ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Inzerce - návrhy, připomínky, upozornění na šmelináře Možnosti
Posláno:

Pokročilý
Skupiny: Člen
Připojený: 9/24/2018
ok. příště se to nestane
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/27/2015
Ahoj všichni, jen takový návrh. Co zavést v inzerci pravidlo, že s každým upem by byla sleva 5-10% dolu, ...je hrozný jak někteří pořád topují pravidelně každé 3 dny, celé 2 měsíce a dají třeba jen jednu slevu po měsíci.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 8/31/2019
germanicus1 napsal:
Ahoj všichni, jen takový návrh. Co zavést v inzerci, že s každým upem by byla sleva 5-10% dolu, ...je hrozný jak někdo pořád topuje pravidelně každé 3 dny, celé 2 měsíce a dá třeba jen jednu slevu po měsíci.

KO
Posláno:

Štamgast
Připojený: 4/25/2016
germanicus1 napsal:
Ahoj všichni, jen takový návrh. Co zavést v inzerci, že s každým upem by byla sleva 5-10% dolu, ...je hrozný jak někteří pořád topují pravidelně každé 3 dny, celé 2 měsíce a dá třeba jen jednu slevu po měsíci.

Grin Grin Grin Takže když upneš 10x, tak to budeš mít zadarmo....sorry, ale větší blbost jsi napsat nemohl?!
Instagram / michal.mike978
Posláno:

Štamgast
mike978 napsal:
germanicus1 napsal:
Ahoj všichni, jen takový návrh. Co zavést v inzerci, že s každým upem by byla sleva 5-10% dolu, ...je hrozný jak někteří pořád topují pravidelně každé 3 dny, celé 2 měsíce a dá třeba jen jednu slevu po měsíci.

Grin Grin Grin Takže když upneš 10x, tak to budeš mít zadarmo....sorry, ale větší blbost jsi napsat nemohl?!

To pravidlo má sloužit právě tomu, aby se zbytečně netopovalo a neplevelilo. Když se ten nůž(nože) neprodají za pár dní, tak budou prostě někde vzadu, s každou další slevou bude větší šance nůž prodat, a určitě se žádný nůž nedočká darování, to můžeš být v kliduWink
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
germanicus1 : se musíš neskutečně nudit když vymýšlíš takový pičoviny Surprised Laugh Laugh Laugh
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:

Pokročilý
germanicus1 napsal:
mike978 napsal:
germanicus1 napsal:

To pravidlo má sloužit právě tomu, aby se zbytečně netopovalo a neplevelilo. Když se ten nůž(nože) neprodají za pár dní, tak budou prostě někde vzadu, s každou další slevou bude větší šance nůž prodat, a určitě se žádný nůž nedočká darování, to můžeš být v kliduWink

Po prve jsem dal jen palec dolu myslel jsem ze měl výpadekHappy
Ale když čtu dal jeho myšlenkové pochody tak nevím nevímNoNoNo
Posláno:

Štamgast
Petr6955 a Dudulík: NoNoNo psal jsem to jen jako návrh pro tvůrce Knife.cz, vaše vysíračský názory vás dvou mě nezajímají. Howgh
Posláno:

Pokročilý
germanicus1 napsal:
Petr6955 a Dudulík: NoNoNo psal jsem to jen jako návrh pro tvůrce Knife.cz, vaše vysíračský názory vás dvou mě nezajímají. Howgh

Pak by chtělo u toho návrhu zapojit i mozek a trochu přemýšletOk
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 1/16/2020
germanicus1 napsal:
Ahoj všichni, jen takový návrh. Co zavést v inzerci pravidlo, že s každým upem by byla sleva 5-10% dolu, ...je hrozný jak někteří pořád topují pravidelně každé 3 dny, celé 2 měsíce a dají třeba jen jednu slevu po měsíci.

Takže každý bude nadsazovat cenu , aby mohl topovat ... To se nám bude panečku prodávat/kupovat. Nevím jak vy ale já za 3 stránku už nelezu, protože na 90% bude odpovědět na dostupnost znít "prodáno".
Ta jedna stránka denně ,max dvě člověka přečíst nezabije.

Mít vaše problémy , život by byl hned krásnější... Grin

ᕦʕ •ᴥ•ʔᕤ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/29/2009
germanicus1 napsal:

Mne zase nezajímají Tvoje hovězí nápady
Pokud máš něco pro tvůrce Knife.cz tak jim to napiš v PM nebo emailem, jistě se taky rádi pobaví a nebudeš ze sebe tolik dělat rouru😉. Ale cením si Tvé odvahy vylézt s takovou hloupostí na veřejnost Ok Laugh Laugh Laugh
____________________________________________________________________________________
Kontakt pouze email,PM ne.Děkuji
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
germanicus1 napsal:

Náhodou mi to přijde jako skvělý nápad Ok
Zároveň kdo má 5 a více inzerátů je povinen jeden nůž darovat jako daň z množství.
Pamatuji, jak ti co měli nadměrečný byt (tzn. více m2 na osobu než povoloval předpis) museli buď do menšího nebo vzít někoho k sobě.....
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Pokročilý
Jardah napsal:
germanicus1 napsal:

Zároveň kdo má 5 a více inzerátů je povinen jeden nůž darovat jako daň z množství.
Pamatuji, jak ti co měli nadměrečný byt (tzn. více m2 na osobu než povoloval předpis) museli buď do menšího nebo vzít někoho k sobě.....
Jarda

Tak tenhle to zabilLaugh
Myslel jsem ze nikdo větší picovinu napsat nemůže a hele je to tuLaugh
To je myšlenkový pochod hlupáka Surprised
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Moderátor
Připojený: 12/20/2005
pánové, uberte..

a) prosím bez osobních invektiv ať se zbytečně nepřesouváme do vlákna o omezení přístupu..

b) inzerce má daná pravidla včetně topování.. pokud někdo něco nemůže prodat a nechce slevit, má na to právo a je to jen jeho inzerát.. vy tam vstupovat nemusíte. pokud by pravidla porušil, pak stačí teplý bonz

c) inzerce je zdarma jako Milanova dobrá vůle tak se tu nesnažte někho do něčeho tlačit a zbytečně lidi omezovat bez logického opodstatnění a pro sobecký prospěch.. stačí že to teď dělá vláda.. Oh No
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/15/2016
Petr6955 napsal:
Jardah napsal:
germanicus1 napsal:

Jarda

Tak tenhle to zabilLaugh

Myslím, že jsi to buď nepochopil ty nebo já. Wink mě to tedy přišlo jako ironie.
Jinak díky Samurai za zdravý a objektivní názor Ok
Přijde mi, že lidem už z toho v téhle době, začíná nejen na sítích, šibat Happy
Posláno:

Pokročilý
Jinus12 napsal:
Petr6955 napsal:
Jardah napsal:
germanicus1 napsal:

Jarda

Tak tenhle to zabilLaugh

Myslím, že jsi to buď nepochopil ty nebo já. Wink mě to tedy přišlo jako ironie.
Jinak díky Samurai za zdravý a objektivní názor Ok
Přijde mi, že lidem už z toho v téhle době, začíná nejen na sítích, šibat Happy

Chvíli jsem si rikal ze to je ironie,ale chyběl mi tam aspoň smajlik tak jsem si řekl ze to snad mysli vážně.
Ale pokud byla ironie tak se mu samozrejme omlouvam Admire
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Jardah napsal:
Pamatuji, jak ti co měli nadměrečný byt...

Jardo - skvělý. Prostě už dost pamatujeme a to není špatné. Někteří nepamatují a tak mají suverénní pocity, že právě objevili Ameriku.
Dřív mi byli jen k smíchu, dnes se ale začínám pomalu bát... Protože:

Ti, kdo si nepamatují minulost, jsou odsouzeni k tomu ji opakovat.
George Santayana
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/7/2010
A ti, kdo zapomenou vymazat v prohlížeči historii, jsou odsouzeni k tomu jí vysvětlit... :)

Zákazy a omezení bez rozumného důvodu vedou jen k tomu, že zase lidi vymýšlí jak to obejít. Už jsem viděl například roušku z protikomáří síťoviny. Ano, je nanic, ale je splněno...
To samé když jsem dá někdo pět inzerátů po třech nožích, splněna pravidla, ale výsledkem je jen nepřehlednost
Člověk co sem chodí pravidelně tak už zná ty, co prodávají za přepálené ceny, a slevují po stovce za 3 měsíce. A prostě na jejich inzerci nechodí. Chránit by se mělo jen před podvodníky, co prodávají kopie, vadné zboží a nebo dostanou prachy a nic nepošlou. Zbytek je na každém, aby používal tu kulatou věc na krku. To ke svobodě patří

"Mířím ke hvězdám, ale pořád trefuji Londýn." Wernher von Braun
Kdo říká, že člověk nemůže změnit svět, ten nejedl nedovařeného netopýra.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Surg napsal:

Dřív mi byli jen k smíchu, dnes se ale začínám pomalu bát... Protože:

Ti, kdo si nepamatují minulost, jsou odsouzeni k tomu ji opakovat.
George Santayana

Nu, a proto tam nemůže být smajlík....... páč ten co by měl mrazení na zádech tu není .....
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 11/21/2008
Ok Tak tenhle to zabil
Myslel jsem ze nikdo větší picovinu napsat nemůže a hele je to tu
To je myšlenkový pochod hlupáka

Applause Laugh Wink Ok
mysleli jsme to dobře, ale dopadlo to jako obvykle…
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum