ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Miroslav Makovička-rytec Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 10/26/2003
Zakládám na přání vlákno člověku, který má můj veliký obdiv. Míra Makovička je světově známý, a uznávaný rytec kovů. Mnoho jeho rytecké práce je i na nožích.
Udělejte co můžete, s tím co máte, tam kde jste.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/14/2005
Black napsal:
Zakládám na přání vlákno člověku, který má můj veliký obdiv. Míra Makovička je světově známý, a uznávaný rytec kovů. Mnoho jeho rytecké práce je i na nožích.

Můj obdiv má taky.......Admire
Posláno:

Štamgast
Míra mi poslal pár fotek..

Black vložil tyto přílohy:
Makovička2.jpg.jpg
Makovička3.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/6/2010
Je to vážně nádherný. Já prostě obdivuju lidi, co tohle dokážou a přitom mi vůbec hlava nebere jak.. Klobouk dolů a doufám, že do tohoto vlákna brzy přibude hodně fotek takovýchto krásných prací..
Nejspolehlivějšími přáteli jsou nepřátelé tvých nepřátel.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/27/2009
A Mira sa hanbi
Inak pekna praca
Posláno:
Pozorovatel
Připojený: 12/28/2010
Jak jsem už psal
Míra v rytectví a duo P.Dohnalovic jsou mími vzory
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 6/17/2008
Pánové to je jen zlomek toho co Mirek umí. Mirek je rytec, řezbář, malíř a ve všech těchto oborech je skvělý.Ok
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/18/2009
NEMÁM SLOV TOHLE JE PROSTĚ NÁDHERNÁ UKÁZKA ŘEMESLNÉ DOKONALOSTI
On visel na větry zmítaném stromě, v neznámu co koření; jsa proklán kopím po devět nocí
moudrý Ódin s&
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/26/2005
Některá mistrova díla znám z různých encyklopedií nožů a jiných publikací - všchna jsou NÁDHERNÁ a inspirativní...
- Γ Ν Ω Θ Ι - Σ Α Υ Τ Ο Ν -
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/2/2007
Tak to je moooc dobřeOk .Z jeho prací si na výstavách vždycky lehce krůpnu.Doufám,že se Míra i přihlásí,byl bych ho rád tady i viděl.
Posláno:

Štamgast
Přihlášení řeší s Westym, na kterého jsem jej odkázal. Doufám tedy, že brzy dodá spousty fotek, a snad i nějaký ten komentář.

Jo, a Míra mi poslal tyto fotky. Držel jsem tyto práce v ruce v Brně na výstavě nožů. Jsou naprosto neskutečné.

Makovička4.jpg.jpg
Makovička5.jpg.jpg
Makovička6.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen , Moderátor - inzerce
Připojený: 7/16/2001
Více fotek zde. Živě si pamatuji své první setkání s panem Makovičkou. Bylo to na mojí první výstavě nožů v Brně před více než 10 lety. Byl jsem unešen - natolik, že jsem mu nabídnul tvorbu webových stránek jen za to, že jsem se na ty rytiny mohl podívat. Ten můj web je již dávno zapomenut, tvorba pana Makovičky zraje jako dobré víno. Prostě paráda.

( . )( . )
Posláno:

Štamgast
Moc se mi pod lupou líbil ten nůž Egypt. Jen je to tak, že kdo chce vidět tu šílenou preciznost jeho práce, musí si na výstavu nosit svoji lupu. Já se díval tou jeho lupou, a neumím se přes to dívat.
(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Začátečník
Připojený: 12/30/2008
Dlouho jsem už nepřispíval ,ale tohle mi opravdu nedá je to opravdu špičková práce člověk musí být asi trochu génius když tohle umíAdmire
Posláno:

Štamgast
Další fotky poslané M.Makovičkou, něco z výroby....

Makovička7.jpg.jpg
Makovička8.jpg.jpg
Makovička9.jpg.jpg

(Theodore Roosevelt)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/3/2008
Black napsal:

Tohle sem ovšem nepatří. Vlastníkem nože jsem já a byl dělán na objednávku pro CustomSpyderco. Tohle je amatéřina! Ví o tom Míra?
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
MyKnife napsal:
Black napsal:

Tohle sem ovšem nepatří. Vlastníkem nože jsem já a byl dělán na objednávku pro CustomSpyderco. Tohle je amatéřina! Ví o tom Míra?

Na přání Míry Makovičky byla fotka předmětného nože odstraněna
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
danielka napsal:
Sorry kluci,ale už jsem se kdysi registroval a došlo k šíleným zmatkům a protože jak píši,jsem trouba na počítače všeobecně a tak jsem zapoměl hesla atd..Několik dnů jsem to teď řešil s Westym ,leč neúspěšně,tak jsem to dnes ráno zkusil znovu a zaregistroval jsem se.Daniela je má žena a tak jak se říká,že je má lepší polovina,tak to tak nechám..Neb nevím,jak se to dá změnit.Toť na vysvětlení.
MirekShocked

změnit to jde snadno, klidně tě zaregistruju a pošlu ti na pm nebo email nové přihlašovací jméno i heslo popř ti doplním ikonu, podpis, stránky atd.. jen je to potřeba co nejdřív, pak to bude už blbé začínat znovu.. pokud chceš..
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/7/2011
Tak ted jsem vše opravil a udělal novou registraci.Doufám,že mě Milan nebude moc proklínat,za ty zmatky ,co mu tam dělám.Takže už je vše jak má být.
Mirek
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
texty cos dal jako danielka jsem smazal a přehodil je do těch tvých nových s omluvou, danielka tak neexistuje.. nedal jsi jen nový příspěvek do vlákna rytiny..
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum