ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
WHITELIST- internetových obchodů Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/11/2017
Určite nie som prvý, no rád by som sa v najpozítivnejšom slova zmysle vyjadril na adresu Baterky-nože.sk . Vynikajúci obchod s veľmi širokým záberom nožov, bateriek, dalekohľadov a aj všakovakých doplnkov. Ak by sa aj stalo, že niečo v ponuke nemajú, nemajú problém u výrobcu objednať a kupujúcemu ponúknuť na trhu naozaj najnižšiu až bezkonkurenčnú cenu. Dalším plusom je ich vernostný program, ktorý sa dnes už stáva pomerne zriedkavým javom. Na maily odpovedajú promptne a zavše profesionálne, s pánom Hrubšom je vždy príjemná komunikácia. Klobúk dolu a trojitá poklona pred nimi Admire Admire Admire .
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Úplně nevím, do jakého vlákna tohle dát, ale vzhledem k pověsti KnivesShipFree to nechám tady... Derrick Bohn, hlavní tvář KSF, včera náhle zemřel - z mého pohledu jeden z nejpříjemnějších lidí z nožosvěta, které jsem za ty léta nejen na YouTube mohl vidět a poslouchat.

"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:
Začátečník
Připojený: 2/18/2018
Dobrá zkušenost s prvním nákupem na lamnia.com.
Objednáno v pátek večer, placeno kartou, okamžité potvrzení platby, v pondělí ráno odesláno, v úterý doručováno. Byl jsem mimo, takže zásilku jsem si vyzvedl v depu USP ve středu, pro mě nebyl problém, mám náhodou depo kousek od baráku, jak by to bylo v případě snahy domluvit nějaké náhradní doručení nevím. Veškerá potvrzení a oznámení v čestině...za mě palec nahoru.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/12/2017
ja ted prave chtel na lamnii objednavat ale nechtelo se me platit predem a kartou a potreboval jsem odecet dph
nakonec vyhral muj-nuz, skvely pristup Happy
“Můj bůh je Crom. Sedí na vysoké hoře. Po smrti před něj předstoupím a on se mne zeptá na Tajemství oceli. Neodpovím-li správně, srazí mne ze své hory!”
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/26/2015
Baví mne nakupovat na bushcraftshop.cz.Ok
Přehledné a pěkně provedené stránky, zákaznický servis s osobním přístupem a superrychlé doručení do druhého dne. Některé produkty jsou dražší, no ale člověk má zase jistotu, že zboží dostane včas a v očekávané kvalitě. Takže drobné sponzorství Krakenovic večerníčků mi tu a tam nevadí.Grin
...je to sice dál, ale zato horší cesta.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
Objednány 2 kousky, rozbaleno a tam jen jeden ... Surprised

www.nuz.cz

vyřešeno po telefonu za pár minut, druhý kudel poslán i s dárkem-bonusem.

Co já vidím, samé positivum.
Chyby, omyly se stávají, je jen na nás jak se k nim postavíme.

Jsem rád, že jsem narazil na někoho, kdo dokáže stát "rovně a čelem".
Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Všiml jsem si že se cca od ledna neaktualizuje nabídka na mujnuz.cz

Máte někdo info co se děje? Že by přechod na nový eshop??
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 8/2/2007
mně od nich normálně zboží přišlo druhý den po objednání, takže stále fungují bezvadně. Ale podle toho, jak se prezentují třeba na FB, tak si myslím, že se snaží mít top kamennou prodejnu a eshop opouštějí. Je vidět že mají čím dál víc drahých věcí přes deset tisíc a pro to si asi každý raději osobně dojede, než riskovat českou poštu Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/6/2006
Já jsem zachytil něco o tom, že jim někdo předělává web (a moc mu to nejde). Každopádně dotazy na dostupnost nových nožů psát mejlem.
Mia Wallaceová: To je fakt?
Vincent Vega: Ne, jen co jsem slyšel. Mia Wallaceová: Od koho? Vincent Vega: Od nich. Mia Wallaceová: Oni toho dost nakecaj.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/17/2011
Dík za info. Ta modernizace stránek by tomu odpovídala...
PŘÍTEL je ten, kterému když povíš: "Někoho jsem zabil!" Odpoví: "Kde ho zakopem?"
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/26/2017
Zdravím, moc chválím Davida Šulce z noze-nuz.com. Překvapil mě a to tak, že dost.

Objednal jsem nůž, došel jiný, domluvili jsme se, poslal jsem zpět nůž a dostal balíček s tím správným.
Jaké ale bylo mé překvapení, když z bublinkové obálky místo jedné krabičky vykoukly tři.

Tímto moc děkuji za dva pěné kuchyňské nože (zejména moje žena děkuje ;) ).

Tohle bych do internetového obchodu neřekl a nečekal (a to už jsem objednával z lamnie i jinde).

Palec hore!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/30/2017
Viem, že pána Šulca tu veľa ľudí ohovára, ale aj ja s ním mám iba tie najlepšie skúsenosti, výborné ceny, veľa nožov skladom, rýchle dodanie a často aj darček navyše.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/4/2009
Pánové, máte někdo zkušenosti s nákupem kudel na lamnia.com? Chtěl bych od nich něco objednat a nevím jak Laugh.

Díky za rady!
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 3/29/2018
Nákup je stejný jako v kterémkoliv jiném obchodě. Dodávají spolehlivě a celkem rychle.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/30/2008
Bylo to zde již několikrát, ale musím poděkovat a pochválit obchod:
https://www.baterky-noze.sk/ , kde jsem před dvěma měsíci udělal objednávku nožů, které tam nebyly skladem. Následně mi volala paní, že nože budou pravděpodobně za dva až tři týdny, ale je to bez záruky, tak jestli chci čekat. Platbu jsem měl zvolenou dobírkou, tak jsem paní z obchodu potvrdil, že počkám. Nějak jsem na objednávku zapomněl a asi po pěti týdnech jsem do obchodu napsal, jestli nemají informace, jak to vypadá. Obdržel jsem informaci s omluvou, že plánovaná dodávka v termínu nedorazila a pokud ještě vydržím, tak mi to budou kompenzovat nabídnutou slevou. Dnes jsem zásilku obdržela a opravdu slíbená sleva byla započítána. Chci jen podotknout, že to byla moje první objednávka na tomto obchodě a bylo to na dobírku.
Opravdu nadstandardní jednání.Ok

Život musí být velký zločin, když je za něj trest smrti!!!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/11/2017
Ja mám s TOPBLADE podobnú skúsenosť. Z troch dalších týždňov boli nakonie dva mesiace. S odôvodnením, že jeden z dvoch balíkov je na colnici uz skoro 2 tyzdne.
Druhy tam zatial neprisiel, dali preverit co sa stalo a podla vsetkeho sa vratil spat do USA. Colnici nam mozu zasielku preclit len kompletnu, tak nam neostava nic ine len cakat na druhy balik. Desať percentnú zľavu za dlhé čakanie mi však poskytli, čo im slúži ku cti. Boli však natoľko charakterní, že tú desaťpercentnú zľavu mi aktivovali až potom, čo som si priobjednal ešte jeden produkt, takže vyššia cena, vyššia zľava. Veľmi sa páči tiež ich vernostný program, v tomto sú jedineční a sú takto napred napríklad muničáku, supernožom, euronožom a pod.
Schwedischer Smogebrotformer Lars/Tässchen Käffchen am Morgen vertreibt Augenring und Sorgen/Keine müde PuderatzeJedem Tierchen sein PläsierchenDer Groschen fällt pfennigweise
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Na Lamnii mají do 17.7.2019 slevu 15 procent na nože značek Böker, Extrema Ratio, Fällkniven, Fox Knives a LionSteel. V checkoutu je nutné uvést kód EBFL15
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
Včera v poledne jsem objednal, dnes před polednem je zásilka doma - baterky-nože.sk, to už jsem dlouho nezažil Ok Applause Applause
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/23/2019
Chloupek napsal:
Včera v poledne jsem objednal, dnes před polednem je zásilka doma - baterky-nože.sk, to už jsem dlouho nezažil Ok Applause Applause

Ahojky, mám z nedávna podobnou zkušenost Ok
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 11/27/2018
Ja musim podporit a zviditelnit Kniland.cz uzasna komunikace,reklamace probehla absolutne,dokonce poslali zbozi mnohem drazsi s tim ze jsem doplatil rozdil,aniz by jeste meli mou reklamaci v rukach. Velkej respekt.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum