ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 12/10/2010
Uz jsem psal do vlakna o svycarech, ale myslim si, ze je dobre to dat i sem...

V nedeli po odchodu z prazske vystavy jsem sel na vlak na hlavak a po ceste se zastavil na Jungmannove namesti ve Victorinoxu s tim, jestli je mozne, na mem foresteru vymenit predni strenku z helvetskym krizem za cervenou misto cerne. Velmi ochotna pani tak nejak nevedela, ale popovidali jsme, nuz jsem ji tam nechal s tim, ze preda p. Hruskovi, ktery noze opravuje a da vedet. Pri te prilezitosti jsem pani poprosil, zda je mozne mi nuz poslat domu, jelikoz nejsem z Prahy... Samozrejme, bez problemu, platbu probereme, az bude nuz hotov. Jen termin me vydesil, ze pry snad do Vanoc...Jeste v nedeli jsem psal mejlika do victorinoxu s adresou a moznosti zaplatit predelavku na jejich ucet. A cekal jsem... A dnes telefon od p. Hrusky, ze strenku vymeni a ze jede zrovna do mesta kde bydlim, jelikoz tam ma rodice... No nahoda jako bejk... Slovo dalo slovo, dneska vecer se u me p. Hruska stavil... Pan Hruska po me chtel neuveritelnych 36 kc!!! To me opravdu vyrazilo dech, protoze puvodni rozpocet byl cca 150...
Takze za me body pro lidi, kteri vedi, co delaji a jak by se to asi melo delat u takoveto firmy... Ok
"...můžeš bejt blbej jak chceš, ale musíš si umět poradit..."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/5/2012
Dnes mi přišla objednávka z obchodu Muj Nuž.cz.
Objednávka byla pouze řemen na lekarničku od Maxpeditionu cca 240kč
přišlo to do druhého dne i když byly svátky a ještě s dárečkem.
Za mě rozhodně doporučuji Ok

dandy vložil tyto přílohy:
IMG_2018.JPG.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/31/2007
dandy napsal:
Dnes mi přišla objednávka z obchodu Muj Nuž.cz.
Objednávka byla pouze řemen na lekarničku od Maxpeditionu cca 240kč
přišlo to do druhého dne i když byly svátky a ještě s dárečkem.
Za mě rozhodně doporučuji Ok

Happy Však to tam vede a prodává dlouholetý člen Knife.Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/8/2010
Odporucam e-shop lamnia.fi
Super pristup,slusna cena dopravy. Dokonca je ich stranka aj v cestine. Ale pokial potrebujete dohodnut nejake podrobnosti,reaguju sice ihned,ale bez anglictiny sa asi nezaobidete.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/27/2010
Ahoj chci se zeptat možná blbě,ale platba probíhá kartou nebo dobírkou? Dík za odpověd.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/27/2007
Ok Ok Ok www.dovozusa.cz Applause Applause Applause

Vše funguje tak jak uvádějí.
Mějme ohled na zvířata a přírodu. Je to protijed na dnešní přetechnizovaný svět a bez nich by byl náš život o ničem.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/8/2010
rosomák napsal:
Ahoj chci se zeptat možná blbě,ale platba probíhá kartou nebo dobírkou? Dík za odpověd.

Platil som SEPA bankovym prevodom. To stoji tusim 1 euro.
Posláno:

Začátečník
Připojený: 3/27/2010
Díky za odpověd.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/18/2006
Jezevec napsal:
Ok Ok Ok www.dovozusa.cz Applause Applause Applause

Vše funguje tak jak uvádějí.

Můžu jenom potvrdit, nakupuju s nima od roku 2009 a vždy bez problémůOk
"Nůž je dobrá zbraň, nezastaví se, nezasekne, nedojdou mu náboje a na to, abyste ho použili nepotřebujete výcvik"
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 10/23/2012
Netýká se to teda kudel, ale možná by to někoho zajímat mohlo. Mám velmi dobrou zkušenost s www.nejodstavnovac.cz. Objednával jsem mezi svátky večer a druhý den bylo expres dpd odesláno a doručeno. Po vybalení jsem zjistil poškození krytky otvoru pro vkládání "materiálu" - stačilo poslat e-mail s fotkou poškozeného dílu a už ke mně putuje nový. Za mě palec nahoru Ok
Posláno:

Začátečník
Připojený: 4/4/2013
Ahojte. Chci se zeptat jaké zkušenosti máte s portálem www.armysleva.cz?? Nejedná se o podvod?
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 4/20/2009
Dneska pozotivní zkušenost s kapesni-noze.cz, resp. s jejich kamennou prodejnou v Brně v Králově Poli. Potřeboval jsem přebrousit dva nože, na které jsem si sám netroufnul, do odpoledne byly oba hotový, fazety opravené a vyleštěné pěkně do zrcadla.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 3/2/2011
Dudy napsal:
Ahojte. Chci se zeptat jaké zkušenosti máte s portálem www.armysleva.cz?? Nejedná se o podvod?

Kupoval jsem u nich triko a vše bylo o.k.
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 1/4/2013
máte někdo zkušenosti s nákupem z internetových stránek hunting-shop.cz?
Posláno:
Začátečník
Připojený: 1/7/2014
Jury napsal:
máte někdo zkušenosti s nákupem z internetových stránek hunting-shop.cz?

Ja mám pozitívne skúsenosti s nákupom dvoch nožíkov. Možnosť zaplatiť aj v EUR, (výhoda zo Slovenska). Dokonca som prvý krát telefonoval osobne asi s majiteľom, lebo som čosi zblbol.

Jednanie v pohode.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 5/8/2012
Už to zde pravděpodobně zaznělo, ale přesto bych se rád podělil s pozitivní zkušeností s eshopem Zlepsovak.cz. Včera večer jsem zde objednával zboží, ale z technických důvodů se nezdařilo zboží elektronicky zaplatit.

Objednávku jsem zadal opětovně, na dobírku a podal obchodu emailem info s žádostí o storno objednávky první. Půl hodiny na to přišla zpráva s omluvou o momentálních technických potížích serveru banky obchodu a potvrzení o stornu původní objednávky. A dnes ráno, deset hodin poté, již mám potvrzení o expedici druhé, se sledováním doručení.

Ostatní eshopy se ještě mají co učit, nejen co se komunikaci a rychlosti týká. No a příznivé ceny nožů (objednával jsem Moru 2000) i poštovného zde již asi nemusím zmiňovat. Za mě Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/26/2005
Opakovaně velice rychlý a bezproblémový obchod s www.mujnuz.cz . Applause
- Γ Ν Ω Θ Ι - Σ Α Υ Τ Ο Ν -
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/22/2014
mám zkušenosti s těmito obchody:
nůž.cz Ok
nože-nůž Ok
kup nůž.cz Ok
rybička.cz Ok
Nejnápadnější známkou vaší civilizace je vaše neodpovědnost
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 2/22/2014
zapoměl jsem na kapesní-nože.cz Ok
Nejnápadnější známkou vaší civilizace je vaše neodpovědnost
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/4/2009
Obchod www.nasoutokushop.cz pro mě naprostá jednička. Ok Včera dopoledne jsem objednal Moru Classic #1, do hodiny přišlo info o zpracování a odeslání objednávky.  Dnes ráno byl nůž doma.  Takhle si to představuji. Applause
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum