ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Inzerce - návrhy, připomínky, upozornění na šmelináře Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 12/16/2009
Taky jsem tajně doufal, že ho potkám třeba v Příbrami nebo v Praze na výstavě. Happy Bohužel se tak nestalo... Asi moc dobře ví, proč nikam nejezdit.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
quagaar a Hookyboy> A nedali byste vy dva dohromady skodu pres limit pro trestny cin? Pripadne ho protahnout pres neco jako Cerne ovce (pokud jste nekdo typ cloveka, co se nestydi pred kamerou)?
Jasne, prachy zrejme nikdy neuvidite, ale rekl bych, ze jakekoliv problemy a publicita zpusobena takovehlemu cloveku muze nekomu pomoct.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
Taky s ním mám i nedávnou zkušenost ve stádiu pokusu. Limit by se asi naplnil, ale pro černé ovce je to příliš rozdrobené a malé ("pár nožíků"), v případě TO a ev.soudu by byl asi největší problém dokazování resp. prokázování úmyslu v jednom každém případě, nehledě na čas a náklady. Před mnoha lety mi říkal můj školitel, ještě prvorepublikový advokát, že někdy nejvíc pomůže osobní setkání a naléhavý rozhovor z očí do očí.
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 1/7/2013
Lidem kteří věři, že zrovna oni měli to neuvěřitelně obrovské štěstí a potkali NEZNÁMÉHO člověka, který jim zprostředkuje MIMOŘÁDNĚ výhodnou nabídku na 25% zhodnocení úspor, 30-50% úsporu nákladů při koupi čehokoli co je nějak zajímavé a na trhu obchodovatelné nepomůže nikdo.
Posílat peníze či zboží neznámým je to samé, po ČR existuje dobírka a u sofistikovanějšího zboži osobní prohlídka, bavím se o jednotlivcích ne e-shopech….
Jarda
K vítězství zla úplně vystačí nečinnost dobrých lidí.
Posláno:
Štamgast
Připojený: 10/8/2011
Chloupek>
ovce: tak vzledem k tomu, ze obcas resi reklamace telefonu za desitku, par tisic eur by mohlo zapusobit. Ale samozrejme nevim, jake kauzy je zajimaji a nezajimaji.
tc: nedelam si iluze, ze by se to (od)soudilo. ALe mozna ani predvolani k podani vysvetleni (nebo jak se tomu rika) neni u cloveka s exekuci nebo oddluzenim idealni. I kdyz u takovychle splachovacich typu je to asi "Zbytecnat snaha ma. Marne doufani."
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/27/2013
Nj, ale ve srovnání s operátory jsou nože v podstatě "klubové" téma, bohužel. A jestli už mu někdo sáhl na majetek, tak by investice do právního procesu byla jen další ztráta.
Nejsou žádné velké věci, jsou jen malé krůčky na cestě ...
FMJ
Posláno:

Štamgast
Připojený: 6/13/2004
Pánové, nevím, jak jsou na tom podmínky oddlužení na Slovensku, ale předpokládám, že generovat zisk na cizí účet ve stavu oddlužovaného je obcházení podmínek oddlužení, ježto, dle mého amatérského názoru, veškeré prostředky mimo životního minima jdou na umoření dluhu.....
Kdo je příliš zvědavý, ten nebude nikdy moc starý.....
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
V Čechách to je jak píše FMJ. Určitě by to mělo zajímat přiděleného insolvenčního správce. U nás lze dohledat na webu, u sousedů bude asi stejný model oddlužení.
Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/5/2011
Myslím že nejúčinnější a nejjednodušší řešení by bylo poslat za tím šmejdem 2 vytrénované maníky hovořící silným ukrajinským přízvukem...Laugh Laugh Laugh
Posláno:

Štamgast
Připojený: 3/30/2011
FMJ napsal:
Nó, evidentně měl důvod, proč to poslat na synův účet.....zřejmě
proto, že podal návrh na oddlužení. Asi s penězi moc neumí. Třeba by soud zajímalo, jak prodává věci a peníze si nechává posílat na jemu nepatřící účet.... Mlýny melou...

https://ru.justice.sk/ru-verejnost-web/pages/konanieDetail.xhtml?konanieId=29159

V odkazu je příslušný soud i přidělený správce.
Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví co je třeba.
Nůž slouží mě, nikoli já jemu.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 12/16/2009
Chloupek: výborná komunikace, bezproblémový obchod + dárek k noži navíc.
Moc děkuju a doporučuju! Ok
Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/26/2008
Tedy, nechci bejt rejpal, ale nebylo by lepší tu pochvalu Chloupka přesunout do jiného vlákna? Myslím, že zrovna Vláďa se mezi těma tady zmiňovanýma šmelinářema moc dobře nevyjímá. A zcela určitě mezi ně nepatří. Happy

Zdenek
Posláno:
Štamgast
Připojený: 4/15/2021
quagaar napsal:

quagaar

no jako na tohle je jen jedno, estli ty náhodou taky neposíláš prachy do Afriky Cry
Posláno:
Začátečník
Připojený: 6/7/2019
Podle směrnic inzerce by se neměla inzerce používat ke komerčním účelům. Mám za to, když nožíř uveřejní např. víc jak 5 nožů a obsadí tak celou stránku na několik týdnů mělo by se k tomu přihlížet jako ke komerční inzerci.
Posláno:

Pokročilý
Připojený: 4/7/2013
Na to si musíš zvyknout. Teď je tam zrovna jeden co porušil pravidlo o třech nožích. Inzerát bude pořád topovat, stylem zamluveno ten a ten, čekám platbu za ten a ten, prodáno ten a ten a tak dále, než prodá všechny své nože. Prodejce jednoho nože má smůlu. Ten musí čekat poctivě 72 hodin.
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
makarov, Fogen72: pánové, mám dojem, že jste si špatně přečetli pravidla - nepoužívání ke komerčním účelům a tři nože v inzerátu platí pro klasickou inzerci, tzn. rubriky „prodej“, „koupě“, nikoliv pro inzerci nožířů.
Posláno:

Pokročilý
Toto je myslím klasická inzerce na prodej nožů, ne inzerce nožířů. Je to jen příklad, ale přibývá takových inzerátů. http://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&t=69351
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/9/2002
Fosgen72: Ty máš samozřejmě pravdu red face, makarov psal " když nožíř uveřejní např. víc jak 5 nožů", tak jsem uvedl pravidla inzerce nožířů.
Posláno:

Pokročilý
Nožíři jsou v pohodě. Je to jejich koníček a díky nim se nám dostanou do ruky jejich výrobky. To co jsem psal o klasické nožové inzerci se někdy děje i v nenožové inzerci a někteří si to tady pletou s bleším trhem a snaží se prodat krámy skoro z popelnice a mají i několik inzerátu, že takovými krámy zaplní celou stránku, že normální prodejce co chce nabídnout něco co souvisí tady s fórem nemá šanci být aspoň hodinu na první stránce
Posláno:

Štamgast
Připojený: 1/17/2014
Jednou jsem to napsal jako Ty o nenožové inzerci a byl jsem málem mediálně linčovánmrGreen
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum