ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Hloh Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 3/2/2006
Tohle zasírání mi nevadíLaugh Laugh
Já například dávám přednost tomuto starému českému železu z jednoho důvodu: když se něco vy***e
tak není problém sundat motor v příkopě ho rozpůlit a za hodinku dvě frčet dál....Wink

Jinak bych se zeptal zda by jste neměl někdo další víkend čas- potřeboval bych pomoct přestěhovat ponk do kovárny- sám s ním nepohnuSad .
Ubytování, strava zadara a možnost něco si uplácat v kovárně je pro "bigádníky"samozřejmost...
...jo a ten ponk je skoro dvakrát tak dlouhej co kovárna budu potřebovat jen půlku, kdyby jste měl někdo o druhou zájem stačí říct- věnuju ji za odvoz (dlouhý je to cca 2 m, je ale třeba dovařit nohy na jedné straně)
foto ponku dodám později.
Nový blog:
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/14/2007
Sakra,moc rád bych Ti pomohl,ale ta dálka je na prdSad,jsem zvyklej na dlouhý jízdy autem,ale času je momentálně málo.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/5/2007
Jest-li nikoho neseženeš a vydržíš do toho 28.6. do oběda, tak ti pomůžu.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/3/2006
Tak se mnou na sobotu nebo neděli počítej. Pomůžu ti, nemám to zas tak daleko. Napíšu ti osobku, domluvíme detaily.

Jo a pro Honzu J. : já se Jawkám neposmívám, tuhle část motocyklové historie já moc rád. Jen to Hlohovo provedení, jmenujme např. regulátor napětí z trabantu přinýtovaný na kryt karburátoru, mi přišlo poněkud netradičníHappy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/28/2006
Mám to k tobě sice kousek, když vylezu na kopec tak na dohled. Ale tyhle dva vikendy prý jedu pomoc skautům stavět tábor (to mi oznámili mé ratolesti). Pokud nebudeš mít pomocníky na víkend mohl bych ti pomoc stěhovat jedině v týdnu.
Mat
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2006
Ahoj motocyklisto. Pokud to půjde, rád se přijedu číhnout, sice né na celí víkend, ale aspoň na sobotu bych mohl. Dorazím sám. Jinak nožík je super, tu šišku co mám já, jsem zatím nebrousil, ale chystám se na to co nejdřívě Happy . PS: Snad nezabloudím. Mat

EDIT: platí na tý mapě 1, nebo 2 ???
Posláno:

Štamgast
Platí 1, na šišku při řezání pozor- lítají z ní malý štětinky který když se dostanou pod oblečení tak strašně svědí, ale dřevo je to tvrdý a pěkný- nevím jak vypadá zbytek zatím jsem odříz a použil jen tu stopku...
Nový blog:
Mat
Posláno:

Štamgast
Hloh napsal:
Platí 1, na šišku při řezání pozor- lítají z ní malý štětinky který když se dostanou pod oblečení tak strašně svědí, ale dřevo je to tvrdý a pěkný- nevím jak vypadá zbytek zatím jsem odříz a použil jen tu stopku...

Díky. Šiška bude fajn, jen musím zas objednat nějakej matroš na čepele. Bude to super finka, něco na způsob té z nádoru Happy.
Posláno:

Štamgast
Tak jsem si zkusil udělat finku- čepel je z obruče z řeky, srpu a pilky na železo ze zběru, rukojeť z břízy ze dřevníku a mosazi ze zběru- vše křivé a šišaté jak začíná být mým zvykemLaugh Laugh
Chtěl jsem fotit venku, ale tam padali kroupy velký jak kostky cukru tak jsem si to rozmyslel a nafotil doma...

Hloh vložil tyto přílohy:
xiv_1.jpg.jpg
xiv_2.jpg.jpg
xiv_3.jpg.jpg
xiv_4.jpg.jpg

Nový blog:
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/21/2005
Ten tvar čepele je moc pěknej. Hezkej nožík.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Bříza z dřevníku...
To asi chceš lidi naštvat, že jo Wink
Nebo se u Vás topilo pouze a jen Suveli ???

Trošku mi to připomína styl "a la Hejkal "
Posláno:

Štamgast
St.Nicolaus napsal:
Bříza z dřevníku...
To asi chceš lidi naštvat, že jo Wink
Nebo se u Vás topilo pouze a jen Suveli ???

No půlkou toho nádoru topeno byloAngry
Druhou jsem už zachránil....
Nový blog:
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Aspoň že tak...
pro změnu teď tady kroupy máme v Brně Sad
dmz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/30/2006
St.Nicolaus napsal:

to vždycky potěší ... Happy

Mně ne, naopak. Je jediněčný a neshledávám zde podobnosti s jiným nožem (tvar čepele i rukojeti, damašek, sladění ...). Velice hezká práce.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/24/2006
Hezký provedení, charakteristický rukopis... Paráda. A z tý půlky ztopený břízy si hlavu nedělej, mě před nosem /kanclem/ prodali 80ti letý dub červený na topení... A to celý strom za 400,- Kč.! To by člověku hnedle žilka praskla, že...
Veslař se může třeba udřít - je-li kormidelníkem blb, loď stejně popluje špatným směrem.
Svobodu, spravedlnost nebo meč!!!
Posláno:

Štamgast
Tak sem dnes objednal 20 kilo masa na uzení- snad to bude stačit....
Nový blog:
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Chlope ten kudlík má cosik do sebe-sympatickej-líbí Happy
Neposílejte mi prosím PM,ale mejly.Na PM nereaguji z důvodu rozstrkané korespondence.Díky L
Mat
Posláno:

Štamgast
Je mi líto, ale na sraz nedorazím, napsali mi na sobotu službu 24h do neděle do rána, takže je to pase. Bohužel jsem druhej, protože kolega má zaplacenou dovču a tak není nikdo jiný, s kým bych mohl měnit Sad , toš ať máte pěkně a snad jindy. Mat
Posláno:

Štamgast
Tak přijeď alespoň na to sobotní stěhování ponku....
Nový blog:
Mat
Posláno:

Štamgast
Hloh napsal:
Tak přijeď alespoň na to sobotní stěhování ponku....

Služba mi začíná v sobotu v 07.00 a končí v neděli v 07.00 Sad

Edit: jinak vzhledem k tomu, že mám ještě ve čtvrtek po práci noční(druhé zaměstnání) a v pátek jdu do své hlavní práce a k tomu ta sobota, budu dobře padat na držku, takže nějakej vejlet na motu nepřipadá v úvahu, nechci mít doma vdovu se sirotkem Sad. Tak holt jindy, škoda. Mat
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum