ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Prapor Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/21/2007
Prapor napsal:
Přidám jedno právě dodělané pouzdro na F1. Fallkniven F1 je vůbec nůž na který dělám pouzdra nejčastěji. Tady je v kombinaci s klipem a držákem na Firesteel. Požadavek byl na co nejužší provedení.

To bude asi tym ze k F1 davaju sice 2 druhy puzdier, no obe stoja za h... Ja som dnes tiez dobastlil kydex na F1 (vo vlakne kydex) a tak mozem konecne nosit na opasku a ani o tom neviem Happy
"Treat the wilderness with respect: carry in only what you can carry out; leave only footprints, take only pictures"
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 8/30/2007
Zdravim,
mam zajem o pouzdro na zakazku. Psala jsem na mail i icq, ale oboji zustalo bez odpovedi (ci to mozna spadlo do spamu). Takze pripadne prosim reakci na alpha<zavinac>email.cz , nebo icq 255787776. Tady jsem jen sporadicky a PM mi neprijdou moc userfriendly Happy
Diky a budu se tesit na nasi dalsi spolupraci, doufam, ze stejne uspesnou jako tu predchozi!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2005
Přidám jeden robustní nůž. V těchto dnech frčí do Afghánistánu k americkému policistovi.
RWL-34, tl. 5,2 mm, čepel 10 cm, rukojeť G-10

Prapor vložil tyto přílohy:
DSCF1610.JPG.jpg

Na práci není vidět jak je dlouho dělaná, ale jak je udělaná.
Nepoužívejte PM - kontaktujte mne e-mailem, prosím!
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/30/2009
[quote=Prapor]Přidám jeden robustní nůž. V těchto dnech frčí do Afghánistánu k americkému policistovi.

Ok moc pěknej kousek jen na můj vkus hodně široké čepel, ale" to je podle vkusu každého soudruha"Laugh tak ať mu slouží amíkovi.
Jen blázen vytahuje nůž tam kde se bude střílet !
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 9/17/2005
Pěkné - široká čepel je určitě z důvodu rovnoměrného roztěru másla na chlebaHappy
Posláno:

Štamgast
Připojený: 9/8/2009
Takový krásný nůž a ty ho posílaš Amikovi? No kam ten svět zpěje? :)
Překonej svůj strach a poznáš kdo jsi
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/18/2007
a nebude ten nízký výbrus na ůkor řezivosti?,můj názor je ,že čím tenčí a protáhlejší výbrus tím líp to řeže,alespoň při práci řezníka se mi to tak osvědčilo
jinak nůž vypadá zajímavěHappy
:mrgreen:
telefón:737101335 emil:vidomustomas@seznam.cz
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/26/2003
Američtí soudruzi ve zbrani mají své dávky potravin ve vakuovaných pytlíčcích, a místo chleba je tam něco, jako sušenky. Těch balíčků jsem zfutroval docela hodně. Tenhle nůž je však na Prapora poněkud zvláštní. Zato ta jeho Duna nemá chybu. Díval jsem se na tvoje stránky. Pěkné, ale ty fotky by to chtělo kapku zlepšit. V době internetu se hodně zakázek odvíjí od toho, jak hezky to podáš na tácu(fotce).
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Jasně, máš pravdu, ale tady byl kladen důraz na robustnost. Je to práce podle výkresu dodaného zákazníkem. Mám rád takové práce - přináší mi to pocit uspokojení, když se mi podaří splnit zadání a zákazník je spokojen.
Posláno:

Štamgast
Prapor napsal:
Jasně, máš pravdu, ale tady byl kladen důraz na robustnost. Je to práce podle výkresu dodaného zákazníkem. Mám rád takové práce - přináší mi to pocit uspokojení, když se mi podaří splnit zadání a zákazník je spokojen.

Jasné, zakázka je zakázka.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 2/20/2009
Ahoj Vláďo,
tvoje práce je moc a moc pěkná. Tenhle kousek je povedený od hlavy až k patě. A jestli si majitel přál širokou čepel, inu proč ne. Ve fantazii se meze nekladou. I krtek má svou lopatičku.Ok
Posláno:
Začátečník
Připojený: 11/6/2009
Zdravím všechny. Jen upřesním, že tím Američanem je bývalý policista, 12 let SWAT, který se již několik let živí jako kontraktor. Jeho zadáním byl pevný robustní nůž, který odvede svou práci a je radost se jej dotýkat. Kvalita zpracování je opět naprosto skvělá, použité materiály bez debat a já pevně věřím, že až nůž doletí do A-stanu, bude majitel více než spokojen. Už se nemůže dočkat :)
Ještě pár foteček, doufám, že nejsou příliš velké. Není to nic extra, ale snad je tam o něco víc vidět, jak pěknou práci pan Bradna opět odvedl.

Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/1/2007
Ahoj, moc pěkná práce, ten nápis je frézovaný ? Jen mi není jasné, proč není fazeta dotažená až k k ricasu ( začátku výbrusu ) ? Je to zbytečný zub..... Wink . Jirka.
ljp
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/23/2008
Prapor napsal:
Přidám jeden robustní nůž. V těchto dnech frčí do Afghánistánu k americkému policistovi.

moc pěkný, nůž, který přežije všecko Happy
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 12/25/2008
Ačkoliv jsem to dával do jiného vlákna nedá mi, abych nerozšířil prezentaci skvělého pana nožíře o další kousek z jeho práce .... Děkuji Ok Ok

HONOR, COURAGE, COMMITMENT
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 4/30/2009
Opět Applause tleskám, zpracování na těchto větších fotografijích jde lépe vidět i když tanto ostří nemusím ale celkové zpracování a pohled na oba nože Ok , na kolik vyjde takovej nožík? Jestli to není tajné Cool .
Jen blázen vytahuje nůž tam kde se bude střílet !
Posláno:

Štamgast
No vida Happy supr fotky. Ok
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Ano nápis na tom větším je frézovaný 2 desetiny do hloubky. Dělal to pan Hruban, má spoustu mašinek na takový rýpání.
Posláno:

Štamgast
http://www.hruban.eu/index

Takový dotaz. Kolik vyjde takový gravírovaný nápis?
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Bylo požádováno, aby byl nůž maximálně robustní vč. silného ostří. Z primárního výbrusu jsou u ostří nechány cca 2 mm a pak je tam ten výbrus, vlastně hodně velká fazeta když břit má zhruba 20°. Na takhle robustní nože se nedá dívat optikou běžných nožů. Na cibuli ani jiné jemné práce to není. Ale vypáčit dveře by s ním jistě šlo a takové práce jsou hlavním zaměřením takového nože.
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum