bude v této velikosti asi lepší už to Bolo.
Lyžky nerobim :-)
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum