ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/26/2007
Taky díky Wink

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
dnes mi přišly nože:

Grohmann Survival od firmy Manfred Rehmann, Německo. Kontakt na firmu viz strana 8 tohoto vlákna. Včetně veškerých "papírů", řádné faktury apod. Objednáno minulý týden ve středu 31.08.2011, balíček jsem přebíral dnes, 05.09.2011. Ok Applause Ok

Kizlyar Sterch 2 a Kizlyar Sterch 3. Firma Ing. Dušan HRUBŠA, SK-906 02 Dojč, Slovensko

tel.: +421 949 212 575, +421 910 458 783
email: obchod@baterky-noze.sk

Nože v době objednávky dne 29.08.2011 nebyly na skladě. Po domluvě s panem HRUBŠOU je objednal, a v pátek 02.09.2011 odesílal. Balíček jsem přebíral dnes, 05.09.2011. Ok Applause Ok

A konečně, rovněž mi dnes přišel nůž Bolo Survival Max od BLACKA. Hodím příspěvek na příslušné vlákno, až se dostanu dnes z práce domů. Ok Applause Ok

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/14/2008
YPO® napsal:
LUCKYLAKY napsal:
YPO® napsal:
vpaca napsal:
Ani tak nejde o to, co vadí, nebo nevadí Kalouskovi Happy .. Jde spíš o to, že peníze, které by jinak odvedl státu si nechává pro sebe.. Kdyby to opravdu nechával "bez papíru" a za lepší cenu, tak se nad tím asi nikdo nepozastaví, že.. A levněji to určiě jde, viz třeba ten výše zmiňovaný německý eshop....

na to se nabízí otázka - kolik daňových dokladů máš(te) od místních nožířů a kutilů ? Happy

--- aby to nevyznělo špatně - já tohle nepodporuji - daně platím a rád Happy , ale tahle "zlodějina" je v měřítku rozkradeného státu asi stejně velká, jako by ti někdo vytrhnul jeden celer ze zahrádky (nebo to roste na stromě jako melouny ? ) :D

Souhlas s Hookyboy a Motorkář Ok

Ypo, Vpaca - co to tady plácáte...Beating takovýhle chytrý názory mám nejradši KO
Asi si hlídejte svůj celer a melouny a do debaty o dokladech bych se tady nepouštěl, na co ty ten papír potřebuješ...???
Jsem si jistej, že každej nožíř si tu za svejma výrobkama stojí a nemáš nějakou posranou dvouletou záruku, ale nebojím se říct, že při slušném jednání doživotní !

Možná jsem celou debatu špatně pochopil, ale to si nemyslim.

přesně tak, pochopil si to zcela špatně - nikdo se nebaví o nějaké dvouleté záruce, ale o daňových dokladech, které vlastně daňovými doklady nejsou neb nesplňují patřičné náležitosti - co se týká "nožířů", tak je to totéž = jsi povinen platit daně z přijmu tuším nad 20t korun - proč myslíš , že se tady a nejenom tady prodejní inzeráty mažou ?

takže příště než začneš vykřikovat se trochu zamysli

Myslím že ani doklad o koupi i od nejmenovaného populárníno internetového obchodu není moc košer , ale asi mu to u berňáku prochází dobře / jen jakýsi certifikát o nákupu bez ceny a ničeho dokladového .../ Lidi blbne neodbornýma kecama na videu a zákazníci to docela dobře žerou ....Hlavně neprodejný kudly . Proč tedy chtít doklady od zdejších nožířů , nadšenců , ne ?
Posláno:

Štamgast
dnes mi přišel nůž z Německa, posílám foto kompletní zásilky se všemi potřebnými "papíry". Je vidět, že jinde to jde bez problémů.

rak nožomil vložil tyto přílohy:
P9051812.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/3/2007
Docela vadí ta věčná trefovačka do nože nůž... Já mám opačnou zkušenost, už nějakej pátek nakupuju nože do naší firmy, (služební a dárkový), plus další pro kamarády a známý a nikdy jsem neměl problém s daňovým dokladem...Oh No To by mě naše účetní hnala svinským krokem i s nožemaGrin
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/18/2011
kolik te vyjde postovne a vsechno z toho nemecka prosim.
Posláno:

Štamgast
pro Dixie:

netrefuji se do nože-nůž, mám od nich také několik nožů. Je to myšleno obecně

pro BadRider:

přečti si pár příspěvků v tomto vláknu dozadu, už jsem dával podrobné informace. Poštovné do EU je jednotné a to 9,90 Euro za zásilku.

Ceny nožů jsou různé, řada nožů vyjde v přepočtu i s poštovným levněji než v ČR.

Žádné daně nebo celní poplatky se neplatí.

Rychlost dodání: 4-5 dní od data objednávky. Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
BadRider napsal:
kolik te vyjde postovne a vsechno z toho nemecka prosim.

9,9€ je to videt na dokladu. Je to tak raku?

Edit: pozde:) jedu pres pda a to chvili trva to napsat
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:

Štamgast
pro DrU2:

přesně tak, máš dobrý postřeh Happy
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 3/16/2008
rak nožomil napsal:
pro DrU2:

přesně tak, máš dobrý postřeh Happy

diky, postreh mozna, ale palec pomaly Laugh
Je lepší mít nůž a nepotřebovat ho, než potřebovat nůž a nemít ho.
EDC:SPD Military Fluted GoldScrew, Fenix PD35TAC
Posláno:

Pokročilý
Dixie napsal:
Docela vadí ta věčná trefovačka do nože nůž... Já mám opačnou zkušenost, už nějakej pátek nakupuju nože do naší firmy, (služební a dárkový), plus další pro kamarády a známý a nikdy jsem neměl problém s daňovým dokladem...Oh No To by mě naše účetní hnala svinským krokem i s nožemaGrin

Fakt ? Kde študovala vaše účetní ? Tohle bez udání ceny a čísla faktury .. ? Jak to zaúčtovává ?

Příloha / Přílohy:
fakt.bmp (400kb) staženo 139 time(s).

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/3/2007
Jsem rád, že ti leží na srdci vzdělání naší účetní...Laugh Zaúčtovává vpohodě, jelikož mě tam žádný potřebný údaj neschází, víš?
Posláno:

Pokročilý
Dixie napsal:
Jsem rád, že ti leží na srdci vzdělání naší účetní...Laugh Zaúčtovává vpohodě, jelikož mě tam žádný potřebný údaj neschází, víš?

V tom případě je to ze strany obchodu u někoho černota ... mě z tohoto obchodu nikdy nepřišla faktura s cenou , číslem faktury a pod ..Jen jakýsi certifikát / viz příloha / Něco je asi špatně ....
Sdělíš li , že chceš nože na firmu , asi si to nelajsne ....
Já už u této firmy raději ne ..
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 6/15/2011
Firma topfishing.eu skvela komunikace a zbozi u ktereho maji napsano skladem tak je pravda. Ne jako u vetsiny eshopu. Jednoznacne palec nahoru. Objednaval sem MORU 2000
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/7/2010
Taky přidávám kladné hodnocení panu Šperlovi (www.specialninoze.cz), i po několika měsících po zadání objednávky mě ihned kontaktoval jakmile dorazilo ještě pár kusů ZT551. Bezproblémový osobní odběr, férové a rychlé jednání, řádná faktura samozřejmostí...není třeba nic dodávat Happy
"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/4/2009
Ahoj, za sebe můžu doporučit obchod www.grube-eshop.cz V pátek jsem objednal Moru 511. Za chvilku mi přišlo potvrzení objednávky a ještě ten den i faktura. Nůž došel v pondělí dopoledne. Spokojenost.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/14/2011
Ahoj všem,
mohu doporučit...:

http://www.outdoormesser.de/

naprostá spokojenost a včetně víkendu za 4 dny u mne...
malej dáreček u zboží a naprosto luxusní přehled o tom co se děje s objednávkou...

Al
Posláno:

Štamgast
Caponeall napsal:

Ahoj všem,
mohu doporučit...:

http://www.outdoormesser.de/

naprostá spokojenost a včetně víkendu za 4 dny u mne...
malej dáreček u zboží a naprosto luxusní přehled o tom co se děje s objednávkou...

Al

...a navíc odpadá nějaké odbavování přes celnici, placení cla, dodatečné daně pro ČR a jiné blbosti... Happy ...jedna z mála výhod EU ...

...objednávka + platba v klidu z domova od počítače, nikam nemusíš běhat...jen čekáš na pošťáka s balíčkem...s tím luxusním přehledem, co se děje s objednávkou, jsi to vyjádřil perfektně, mají to fakt vymakaný...Ok

...jsem rád, že jsi spokojen...Happy
Posláno:

Štamgast
firma
Heinrich Böker Baumwerk GmbH
Schützenstraße 30
D-42659 SOLINGEN

telefon: +49 212 40 12 0
fax: +49 212 40 12 80
E-mail: info@boker.de
Internet: www.boker.de

nůž objednán E-mailem 07.09.2011, placen téhož dne Pay Pall

zásilka vyexpedována z firmy 15.09.2011
zásilku jsem přebral 20.09.2011

v balíčku byl kromě objednaného nože rovněž přiložen katalog nožů a outdoorových potřeb firmy Böker Solingen na rok 2011 (274 stran) a časopis Böker - dein Messer (tvůj nůž)

pro případné budoucí dotazy:
žádná povinnost placení daní nebo cla v ČR, žádná povinnost celního odbavení, jedná se o pohyb zboží v rámci EU

Ok Ok Ok

Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/14/2010
Tak pánové, dřív to asi nebylo zvykem, ale třeba se p. Šulc nechal inspirovat kritikou ohledně dokladů. Každopádně dnes dorazil balíček s klasickým prodejním certifikátem a k tomu navíc totok - viz. obrázek.
Tak teď je to už snad v pořádku. Pokud to opravdu bylo na základě našich/vašich připomínek, tak palec nahoru za to, že vůči tomu nezůstal hluchej. Ano, mělo to s těma dokladama takto být už od začátku automaticky, ale mně osobně to nikdy žíly nervalo Cool

Při té příležitosti chválím i Mr. Nádvorníka z Můjnůž.cz. Vstřícnej sympaťák, dá se s ním domluvit v podstatě na všem (i věci, co třeba nemá v nabídce) a ceny taky fajn. Navíc já osobně mám jeho prodejnu pár minut od práce, takže u mě další plus za ušetřenou poštu Ok
P.S. Ne, že by to byl finančně můj případ, ale má v nabídce i Rocksteady Ok mrGreen

Rocko vložil tyto přílohy:
paragon.jpg.jpg

Život je umění kreslit bez možnosti gumovat.....tak ať je alespoň čím si ořezat tužku, ne?
"NO KNIFE - NO LIFE !!!"
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum