ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Error Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/27/2010
Ok Slávo... moc pěkné... vem ho v sobotu s sebou... rád se podívám!
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
Pěkně jsi ho dodělal.Ok Tohoto Žabikucha jsem chtěl, ale byl jsi rychlejší...Happy Tak jsem si nechal od Huberta vykovat jiný, už s dirkami na střenky. Dnes jsem je dodělal. Zítra snad nafotím...
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/5/2007
Quote:
doufám, že se zas někdy v nejbližší době potkáme a všichni zas pokecáme

Taky doufám. Budu v Příbrami v sobotu odpoledne.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2010
Děkuju všem za ohlasyOk

Módi: Posílám zejtra po tátovy do práceWink

Chalcodes: Tak to sem zvědavy na tvojí custom verzi a jak sem viděl tvoje předchozí práce tak to bude stát jistě za toOk

Honzo: Tak doufám, že se tam uvidímeHappy
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/15/2010
Díky, u Tebe je taky na co koukat. Zvolil jsem trochu jiný materiál, ale ve výsledku si nejsou až tak nepodobné. Vezmu ho v sobotu do Příbrami, když se potkáme, můžeme porovnat...Happy
Prosím nepište mi PM. Pokud se rozhodnete mě kontaktovat, použijte "tlačítko" email. Děkuji.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/29/2011
Slávo, moc pěkný. Ty střenky se k tomu noži vyloženě hodíOk Koukám, že se v Příbrami sleze celá Písecká banda Applause
Posláno:

Štamgast
Chalcodes: klidně rád se podívámHappy Jen já bych ho pak chtěl pustit do světa, abych měl na další čepelku, tak snad se ho někdo ujmeNeutral

Vrána : Ahoj Láďo, díky sem rád, že se líbí. Hele asi jo, původně sem myslel, že něco budu mít ohledně maturáku, ale nakonec z toho sešlo tak bych se rád podíval na zdejší výrobky osobněHappy
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/21/2010
Slávku,pěkně jsi ho potunilOk Koukám,že Járovi kudlíky jsou fakt chytlavý......Žabikuch má plochej výbrus? Tramp má konvex,kuchyňák klín.....Hádám,že tenhle taky klín.....No,já už mám u Járy ve výrobě jednu zmenšenou a jednu zvětšenou verzi trampaLaugh Tak možná nakonec budu taky lehce tunitWink Tahle Tvoje práce se mi moc líbíApplause
S kým se nedá vyjít,s tím se dá ještě vyběhnout.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
Slávo je to parááááádaApplause
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Posláno:

Štamgast
Děkuju Vseto a Imro, moc si toho vážimAdmire
Sláva
Posláno:

Štamgast
Tak přihazuju jednu dodělávku - šlo o starý kuchyňský nůž, který mi přinesl kamarád s tím jestli bych mu ho nepředělal, že je po dědovy, lépe řečeno, že jim ho děda dodělal, a že si na něj už nějak tak zvykli.
Červený fíbr, dřevo stejné jako u žabikucha, železné nýtky - lepeno UHU 300

A na závěr zas přihodim moji kutílnuOk

Error vložil tyto přílohy:
P1010047.JPG.jpg
P1010048.JPG.jpg
P1010052.JPG.jpg
P1010053.JPG.jpg
P1010457.JPG.jpg
P1010459.JPG.jpg
P1010454.JPG.jpg

Sláva
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 3/5/2007
Hezky jsi to opravil Ok Ať se daří Happy
Posláno:

Štamgast
Díky Honzo, tobě taky, už se těšim na nějaký Tvůj výtvorWink
Sláva
Posláno:

Štamgast
Slávo Slávo.... i Ty, Brute? Evil

raději mi to neřikej Cry
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Štamgast
Jaj Stando, koukám, že někdo měl moc velkou h..ústa, já to řikal tátovy ať si to nechá pro sebeBeating

Ale koneckonců je to jen nůž...
Sláva
Posláno:

Štamgast
Error napsal:
Jaj Stando, koukám, že někdo měl moc velkou h..ústa, já to řikal tátovy ať si to nechá pro sebeBeating

Slávo, nemyslim to k Tobě zle... ono na škole to jde jinak dost těžko...
T.O. Rezavá Kudla
#Tramp Módi
Posláno:

Začátečník
Připojený: 5/30/2010
Ahoj.
Koukám, že taky bojuješ s minimálními prostředky. Ok Máš prosím Tě na Makitě nějak řešený stálý chod, abys nemusel jednou rukou furt držet rukojeť vrtačky? předpokládám, že máš stejnou co já s plynulou regulací a nehoníš to přes aretaci spouště na plnej ceres. A jak Velkej je ten unašecí kotouč?
Díky za odpověď. Ať se Ti daří.
Posláno:

Štamgast
Módi napsal:
Error napsal:

Slávo, nemyslim to k Tobě zle... ono na škole to jde jinak dost těžko...

To o tý těžkosti na škole je nějakej jinotaj nebo je to myšleno klasicky? Jinak ti pak po tátovy něco pošlu na ukázku a i ti něco nabídnu, ale to až budu mít hotovoWink
Sláva
Posláno:

Štamgast
Petr T napsal:
Ahoj.
Koukám, že taky bojuješ s minimálními prostředky. Ok Máš prosím Tě na Makitě nějak řešený stálý chod, abys nemusel jednou rukou furt držet rukojeť vrtačky? předpokládám, že máš stejnou co já s plynulou regulací a nehoníš to přes aretaci spouště na plnej ceres. A jak Velkej je ten unašecí kotouč?
Díky za odpověď. Ať se Ti daří.

Ahoj, hele ta makita má už asi 12+ let takže je ještě bez regulátoru, takže to tam musim prát naplno, což je pak po sídlišti hukot, ale zatim na mě nikdo policajty nevolal. Jinak mám klasicky aretaci - nad tlačítkem normálně zamykací páčku, kterou posunu a nemusim nic držet. A ten kotouč je asi p=155mm, je to klasickej do flexy s tim, že sem do té středové díry umístil delší šroub a z druhého konce ho stáhnul matkama. Jinak tobě taky hodně zdaru, snad ti to nějak pomůžeOk
Sláva
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/9/2010
zdar slávo!pekne si ho poladil,v tých bojových podmienkach čo robýš tak máš moj rešpekt a obdiv.pac imroApplause
Co jsme udělali jen pro sebe,zemře s námi.co jsme udělali pro ostatní a pro svět,zůstane nesmrtelné.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum