ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Jaký nůž jste naposledy darovali(y)? Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 3/20/2012
Tento pátek jsem daroval tohoto dětského Opinela jednomu novopečenému tatínkovi pro jeho synka Matyáše. Celý víkend jsme ho řádně zapíjeli. K noži jsem mu spíchnul toto pouzdro z hověziny 2,5mm. Chtěl jsem zkusit nějaké netradiční pouzdro a vzpomněl jsem si že zde na KNIFU jsem něco podobného už kdysi viděl. Tak snad se to povedlo.

SPIKE008 vložil tyto přílohy:
My_first_Opinel_VRI_7_Blue__1_.JPG.jpg
My_first_Opinel_VRI_7_Blue__2_.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/19/2010
Sám by sa nepochválil, tak to dám ja:
Jaren daroval môjmu osemročiakovi jeho prvý pevný nôž. Syn je z neho úplne nadšený (ani sa nečudujem, ako osemročný by som ja za taký nôž aj "dušu zapredal"), hneď si vyžiadal na nôž vybrúsiť "brzdu na palec", tak som pridal ešte choil pre lepšie brúsenie. Takže čínsky nožík teraz holí (školenie o bezpečnosti práce absolvoval u mňa Happy ). No a pridali sme "svietiace" lebky a šnúrky. Vďaka Jaren!

outdoorman vložil tyto přílohy:
IMGA0291.JPG.jpg
IMGA0292.JPG.jpg
IMGA0293.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2009
Ahoj Vojto
outdoorman napsal:
hneď si vyžiadal na nôž vybrúsiť "brzdu na palec", tak som pridal ešte choil pre lepšie brúsenie. . Vďaka Jaren!

Breboha cim si to brusil Laugh evidentne od okaWink Laugh
Ale ucel sveti prostriedkyOk
Posláno:

Štamgast
Motorkar napsal:
Ahoj Vojto
outdoorman napsal:
hneď si vyžiadal na nôž vybrúsiť "brzdu na palec", tak som pridal ešte choil pre lepšie brúsenie. . Vďaka Jaren!

Breboha cim si to brusil Laugh evidentne od okaWink Laugh
Ale ucel sveti prostriedkyOk

Jasné, že od oka a pri zlom svetle v garáži! Ty si už zabudol ako je to s malými deťmi, keď chcú niečo IHNEĎ!!! Vtedy sekunda je pre nich nekonečno. Už to, že som obalil čepeľ, pred tým ako som ju uchytil do zveráku považoval za zbytočné zdržovanie. Oni fugujú podľa hesla: "nevadí, že je to na hovno, hlavne, že je to rýchlo". Syn je maximálne spokojný a ak mu niekedy povieš, že to malo a mohlo byť presnejšie, tak popusti uzdu svojej fantázie, ako si dám na Tebe záležať Happy Happy Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2009
Pre >>>outdoorman
Neboj nezabudol som ake su detiska ba dokonca stale mi to jeden pripomina ,tiez mam 8rocneho pazura ale ani ten druhy (21.r) neni konc pez problemov. Ako hovorila moja starenka "male deti male starosti <>velke deti velke starosti" toto je svata pravda. Maj sa Mialn
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/19/2008
taky darcek narychlo bratovej nozovo nevybavenej priatelke lebo on ma v zbierke len same vacsie kusky, lacny ale spolahlivy SanRenMu 710, verim, ze nebude sklamana, teda dufam Laugh

vankobra vložil tyto přílohy:
04.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/26/2005
Tak dnešní oficiální předání a první vyvenčení... Tak, Kubíčku, užívej ho ku prospěchu....

FranaD vložil tyto přílohy:
IMG_8014.jpg.jpg
IMG_8015.jpg.jpg
IMG_8010.jpg.jpg
IMG_8016.jpg.jpg

- Γ Ν Ω Θ Ι - Σ Α Υ Τ Ο Ν -
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2013
FranaD napsal:
Tak dnešní oficiální předání a první vyvenčení... Tak, Kubíčku, užívej ho ku prospěchu....

Ten tvůj kluk je v sedmým nebi. Kdyby mi můj táta udělal takový nůž tak bych tam byl taky. Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/19/2013
Souhlasím s kasperem. Hlavně ať dobře a dlouho slouží Happy .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/26/2005
Chlapi děkujeme za přání. Jinak včera se mi kluk už "pořezal", naštěstí né o nožík se kterým umí nějak přirozeně docela dobře, ale o trávu, kterou chtěl mermomocí vyrvat ze země..:o)) Nejen nože mají své ostré části..:o))
- Γ Ν Ω Θ Ι - Σ Α Υ Τ Ο Ν -
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/6/2013
Růžový Opinel s kulatou špičkou mé 3 a 1/4 roční dcerce. Je chudinka nachcípaná, tak jsem jí chtěl udělat radost. Doma mě moc nepochválili a ještě bylo sousedem konstatováno, že by jí k tomu přidal sirky Cry

Ale čert to vem, hlavně že měla radost a sama přišla s tím, že si bude nožík brát na výlety do batůžku (samozřejmě s čelovkou Laugh Laugh Laugh ). Je to hlava pomazaná Ok

Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2013
kasper napsal:
Kamarádce vinoxe, když jela do Číny. Celou dobu ho pronášela v pouzdru ve foťáku.

Ten darovaný Vinox nějak cestuje. Malibu Beach

kasper vložil tyto přílohy:
IMG_20131115_WA0051_20131119T160847_596.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/10/2011
Dnes jsem udělal radost mé drahé polovičce Verunce. Daroval jsem jí Lohengrina, na kterého toužebně šilhala od doby, co dorazil domů. Prý bude na houbyLaugh

MartenP vložil tyto přílohy:
image.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2013
MartenP napsal:
Dnes jsem udělal radost mé drahé polovičce Verunce. Daroval jsem jí Lohengrina, na kterého toužebně šilhala od doby, co dorazil domů. Prý bude na houbyLaugh

Paráda ! Nevadilo by Ti, kdybych ten tvar někdy v budoucnu ,, okopnul ? " Vzal jsem si do hlavy, že udělám pro dceru něco praktického . A tohle je to pravé.
Řemeslo braň se, jdu tě . . . . . .
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/25/2011
Tenhle nožík jsem ustrouhal jako dar pro dobrou kamarádku, která mi před časem dalaHappy
dětské jízdní kolo. Čepel z 17029 lehce dutý výbrus s fasetkou, elektrolept s přezdívkou obdarované. Ručka thuje stabilizovaná od Ukmacabedy http://www.bemetal.cz/stabilizovane-drevo/&od=45 Poprvé jsem dělal s tímto materiálem a je s ním lepší práce než se dřevem.
Pouzdro narychlo spíchnuté ze staré kůže, ale svůj účel plní.

Hogan vložil tyto přílohy:
IMG_7678.JPG.jpg
IMG_7682.JPG.jpg
IMG_7688.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
GORAN bol opatrený nápisom a uvedený do stavu nového (za čo ďakujem Forgymu a Láďovi Švecovi) a 23. 11. 2013 poputoval darom k 40-ke dobrému chlapovi Ok , ktorého priateľstvo si cením.
O noži je viac v GOFI-ho vlakne.

outdoorman vložil tyto přílohy:
IMGA0315.JPG.jpg
PC310028_JPG.jpg

Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/10/2012
Obdaroval jsem čtyřmy noži tři kamarády a tchýní, ta už i volala nadšená že ten nůž krájí cibuli uplně sám (Confused čarodějdice?) tak asi spokojenostLaugh Vlastně pět lidí ještě kolega dostal to "santoku" ale nevim jestli mám někde fotku s upravenou linií ostří, trochu jsem ho zakulatil aby se s ním líp krájelo.

Meiming vložil tyto přílohy:
P1040939.JPG.jpg
P1040948.JPG.jpg
P1040724.JPG.jpg

Pište mi prosím raději email než PM. Pro ty co jim nestačí kouzelné slovíčko, na PM nereaguju.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/23/2012
Zdravím,

dárek pro SDH Nové Homole,tak snad někomu na plese udělá radost.
N690 a stab.nádor břízy+bílý fíbr.

malysef vložil tyto přílohy:
zálesák_N690.JPG.jpg

V případě zájmu,se neváhejte zeptat.....prosím na e-mail.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/22/2010
... Happy ... DNES - JEDEN - KOMPLET ... Wink ...

HXJOSEF vložil tyto přílohy:
100_8333.JPG.jpg

LIONSTEEL
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 11/20/2011
Já včera kamrádce vnoxe climbera, byli jsme v lese udělat si oheň a následně oběd a najednou zjistila, že nůž je vážně nepostradatelný a jak bez něj mohla do teď žít....Applause Wink

skalion vložil tyto přílohy:
DSC03394.JPG.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum