ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Koupě nože po internetu II. - Objednání nože z USA Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 4/5/2013
Sem to úplne nepatrí no má niekto zo Slovenska skúsenosť s objednávaním noža z eshopu Lamnia? Poštovné? Platí sa clo?Na Slovensku pobočku asi nemá,či?Neviem tak sa pýtam.Ďakujem.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/12/2007
Lamnia je úplně v pohodě. Poštovné je cca 10 euro, co si pamatuju. Finsko je v EU, takže clo ani dph neplatíš. Taky není tím pádem žádný problém se 14denní lhůtou pro odstoupení od objednávky a vrácení zboží, které nesedlo. Vyzkoušeno osobně, komunikace na velmi dobré úrovni, samozřejmě v angličtině.
"Thin is sharp."
"Jsou místa, na který se nesmí, a na nich se možná rodí vesmír."
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 12/31/2013
manuel noriega napsal:
Sem to úplne nepatrí no má niekto zo Slovenska skúsenosť s objednávaním noža z eshopu Lamnia? Poštovné? Platí sa clo?Na Slovensku pobočku asi nemá,či?Neviem tak sa pýtam.Ďakujem.

Copak má Lamnia sídlo v Burundi? Lamnia je finská firma, kterou údajně vlastní Rusové. Finsko je v EU, ČR je v EU, Slovensko je v EU....kde clo není...
Autorizovaný dovozce a distributor survival nožů Esee Knives, TBS Boar a Manly Knives
Posláno:

Štamgast
No.Objednával som si topánky z eshopu čo mal stránku v češtine.Za 4 týždne mi prišlo z colnej správy že tam mám topánky poslané z Holandska(v eú je)a mám zaplatiť clo.Z cca 45 eur to narástlo na 60 eur (plus,mínus).Len som sa spýtal.Inak poslali úplne iné boty.Dal som ich bratovi nach na to nemyslím pri každom odchode z domu.A pošta?
Posláno:

Štamgast
Tyler ďakujem.
Posláno:

Štamgast
Inak zaújmavé že prvá odpoveď sa zobrazila od Eseenože až po pár minutách pred ňu nabehol Tyler.Len pre vysvetlenie.Ďakujem obidvom.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
manuel noriega napsal:
No.Objednával som si topánky z eshopu čo mal stránku v češtine.Za 4 týždne mi prišlo z colnej správy že tam mám topánky poslané z Holandska(v eú je)a mám zaplatiť clo.Z cca 45 eur to narástlo na 60 eur (plus,mínus).Len som sa spýtal.Inak poslali úplne iné boty.Dal som ich bratovi nach na to nemyslím pri každom odchode z domu.A pošta?

Dnes je treba vsetko si preverit - su stranky kde su recenzie obchodov a ked nic nenajdes radsej neobjednavat. Treba si vsimat aj obchodne podmienky ci su uvedene, sidlo firmy, kontakt. Aj pravopis. Podozrivo nizke ceny su tiez "no go".
Treba tomu venovat trosku casu ale predides podobnym prekvapeniam.
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Štamgast
Laurin ďakujem.Časom som sa dozvedel že to asi bola čínska firma,a že Čína posiela cez Holandsko.U Lamnii som nevedel kde má sídlo tak preto ten dotaz.Je super že tu ľudia reagujú a pomôžu.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 5/15/2016
Kluci, nemáte prosím Vás náhodou někdo za poslední dobu zkušenosti s www.knifecenter.com nebo radu jak tam nakoupit?
Objednal jsem si, zaplatil MasterCard, potvrdili mi objednávku, blokovali na kartě malou část peněz, cca 1 USD, a za 2 dny napsali, že mi objednávku ruší, že nemohli ověřit mou platbu a že jsem nereagoval na jejich email, který mi neposlali...
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 7/9/2004
Knifecenter funguje spolehlivě. Jednou po mě chtěli poslat kopii nějakého dokladu, že jsem to já Happy
J'aime mon pays et Paris... mon Opinel aussi!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2008
KnifeCenter vypadá jako poslední US shop, kde je normální poštovné 25$ a ne 60$ jako všude....
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2007
Tygerstyle napsal:
KnifeCenter vypadá jako poslední US shop, kde je normální poštovné 25$ a ne 60$ jako všude....

Monkeyedge, dlttrading, knifeworks - všade normálne poštovné a netreba nič overovať....
"Life is too short to carry an ugly knife" - Calvin Coolidge
Posláno:

Štamgast
laurin napsal:
Tygerstyle napsal:

Monkeyedge, dlttrading, knifeworks - všade normálne poštovné a netreba nič overovať....

Dík jdu mrknout, chci si koupit něco od Brous Blades.
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Tak jsem objednal taky u KnifeCenter, platba proběhla v pohodě ale bloklo se mi nakartě jen 1$
No uvidíme hodím pak info.
vratislavindrastudio.cz
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
$1 je obvykle jen overeni, ze ta karta existuje. Skutecna transakce bude nasledovat.
Posláno:

Štamgast
Tak transakce prošla a hlavní sranda je, že ten nůž co jsem chtěl, měli skladem jen na KnifeCenter, a po nákupu mého už je "discontinued" out of stock Laugh . Jsem zvědavý jaký číslo z té limitky 500set kusů budu mít Happy
vratislavindrastudio.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2008
Ahoj, potřebuji poradit. Chystám se nakupovat u DLT trading a při poštovném mi dají vybrat z několika cenových relací. Poraďte mi prosím které ,si mám vybrat a jak to ze států jde dlouho. Je to můj první nákup za vodou. Tak mam trochou obavu, že To při mém štěstí asi nebude jen tak.
Díky za každou informaci.
Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty. G.S. Patton
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2008
V pondělí objednáno,zaplaceno a ve čtvrtek po obědě byl balík doma. DLT trading mohu jen doporučit. Ok
Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty. G.S. Patton
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/22/2012
A ako to bolo s tým poštovným, clom a tak..?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/10/2019
Chtěl bych požádat někoho znalého postupu o zprostředkování koupě Buck 110 podle vlastní konfigurace z jejich webu.
Díky za ochotu, Ježour
PROSÍM POUZE O E-MAILOVOU KOMUNIKACI, DĚKUJU.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum