ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Prapor Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 2/27/2005
Nechtělo se mi trápit s vlastní výrobou nýtovacího přípravku a tak jsem si objednal originál. Používám to společně s malým ručním lisem. Myslím, že se to vyplatilo i když těch skoro 40 dolarů za samotný přípravek není málo.
Na práci není vidět jak je dlouho dělaná, ale jak je udělaná.
Nepoužívejte PM - kontaktujte mne e-mailem, prosím!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/12/2007
Je vidno, s akým entuziazmom tvoríš svoje výrobky. Musí Ťa to teda uspokojovať. A uspokojuješ aj svojich zákazníkov. Takže odpoveď je jasná...Happy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/17/2005
Vláďo, nejsi náhodou levák jako já?Wink
Posláno:

Štamgast
Honza J. napsal:
Vláďo, nejsi náhodou levák jako já?Wink

Jo jo to jsem Happy Právě tak jsem se dostal k výrobě pouzder. Protože když jsem si většinou koupil nůž, mělo pouzdro pro praváka a já byl nucen si udělat své.
Posláno:

Štamgast
No a mě se už párkrát stalo, že jsem šil, nebo dělal kydexový pouzdro a vr finále jsem zjistil, že jsem ho udělal pro sebe a musel dělat nový, prostě v tu chvíli deformace. To pouzdro co o něm psal Mudža, v tý Příbrami na tu F1 bylo totiž udělaný pro leváka, přišli jsme na to dole mezi dveřma, když se nás ptal, jestli to tak má bejtWink
Bylo to úplně souměrný, akorát měl na venkovní straně ten menší nákružek nejtu, jak je vopertlovanej, z toho jsme poznali, že sis asi koupil origoš matrici, já jí dělal a není to onoHappy
Posláno:

Štamgast
Jo to bylo přesně tak. Mluvil jsem o tom pak s Petrem, zákazníkem, a předělal jsem mu to na pravou stranu. No prostě levácký pohled Wink Jinak se snažím co jen situace (tvar nože, zákazník...) dovolí, dělat pouzdra univerzální.
Posláno:

Štamgast
Tam v podstatě o nic nešlo, zvlášť když to máš nejtovaný v přípravku, že nemusíš nic schovávat a jestli to má z jedný strany větší, nebo menší nákružek, je v podstatě šumák. Jinak jestli sis toho všimnul, originál anglický pouzdro na MODa je dělaný jako levostranný a je tu myslím na některým vlákně fotka vojáka, kterej ho má na levým bokuHappy
ahoj
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/9/2005
Já jsem si přípravek na nýtování dělal, nýtuje pěkně, nýty se netrhají, ale než vychytáš ten kolnus, chvíli to trvá, než ho dělat znova, raději bych dal těch 40 dolarů. A originál je přece jenom lepší, tak to doma neuděláš.
Posláno:

Štamgast
Já vím, mluvili jsme o tom myslím už tenkrát jak jsem se stavoval u tebe na chalupě. Býváš tam teď nějak častěji?

Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/9/2005
Prapor napsal:
Já vím, mluvili jsme o tom myslím už tenkrát jak jsem se stavoval u tebe na chalupě. Býváš tam teď nějak častěji?

Vzhledem k tomu, že jsem ve Vietnamu, na chalupě nejsem vůbec, až na Vánoce. Viz vlákno : cestování, fotky z cest.
Posláno:
Začátečník
Připojený: 9/27/2008
Dobrý den, moc se mi líbí Vaše nožíky "stopa" a "kostřička". Jestli jsou na prodej, rád bych se na ně podíval osobně (popřípadě ještě na nějaké s menší čepelí)-jestli je to možné. Jsem z Liberce.
Posláno:

Štamgast
SBC_Agent
RWL-34 60 HRc, Micarta, Kydex, TEK-LOK, kůže

Prapor vložil tyto přílohy:
PA190770.JPG.jpg
PA190776.JPG.jpg
PA190775.JPG.jpg
PA190772.JPG.jpg

Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 6/14/2007
Tak tohle je fakt něco - ten by stál za hřích Happy
Co přijmeš zmizí, s čím bojuješ to roste
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 7/31/2007
Opět nemám slov a zřejmě nebudu sám. Precizní práce ! Ještě by chtělo znát parametry ?
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 7/1/2007
No,tak ten je fakt parádní....Tyhle typy nožů to je moje "krevní skupina"...Shocked
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2002
Počkat, ten nůž je taky vlastní práce? Já jsem asi trochu mimo, vím, že Prapor dělá skvělý pouzdra, tak nevím... ale je to parádní všechno - pouzdra, zpracování nože i jeho design. Nůž je fakt pěknej a vypadá i účelně.
Proč mi vždycky vyjde příspěvek na začátek nové stránky?
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/22/2007
fettgesicht napsal:
Počkat, ten nůž je taky vlastní práce? Já jsem asi trochu mimo, vím, že Prapor dělá skvělý pouzdra...

tak ododneska uz vies ze robi aj prakticke ucelne a zaujimave noze Wink
"There are three kinds of lies: lies, damned lies, and statistics."
Posláno:

Štamgast
Tak ještě rozměry: Celková 240 mm, čepel 130 mm, tl. 5 mm

Aby toho nebylo málo, tak i ten batoh je moje vlastní výroba Wink
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 7/1/2007
Ten batoh je taky k nakousnutí...Já jsem trochu military založenej,takže takovýhle věcičky se mě líbí...Wink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/13/2002
Né fakt, to je paráda, to by mohli z fleku nakoupit pro nějaký zvláštní jednotky. Perfektně vypadající "no-nonsense" (omlouvám se, ale nevím, jak to říct česky) nůž. Možná bych ještě stopku čepele vzadu zaoblil a nechal ji o pár milimetrů přečnívat, aby se nůž dal zatloukat bez poškození micarty. Nebo už to tak je udělaný? Na té poslední fotce to tak vypadá... pak by ten nůž podle mě neměl chybu.
Proč mi vždycky vyjde příspěvek na začátek nové stránky?
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum