ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
škrobák Možnosti
Posláno:
Pozorovatel
Skupiny: Člen
Připojený: 3/8/2012
Po posledním paroháčku s D2 jsem to ještě vydržel, ale tohle je ještě lepší, moc chválím, super tvar i provedení Applause
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/10/2009
ListrZMagorie napsal:
Ja mam ted od skrobaka novou kudlu a uprimne sem s ni nadseny. Jeste musim dokutit futral a poradne ji otestovat. No a protoze to bylo i prani tvurce tak test bude opravdu dukladny a nahazim ho i sem Grin

ahoj Listre....dej mu pořádně pokouřit, co se do něho vleze Surprised

díky Panteone Admire
Chovejme se všichni jako zvířata a na světě bude krásně.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/28/2008
Tyler napsal:
Ty hele, škrobáku, na tvoje nože koukám už delší dobu, děláš je fakt pěkně... ale tahle poslední je OPRAVDU krásná a působí hodně šikovně Admire!!! To zas nejen Milan Matějka bude mít těžké spaní Laugh.

Mimochodem, výbrus je klín nebo jemný duťák?
Však já už od škrobáka jeden paroháček mám, když mě se ale zdá, že ti kluci dělají ty nožíky pořád o malinko lepší a lepšíWink Laugh nebo se mi to jen zdá?Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Já vím, Milane, a právě na tuhle tvou poznámku jsem si vzpomněl Laugh Ok... A řekl bych, že nezdá!
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
matějka napsal:
Tyler napsal:
Ty hele, škrobáku, na tvoje nože koukám už delší dobu, děláš je fakt pěkně... ale tahle poslední je OPRAVDU krásná a působí hodně šikovně Admire!!! To zas nejen Milan Matějka bude mít těžké spaní Laugh.

Mimochodem, výbrus je klín nebo jemný duťák?
Však já už od škrobáka jeden paroháček mám, když mě se ale zdá, že ti kluci dělají ty nožíky pořád o malinko lepší a lepšíWink Laugh nebo se mi to jen zdá?Happy

Ahoj ogaři
těch paroháčků už jsem několik udělal a všechny šly pryč - ten co jsem tam hodil včera, jsem si řekl, že si konečně nechám a nikdo mě neukecá Razz ...ani jsem ho tam radši nechtěl házet ... no a ráno mail a už je taky pryč Neutral ,,,, takže budu dělat zase další, akorát mi začína docházet paroží tak nevím na kolik jich ještě vyjde......jo a MIlane, začal jsem k tomu valit tvůj styl futrálků bez napadu - tak doufám, že ti to nevadí Happy ... ono mi to příjde ideální a geniálně jednoduché - jednoduše geniální Ok
až dojde to paroží tak jsem nakoupil pár kostí z velblouda tak to asi zkusím z toho, ale paroží je paroží
Posláno:

Štamgast
Hezký den všem,
dovolím si jednu novinku, kterou jsem dělal pro michal73 - na mě trochu nezvyklý "Elmax mačetojid" - celková délka 28cm - čepel skoro 16 cm - dřívko merbau ......... ať je nějaká změna mezi těma malýma buřtkama "bez nápadu" Laugh

škrobák vložil tyto přílohy:
102_5538.jpg.jpg
102_5539.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Ahoj všem,
jedna zebrano buřtka na přání pro al07......hezký den a hezký víkend Cool

102_5543.jpg.jpg
102_5542.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/21/2009
Tak je doma. Zatím otevřel jen krabici, která čekala na poště zároveň s ním, ale už se napil - už je můj... Laugh
Další fotky a postřehy až při nějakejch reprezentativnějších činnostech, zatím můžu říct jen to, že v ruce sedí pěkně a že je těžší, než jsem čekal (což samozřejmě není vada).

zbynek vložil tyto přílohy:
IMG_8156.JPG.jpg
IMG_8157.JPG.jpg
IMG_8162.JPG.jpg

Nemusíš trefit, stačí, když se poserou. (Jakov Ščukin)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Tak k tobě šel, Zbyňku, moc gratuluju Ok. Vybral sis opravdu krásný kousek, moc...
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Ahoj Zbyňku,
tak jak vidím dorazil v pořádku a jak dokazuje druhá fotka i plné kondici Laugh .....no jo, moje babička říkávala " neber noža - bolí koža ".......ale bez toho by to nešlo, já jsem to bral vždycky jako pohlazení Grin a že jsem se nechal hladit několikrát - jsem nepoučitelný - 3x jsem stehoval ukazováček a už v něm nemám z jedné strany cit . ale to k tomu patří .... tak ať ti slouží
Posláno:

Štamgast
No, jenom mě tak líznul a bylo to... Jo - a zapomněl jsem poděkovat. red face Tak díky!
(Za gratulaci taky, Tylere. Happy )
Posláno:

Štamgast
Ahoj všem,
dovolil bych si předložit ke kritice něco nového - dle pohádky - asi všem dobře známé - Tři veteráni - Pankrác, Servác a Bimbác - materiál pilník AJAX Jihlava 12090 ( AISI 1095 ) obohacený dle 0,5% Cr ( dle slov ajax technologa ) ......58 HRC - na ručkách trnka, merbau a ořech
mějte hezký den Cool

102_5561.jpg.jpg
102_5562.jpg.jpg
102_5563.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Veteráni jsou fajn. A jen pro mojí zvědavost - trnkou myslíš opravdu trnku obecnou (Prunus spinoza) nebo - vzhledem k tomu, že jsi ze Zlína - švestku (Prunus domestica)?
Posláno:

Štamgast
....hm asi švestku - nevěděl jsem že je v tom rozdíl Neutral Confused ....člověk se pořád učí Cool
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/2/2012
Ahoj, ten prostřední je vážně skvělej, moc se mi líbí. Pro takovýhle nožejky s (bowie) čepelkou mám slabost Admire Ok
Nejlepší survival nůž je ten, který máte právě u sebe.
Posláno:

Štamgast
.... a ještě menší "édécéčko" .....Laugh Surprised

102_5564.jpg.jpg
102_5565.jpg.jpg

Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/12/2013
zbynek napsal:
Veteráni jsou fajn. A jen pro mojí zvědavost - trnkou myslíš opravdu trnku obecnou (Prunus spinoza) nebo - vzhledem k tomu, že jsi ze Zlína - švestku (Prunus domestica)?

Zbyňo, ogaro, tož jakú asi trnku, zlínskú nééé? A to si ešče neviděl trnku zlínskú, dvúbarevnú ze kterej mám příložky na svojej buřtce od Škrobáka. Lepčejší materiál néni Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2010
škrobák napsal:

prosím Tě jak velké je to dec Laugh Laugh jinak + líbí

tel. 608080723 :-D
Posláno:

Štamgast
ivan78 napsal:
škrobák napsal:

prosím Tě jak velké je to dec Laugh Laugh jinak + líbí

je to pérovka 3mm tlustá - 58 HRC - celková délka 52 cm ...... jak říkám ideální velikost na EDCečko Laugh ..... není to sice zádná veliká krása ale jako sekací nástroj dobré ..... na zakázku pro mého taťku - chtěl něco na sekání živého plotu - tak jsem zvědat co na to řekne plot
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 8/5/2009
Ahoj. Ty ajaxíky jsou parádní. Ok Asi taky něco ušmudlám z pilníku.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum