ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Stroje, zařízení, technika I. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Shocked mně to jdeHappy ale jedná se o karborundový kotoučky, který jsou snad v každý sadě Happy
Samurai napsal:
westy: nějak mi to nejde.. Sad

Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/2/2006
Hele co jsem sehnal... Plynulá regulace otáček a velmi ekologický provoz- to vše za 150 korun...
Ale uvažuju že tam místo kliky dám kolečko a celý to půjde na podvozek ze starý singrovky aby byly při broušení obě ruce volné...

Nový blog:
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2002
AngryAngryAngryAngryAngry grrrrr AngryAngryAngry
Akorát ty xichtíky by měly bejt bílý, neb jsem zblednul závistí.
Nebyl by ještě jeden?
Lenost - matka pokroku
Posláno:

Štamgast
Asi ne neb na tohle jsem narazil náhodou na inzerát, ale mohu ti nafotit detaily a pokud máš přístup k nějakýmu soustruhu nebo nečemu takovýmu nebylo by to těžké vyrobit- jde jen o převod dvou ozubených kol a ten kotouč je tam zároveň jako setrvačník.... hle tu je další foto(a zatím poslední je to zkopírováno z toho inzerátu až bodu mít funkční foťák budou další)

Nový blog:
Posláno:

Štamgast
To jsem předpokládal. Před léty to bejvala dost běžná záležitost - kam se to všechno podělo, ví Bůh - asi na smeťáky.
Vono stejně bych asi zůstal u svýho starýho šlapáku, páč na todleto by to chtělo ještě jednu ruku nebo helfra, ale je to hezoučkej kus nábytku Wink.
Lenost - matka pokroku
Posláno:

Štamgast
Nevím proč ty vykulený voči - to je skoro to co mám na chalupě, akorát že s dřevěným fundamentem.
A musim říct, že broušení na tom je radost.
Lenost - matka pokroku
Posláno:

Štamgast
Tohle už je o něčem jiným než to prdítko co jsem sehnal já...
Jen bych řek že na vodu je lepší vanička pod kotoučem než takováhle sprcha.

Nový blog:
Posláno:

Štamgast
Ovšem díky tý vaničce, která u toho mýho brusu původně byla, jsem měl problémy, který poněkud přetrvávají. Když rodiče tu chalupu před léty koupili (i s tím brusem), tak stál na zápraží, a kus kotouče, co do vaničky zasahoval, byl v dost zlým stavu - v zejmě tam zřejmě nafoukal sníh, roztál, voda zmrzla ... (a tak podobně zřejmě nekolik let), takže když jsem ho uváděl do použitelnýho stavu jsem skoro tejden dovolený strávil šlapáním s tyčkou v ruce, páč tam byl vyměklej a potrhanej, a stejně to furt v tom místě není úplně ono.
A vůbec s tou vaničkou - jak jí okamžitě po práci nevypustíš, tak voda vzlíná kotoučem, natahujou se tam rozpuštěný sole, který se kumulujou ... co to časem udělá bozi vědí, ale asi nic moc dobrýho. Takže tu kropičku bych opravdu viděl jako optimální řešení. Voni ty starý strejci vůbec nebyli blbí Wink
Lenost - matka pokroku
Posláno:

Štamgast
Mě se jen zdá že to krpítko nekropí jen kotouč ale i strejce a všechny ostatní co k tomu sednouLaugh
korejtko je dobrý jen pro ty co na brusu dělají denně(mám novodobý brus s korejkem a vím co je to když se to zapomene na nějakou dobu stát a nedejbože to přejde mrazem)pro občasné využití bych korejtko taky nebral.
Nový blog:
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/16/2005
Ty jo tak proč jen ty skandinávky jsou vybroušený tak jak jsou....

www.brisa.fi/yrjo1.jpg

Yrjo Puronvarsi u brusu........ Má i nějakej přípravek, ale ten nejsem schopen identifikovat.....
Posláno:

Štamgast
2 Hloh - již delší dobu nevěřím na náhody a tvrdím, že vše řídí nějaká silně perverzní inteligence Wink, která si z nás občas dělá prdel, tu ve zlým, tu v dobrým. V sobotu jsem obešel pár bazarů a u jednoho žida jsem našel obdobu toho tvýho klikobrusu, akorát že v menším - kotouč jen 80 mm (ale taky né za 150, ale jen za 60 Kč). Už ho mám doma LaughLaughLaugh.
Lenost - matka pokroku
Posláno:

Štamgast
To fakt neni náhoda....Shocked já za něj dával 62kč a zbytek bylo poštovný....LaughLaughLaugh
Nový blog:
Posláno:

Štamgast
ShockedShockedShockedWinkHappy
Lenost - matka pokroku
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Možná se to někomu bude hodit, objevil jsem dva plánky - v časopise Udělej si sám. Jeden je na výheň
rapidshare.de/files/15626394/Vyhen.zip.html
a druhej na svěrák pro rytce
rapidshare.de/files/15626378/Rytecky_sverak.zip.html
Snad to pomůže Wink.
Posláno:

Štamgast
Copak o to, hodilo by se to určitě, ale nejde mi to otevřítSad, asi jsem větší PC antitalent, než jsem předpokládalLaugh
[quote=Surg]
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
To westy:Stáhnout nebo otevřít?
Stáhnout: klikni na odkaz, na stránce, která se objeví, klikni úplně dole na tlačítko "Free". Objeví se další stránka, počkej, až naskočí (po 20 vteřinách) tlačítko "Download from NetMirror...". Do políčka nad tím opiš kód, který je vedle a klikni na tlačítko "Download from..." a už to jede.
Edit: Poslal jsem Ti oba soubory na mail.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/26/2006
@westy
Neni to velke, chces to poslat? Happy
Posláno:

Štamgast
@ Surg, Anatom - díky pánovéHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Surgu dík, mal som ten istý problémSad ako WESTY, ale už to mám "stažený"
Nemate niekto stiahnuté Nožorobstvo a myslím príbeh alebo rozprávanie o sekere, bolo to tu niekde pred časom, ale bohužiaľSad som to neotvoril. Pošlite mi to prosím na mail Ď
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/6/2005
St.Nicolaus napsal:
Nožorobstvo a myslím príbeh alebo rozprávanie o sekere...

Tu sekeru poslu, ale to nozorobstwo ma 44MB, takze by to asi neprolezlo.
neca eos omnes, deus suos agnoscet
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum