ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Na co jste naposledy použili Váš nůž? Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 6/12/2015
Já použil fixíra na přípravu jednoduché večeře. Rohlíku s máslem, sýrem a rajčetem.

Plesumberk vložil tyto přílohy:
P8240001.JPG.jpg

Když se pravda neřekne celá stává se lží. A právě o to emeritním estébákům jde. Z bílé udělat černou a z černé bílou.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/15/2014
Dnes na zpracování suchých haluzí co se v koutě válely od jara....

Emilos-E1 vložil tyto přílohy:
Photo1063.jpg.jpg

zb.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/22/2005
Jen tak pro radost..

zb. vložil tyto přílohy:
20160818_154223.jpg.jpg

Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 5/12/2016
"Ano Filípku zajdem do lesa a taťka ti ze dřeva vyřeže lodičku "
Ale nůž jsem vyfotit nestihnul (ZT0804CF) , dlouho jsem neviděl téct krev 45 min (cesta domů) aniž by nešla zastavit.. V EDC mám i lékárničku a jeden obvaz je fakt málo .. !!
A ano stalo se to vydlabáním toho vnitřku , páčil jsem to ven špičkou nože a vylamoval to dřevo.

ksakru vložil tyto přílohy:
WP_20160827_09_19_24_Pro.jpg.jpg
AdobePhotoshopExpress_6c6f1a4f1641452a82352b08d6c566ec.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 6/22/2016
konecně Delewar uvidí krev Confused tato fotka také dostála tvému nicku Neutral ať se dobře hoji Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/8/2015
Foto sice nemam, ale prihodu podobnou (dva dny zpet). Jelikoz deti (5 a 6,5 let) po me casto venku loudi noze, rozhodl jsem se jim koupit vlastni - detske Opinely s kulatou spickou. Noze prisly, tak jsme se je vyrazili otestovat - jeste s kamaradem synka. Vysvetlil jsem zasady prace s nozem a zdalo se, ze se jimi ridi - orezavali vetvicky apod. Po chvili mi dcerka nuz vraci a drzi si palec, krve nastesti moc netece. Ujdeme 300m a kamarad synka breci a ze dvou prstu mu tece krev. Beru ho za ruku, kterou mam po chvili taky plnou krve a padime zpatku domu to umyt a zavazat. Jelikoz bydli kousek od nas a jdeme cestou okoli jejich domu tak se modlim, aby rodice nebyli v dohledu. Nakonec vse dobre dopadlo, noze jsem zase zabavil a je klid Happy...
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/10/2014
Na houby Wink

EKI58 vložil tyto přílohy:
IMG_1775.jpg.jpg

Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/27/2014
Železnýho dědka, aby si také říznul a promazal se Happy

Tibb vložil tyto přílohy:
DSCN0778.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/6/2004
ksakru napsal:
Ale nůž jsem vyfotit nestihnul (ZT0804CF) , dlouho jsem neviděl téct krev 45 min (cesta domů) aniž by nešla zastavit.. V EDC mám i lékárničku a jeden obvaz je fakt málo .. !!
A ano stalo se to vydlabáním toho vnitřku , páčil jsem to ven špičkou nože a vylamoval to dřevo.

Dofrasa.... No jo, s tak velkou cepeli to ani jinak dopadnout nemuze. Na vyrezavani pouzij priste malou cepelku - svycarak a klidne tu malou, ktera je zvladnutelna. .... Pokud je to cisty rez, rychle se to zahoji.
“Whoever said the pen is mightier then the sword obviously never encountered automatic weapons.”
- General Douglas MacArthur
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 5/12/2016
Ono to není ani tak řez , jako spíš - že zajela ta špička nože přímo dovnitř (vpich) .. docela hluboko :( .. bylo to na šití , ale takové rány se zahojí i bez toho .. :)
A ano příště se poučím, popravdě mě na vyřezávání menší kudlička ani nenapadla..
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/5/2012
Mačetu, aspoň byl důvod ji vyndatHappy

m.a.t.e.s vložil tyto přílohy:
20160827_133558.jpg.jpg

Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/11/2011
klasik napsal:
Stěhování = balení, vybalování krabic, montování nábytku atd.
a propó jak se zbavujete lepidla z krabic na čepeli? ...mně se osvědčil olej, normálně to stříknu WDčkem a setřu.Ok

Horká voda Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/17/2013
ksakru napsal:

No,ja som dnes hľadal celý palec v konskej papuli, našťastie nie svoj. A krvácanie sa nedalo zastaviť ničím v bežnej lekárničke,ani RZP, takže letelo sa vrtuľníkom. Palec sa našiel, ale už asi zbytočne...
Takže takéto zranenie sa ešte dá, aj keď ho nikomu neprajem.
Nie som povinný byť taký, akým by som podľa ostatných mal byť.
Je to ich omyl, nie moje zlyhanie. R. P. Feynman
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 1/9/2013
nightmare napsal:
klasik napsal:
jak se zbavujete lepidla z krabic na čepeli? ...mně se osvědčil olej, normálně to stříknu WDčkem a setřu.Ok

Horká voda Happy

Tak ta mi právě nefungovala a když tak hodně pracně, olej je olej.Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/28/2010
WD je výborný čistič zbytkov lepidla po nálepkách , ale aj asfaltu a mazania reťaze na motorkách ...vyskúšané Ok
Cesta do pekla býva dláždená dobrými úmyslami.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/3/2013
ksakru napsal:

K omezení krvácení ( snad prý i k jeho zastavení ) prý poslouží rozemnuté listy kokošky - pastuší tobolky přiložené přímo na ránu . No, já jsem to ještě nevzykoušel a tak čekám na příležitost ( zatím mi všichni krvácející zdrhli hned po tom , co jsem je seznámil s tím , že budou vlastně takovými mými pokusnými králíky Happy - u nás v práci se krvácí dosti často ). Ale tu kokošku stejně vyzkouším !
Řemeslo braň se, jdu tě . . . . . .
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2013
Na zastavení krvácení docela dobře funguje Traumacel P. Kdysi jsem ho koupil v autolékárničce a po prvním krizovém použití jsem si ho hned koupil i do cestovní lékárny. Už jsem ho bohužel musel použít dvakrát a vždy zafungoval perfektně.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/10/2014
Happy

Leinad vložil tyto přílohy:
DSC09225.JPG.jpg

„Každý má pravdu, pokiaľ sa nemýli.“ E. Hemingway
-Forest Hardworker Club
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Ivan Elsnic napsal:
ksakru napsal:

K omezení krvácení ( snad prý i k jeho zastavení ) prý poslouží rozemnuté listy kokošky - pastuší tobolky přiložené přímo na ránu . No, já jsem to ještě nevzykoušel a tak čekám na příležitost ( zatím mi všichni krvácející zdrhli hned po tom , co jsem je seznámil s tím , že budou vlastně takovými mými pokusnými králíky Happy - u nás v práci se krvácí dosti často ). Ale tu kokošku stejně vyzkouším !

Může bejt, ale moc si nedokážu představit jak s rozříznutou prackou běhám po lese a sháním tu kokošku..Laugh Nebo to roste všude ?

Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/19/2011
Enduru na výrobu sekerky pro neteř...Happy

montelie vložil tyto přílohy:
tablet_369.jpg.jpg

Ana'l nathrach, orth' bha'is's bethod, do che'l de'nmha
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum