ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Pásová bruska II. Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 9/17/2005
AD brusné pásy:rozběhla se tady debata co kde apod.pokud máte zájem, můžu vám dát odkaz na dodavatele brusných pásů, kde je beru já, ceny solidní, jednání také, s majitelem jsem mluvil a může se na něj kdo chce obrátit mailem, třeba i mým jménem, informoval jsem ho, že jsme banda bláznů, tak aby byl hned v obraze. Firma:www.skds.cz majitel pan Skalský, mail: skalsky@skds.cz
Upozorňuji, že to není reklama, provizi nemám žádnou, jenom snaha pomoct, jsou ochotní
Ahoj a ať vám to brousí
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
Pořádně si přečti můj příspěvek dole (9,22), máš tam stručný popis a když zaroluješ lištou i cenu, dneska jsem s nima mluvil, je zablokovaná kapacita, za 3měsíce ji můžeš mít, koukneš příští týden na fotky a uvidíš.Wink co chceš za funkce ta moje má včetně svislého a vodorovného pracovního stolu, včetně možnosti výměny hlavního kontaktního kola v průměrech 200-400mm
[quote=Prapor]
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Edit....
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2005
Jo díky, už jsem se toho teď všim. Ale 11tis. je na mne trochu moc.Sad
Na práci není vidět jak je dlouho dělaná, ale jak je udělaná.
Nepoužívejte PM - kontaktujte mne e-mailem, prosím!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/9/2005
Koukám jaká je výhoda dělat tam, kde dělám. Vyrábím si dvě pásovky, jednu na svislé broušení a druhou s kotoučem 300 mm. Nevím, zdali se osvědčí, bude to slepená překližka. Ta první by už měla co nejdřív hotová, čekám ještě na kus leštěný žuly, mezi rolny. Zatím mám hotovou brusku na broušení z čela a budu lepit volné zrno na kotouč vodním sklem. Uvidím, jestli to bude držet a jak dlouho. Náklady: koupě ložisek, vše ostatní jsem vyhrabal v tom našem bordelu (viz vlákno "buchar za cenu železného šrotu"). Hlavně bodly elektromotory, 1,1 kW 1400, 2800 ot. Pouze musím znásilnit soustružníka, vlastně je to soustružnice, takže žádný problémHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2005
Nevykřikuj to moc nahlas, dřív to byl §132a) a s tou soustružnicí bacha, můžeš klidně dostat štyry Mikuláše, když se jí to nebude líbitLaugh
Ahoj, Honza
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/10/2002
Třebíčí (ano, překvapivě ženský rod - ne ten Třebíč, ale ta Třebíč), se před pár lety nesl pěkný skandálek z místní fábriky ...
Chlapi se na odpolední krapet ožrali a místo šikmých - žluto černých pruhů počmárali nějakou slečnu uklízečku, která začala pařit s nimi. No a poniváč jí natřeli i ze spodu a holka měla krapet problémy - dostalo se to na povrch ...Laugh
Takže bacha na opolední, nudný šichty .... LaughWink
pro více info a dostupnosti našich nožů mrkněte na naše stránky, díky
dohnalknives.com
Posláno:
Štamgast
Připojený: 7/21/2005
...
Posláno:

Štamgast
Mám, to je právě ten prcek, co jsme koupili, jen trochu jiný typ. Na čudlíky bezvadnej, materiály jako silon či hliník v pohodě, mosaz bobře, ocel tak do 10, 12 mm taky. Regulace řemenicema, ale určitě by to šlo předělat - ovšem necítím potřebu. Super hračka, jenže už ho asi od výrobce neseženeš, jedině od někoho, kdo se ho zbavuje. Pan Valouch už je člověk přes 80 let a i když stále neobyčejně vitální, má problémy s rukou a dohledné době žádné nové mašinky nedělá.
Já ho koupil právě od člověka, kterému už připadal v dílně zbytečný ...
Jinak v případě zájmu zkus Fa. Koubek, Žižkova 125, 388 01 Blatná, tel./fax: (0344) 42 36 00 - opsáno z knížečky k soustruhu...
dohnalknives.com
Posláno:
Štamgast
...
Posláno:

Štamgast
HappyUž jsem celkem nedočkavejRazz, dneska jsem hodinu čuměl, jak vrčí a jede jak podle pravítka, ještě jí chybí pracovní posuvná plocha a vodorovné a svislé přítlačné plochySad

Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
Servus westy, mám dva dotazy:
1. Co stojí nechat si udělat takovouhle pásovku?
2. Je možný si jí od toho člověka nechat udělat taky? Díky mocWink
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
možnost výroby tady je, pás 50/2500, tři rychlosti (15,25 a 35m/s), výkon 1,1kW, velký kontaktní kotouč 270mm (možnost změny průměru), cena cca 11,-, lhůta výroby cca 2-3 měsíce, dělají to po práci, jsou šikovní důchodci nástrojáři, se skvěle vybavenou dílnou, všechno jim sice musím donést až pod nos, ale výsledek stojí za toRazz

[quote=želva]
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/22/2005
To není zlý! Mám teď ale hluboko do kapsySad Jak starý jsou ty důchodci? Ne teď vážně, vypadá líp než seriově vyráběný, bytelnějc. Mno víra v český ručičky se mi vždy vyplatila tak du rozflákat prasátko a k rodičům pro důchod a dám ti vědět mailem jak jsem dopad.Happy
Už nebudu nic dokazovat ani srovnávat: mým úkolem je tvořit.....
- William Blake
Posláno:

Štamgast
Při jejich vitalitě, bych řekl, že nás mnohé přežijouLaugh, z tohodle hlediska máš čas, hodím sem ještě za pár dní fotky hotové.
LaughWink[quote=želva]
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/9/2005
Tak já na tu svou dnes nahodil pásy a jako podle pravítka teda nejede. Naše soustružnice, nevím proč a jak, ale všechno dělá šišatý. Takže budu muset přetočit hlavní rolnu na motoru a trochu to celé docentrovat. Zkoušel jsem brousit kus dřeva jen tak na rolnách, nemám mezi nima ještě podložku a cítím tam spoj na pásu, je to normální?
Posláno:

Štamgast
No a víte co je na nich nejlepčí? Že jedna z nich je naše Laugh
dohnalknives.com
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/20/2005
Westy, nebude pás "klouzat" po tom silone alebo čo to je? Budete to niečim polepovať - gumou?Aspoň hnacie koleso?
Posláno:

Štamgast
Neklouže, už to několik hodin jelo, silonová kola jsou mírmě bombírovaná, takže pás drží na vrcholu (středu) a kontaktní kolo je sice rovné ale olepeno kobercovou páskou, scháním ještě auto duši vhodného průměru na vyzkoušení, místo kobercovky.
[quote=St.Nicolaus]
Posláno:
Štamgast
...
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum