ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Prezentace našich sbírek Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 1/18/2011
Zaperil. A to ešte jedno menšie pierko neviem nájsť. Tak aspoň samostatne.

Igor44 vložil tyto přílohy:
Pierko_m_01.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/2/2012
Ahoj Všem Happy
Jsem zrovna marod tak jsem využil chvíle a udělal si taky hromané foto. Bohužel můj foťák a hlavně moje schopnosti to zatím líp neumí Happy Takže foto nic moc, ale mám v plánu nechat nafotit někým kdo to umí.A hlavně až pozdě jsem si uvědomil, že mi tam chybí ještě tlačná dýka od Geinna, takže je na fotu zvlášť. Ale až na pár nožů co mám v dílně jsou tam všechny včetně no name nožů co jsem dostal darem, podědil nebo na kterejch jsem začínal Happy Kdyby Vás případně k nějakýmu noži zajímalo bližší info, klidně pište.
Díky za prostor a Všem přeji příjemné úterý.

Pany vložil tyto přílohy:
IMGP2553.JPG.jpg
IMGP2550.JPG.jpg
IMGP2544.JPG.jpg
IMGP1797.JPG.jpg

Nejlepší survival nůž je ten, který máte právě u sebe.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2013
Ten zavíráček vlevo nahoře vypadá jako původní Rebčák-má nějaké značení?
Jinak dost slušná sbírka HappyOk
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/2/2012
Luděk napsal:
Ten zavíráček vlevo nahoře vypadá jako původní Rebčák-má nějaké značení?
Jinak dost slušná sbírka HappyOk

Děkuji.
Bohužel, značení nemá, a nebo je už sešoupané. Zdědil jsem ho po otci a jediný co o něm vím je to, že je už nějaký to desetiletí na světě Happy
Každopádně kdybys Ty, nebo kdokoli o tomto noži věděl víc, budu šťastnej Happy
Snad nebude vadit když sem ještě dám lepší foto, i když to sem už asi moc nepatří.
Díky

Pany vložil tyto přílohy:
IMGP2556.JPG.jpg

Nejlepší survival nůž je ten, který máte právě u sebe.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
Máš pěknou sestavu, jen houšť.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/14/2012
nieco malo od chrisa reevesa...

papen vložil tyto přílohy:
IMG_8793.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Tvl vy si s Glockem70 podejte ruce a jdete "tam kde slunce nesviti" !! Grin

Nic ve zlym samozrejme, ja jen ze tady od rana sedim a premejslim o tom jesi uz bych si konecne nemel taky jednu tu sebenzu teda koupit.... a ty sem prilepis tohle Happy
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/21/2012
Jsem rád a svým způsobem to i obdivuju, i když to nechápu, že jsou mezi náma lidi, kteří můžou a dají čtvrt míče za pro mne skoro stejné nože.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2007
Mimo téma ale zkusím vysvětlit, proč je to dobré:

před ca šesti měsíci byl kurz dolaru 20Kč, dnes je 25kč.
pokud dobře počítám, je to o 1/5 více korun za dolar, než to bylo před půl rokem.

Většina věcí co se kupuje je stejně ze zahraničí, to znemená:

pokud jsem měl na účtu před půl rokem 100 000,- Kč, dnes je to jako by se 20 000,- z toho škrtlo, a zůstalo mi pouze 80 000,-.
Je to strašný, ale je to realita..
Proto jsem i já za to, že nůž je v podstatě investice, majetek, který má inflaci tam co slunce nesvítímrGreen
Navíc nůž je věc co nepotřebuje k provozu vůbec nic, a proto je mám tak rádHappy Ok
nechovej se agresivně, jednej dominantně
fake to fake, soul to soul
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/4/2012
Nic ve spatnym, ale mslim, ze tady to neni vubec o penezich. Je to proste hobby, nekdo noze sbira nekdo pouziva, nekdo oboje atd. Finance bych do toho netahal je to proste kun a diky za cleny, kteri se obcas pochlubi necim vyjmecnym. Pekne se na to kouka. Za me +. Applause
knifepanic
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2012
hamon napsal:
Mimo téma ale zkusím vysvětlit, proč je to dobré:

před ca šesti měsíci byl kurz dolaru 20Kč, dnes je 25kč.
pokud dobře počítám, je to o 1/5 více korun za dolar, než to bylo před půl rokem.

Většina věcí co se kupuje je stejně ze zahraničí, to znemená:

pokud jsem měl na účtu před půl rokem 100 000,- Kč, dnes je to jako by se 20 000,- z toho škrtlo, a zůstalo mi pouze 80 000,-.
Je to strašný, ale je to realita..
Proto jsem i já za to, že nůž je v podstatě investice, majetek, který má inflaci tam co slunce nesvítímrGreen
Navíc nůž je věc co nepotřebuje k provozu vůbec nic, a proto je mám tak rádHappy Ok

Nevím jestli je to z finančního hlediska správná úvaha. Pokud chci peníze investovat, za účelem udržení jejich hodnoty, tedy ubránit se inflaci, musím je investovat do něčeho co má hodnotu stálou, případně s věkem přibývající (sběratelskou). Pro nůž (obecně) sice může platit druhá možnost, nicméně i těch limitek je tolik, že aby nabrali na hodnotě, budeš je muset držet jako vytrínovky minimálně 30 - 50 let. Kdybys je chtěl prodat teď, tak žádnou z nich neprodáš za cenu za kterou jsi nakoupil a budeš ztratný.
Jinak plně souhlasím s Blamem, sběratelství je o vášni ne o penězích Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Kamaradi,
protoze sem nechtene rozpoutal debate, navrhuju ji ukoncit. Ac je vedena na urovni, asi je zbytecna.
Muj prispevek mozna nebyl pochopen spravne, takze pro jistotu - bylo to skutecne psano s usmevem na rtech, protoze ta fotka jako naschval navazala na moji mejlovou debatu s jinym clenem fora na tema " Sebenza ano a kdyz jen jedna tak ktera" a najednou bum a fotka od Papena. Takze asi zhruba tak.
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/28/2011
Když Sebenza tak 21čka. mrGreen
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/24/2009
Ano, ked Sebenza tak 21ka, ale Insingo Wink
In vino veritas, in pivo TAKY...
Menej je niekedy viac, ale viac je VŽDY viac!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/28/2011
mrGreen

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/18/2011
Jeden nový prírastok. Materiál Vanax 35, celková dĺžka 26,5 cm.

Igor44 vložil tyto přílohy:
AB_vanax.jpg.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/11/2009
hamon napsal:

Je to tak vlastnil jsem gentlemanský zavíráček od BW(mamut,damašek ,polodrahokam....) a když jsem měl v loni finanční krizi tak se sakra hodilOk .Prodal jsem ho zhruba stejně za kolik pořídil ,mohl jsem možná i dráž (ale nejsem kurvamrGreen )Stejně se ale sakra hodilo , že jsem ho měl....
To se nám to hoduje, když nám lidi půjčujou peníze . . .
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/19/2007
Snad po roce jsem si dal práci utřít prach na poliččce, u dokuentace se zrodil obrázek co se asi hodí do týhle sekce Happy

luckyboyl vložil tyto přílohy:
P3086987.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
Máš pěkný železářství.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/2/2013
luckyboyl napsal:
Snad po roce jsem si dal práci utřít prach na poliččce, u dokuentace se zrodil obrázek co se asi hodí do týhle sekce Happy

Pěkné, mohu se prosím zeptat na tento nůž? Rozměry, materiál, děkuji.

kasper vložil tyto přílohy:
01.jpg.jpg

Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum