ZAREGISTROVAT   |  PŘIHLÁSIT   |
PROHLEDAT
Fórum
Mora - severská klasika Možnosti
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Člen
Připojený: 8/31/2005
Ja by som ho bral, keby si sa rozhodol, že si ho nenecháš. Pokiaľ ovšem nie je už niekto v poradovníku predo mnou!
Posláno:

Štamgast
Připojený: 8/31/2005
Alebo, ak by si mohol ešte jeden pre mňa priobjednať by bolo veľmi fajn! Viem, že už je to neskoro, ale ja som nejak stratil prehľad v tých Vašich objednávkach.

No, ja jsem je prave objednaval, od sveho znameho, ktery prave pracuje v te spolecnosti... Akorat on mi stanovil cenu 15 EUR![/quote]
Posláno:

Štamgast
Připojený: 2/13/2003
Odjíždíme s Morou na víkend do lesů, luk a strání (a hospod). Zdary
Zaháníme úzkost bojem s představami, budoucnost je vždycky nejistá,
když s obsahem lebky nevíme si rady - tu se zrodí síla nečistá...
Posláno:

Štamgast
Skupiny: Emeritní moderátor
Připojený: 9/19/2005
4RUMOKO

Taky jsem to právě vybalil, komu se zdá 15 e-doláčů moc, tak ať si...... Bezvadnej kudlson. Chtěl jsem v této první várce jeden, ale jsem rád, že jsi se spletl a objednal pro mně dva. V druhé várce mám objednán jeden, takže jestli se mnou počítáš, tak je to supr. Přestrojím si ho. Díky RUMOKO!!!
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 10/5/2005
Ahoj Rumoko ,
Mám u tebe objednané 2 ks , ale pokud ti bude nějaký přebývat , klidně ho od Tebe vemu.
dnes je tam nějaká diskuse o zvýšené ceně , ale nejsem z toho moudrý.

Ahoj Majkl

Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
Pokud zbývá chci jí hned, pěkně prosím, na ostatní smutně koukám. Pokud bys jí ještě objednával, o jeden kus bych poprosilHappy
Dík
Posláno:

Štamgast
Ahoj Rumoko,
Jak tak čtu , o odběr Mory nemusíš mít strach , mě se přihlásili další kámoši , takže vemu ( samozřejmě k mým 2 objednaným) všechny Mory co budou navíc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I za zvýšené ceny - jak jsem už pochopil , asi o 150 Kč,- Je to zanedbatelná částka.

Ahoj Majkl

Posláno:

Štamgast
Právě jsem si zalepil prstík, následek "mazlení" s Morou. Rumoko, ptám se znovu, z druhé várky počítáš se mnou s mým objednaným jedním kouskem?. Jinak klidně beru taky zbývající kousky (cca 2-3ks). Měj se a kudlám zdar.
Boj s lidskou blbostí se nedá vyhrát, ale člověk nesmí přestat bojovat, protože by jinak blbost zaplavila svět. (Jan Werich)
Posláno:

Štamgast
Připojený: 7/14/2005
majkl napsal:
Ahoj Rumoko ,
Mám u tebe objednané 2 ks , ale pokud ti bude nějaký přebývat , klidně ho od Tebe vemu.
dnes je tam nějaká diskuse o zvýšené ceně , ale nejsem z toho moudrý.

Ahoj Majkl
A z čeho nejsi moudrý? Rumokovi ty Mory dohodil kámoš za nějakých 15,-Euro a teď se zjistilo, že je (možná) sám nakoupil za 10,-Euro, takže (možná) Rumoka trošku potáhl. Nicméně zdejší objednávkáři si to už objednávali za smluvenou onu cenu 15,-Eur, takže se pro ně (a tedy i tebe) nic nemění... (možná si ji mohl mít o něco málo levněji než jste byli dohodnutí, kdežto takto ji dostaneš "jen" za dohodnutou cenu)

Jinak osobně považuju nějaké debaty o 5,-Euro naprosto zbytečné, ale chápu Rumoka, že se ho to trochu dotklo --- btw: Rumokovi bych tímto vzkázal - naprosto zbytečně, neřeš to! Za 15,-Euro bych si ji klidně vzal sám a to se mi ani nijak nelíbí ani po ní netoužím (nečertěte se - každý má jiný vkus), nicméně dát nějaký pětikolo za rozumně slušnej nůž je brnkačka a je naprosto zbytečný se zaobírat tím, jestli náhodou nemohl být za třista...
Jsem patriot, ale léčím se...
Posláno:

Štamgast
Souhlas, nevím proč by měl někdo přemýšlet o tom jestli Mora za 10,- nebo 15,-. I kdyby těch 5,- z kusu padlo RUMOKOvi, tak řeknu RUMOKO DÍKY. Protože se ujal té iniciativy s objednáním, starostmi, prací apod. Dnes jsem obdržel dvě mory včetně poštovného, balného, nervů s tím apod. za 1050!!!. "nou koment". Jinak si myslím, že kromě opravdu nepochopení, jsou všichni spokojení!? Já teda ano.
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/23/2005
Sakra - že bych si ji taky koupil :P Když už všichni nakupují. Kolik za ní chceš ? A jaká je to ocel ?
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/3/2004
Vipera Berus napsal:
Sorry, ale já nechápu jedno - co na tom noži vidíte vždyť to vypadá jak kudla pro sadaře anebo to všichni chtějí proto že to je LEVNÉ ? Sice mám nože také rád ale tenhle na mě působí dost divným dojmem Sad
uz jsi zapomnel, co jsi o tom psal? Happy cena tu uz byla v tomhle vlaknu zminena nekolikrat, tak se kdyztak zkus priste pred ptanim se trosku snazit zjistit si neco sam...

t.
Posláno:

Štamgast
Ahij,
Vipera Berus je nějaký divný , asi magor ,ale od Rumoka beru všechny Mory za udanou cenu a jen doufám , že Rumoko není nějak dotčen , protože měl se vším strašně moc starostí.

Ahoj Majkl

Posláno:
Štamgast
Připojený: 5/5/2005
Lidi, dekuji vam! Bohuzel, se obavam, ze tech nozu je o neco mene, nez zajemcuHappy. Ted jsem u pritelkyne, zitra bych mel dorazit domu, a musim s tim udelat nejaky poradek...
Posláno:
Štamgast
Vipera Berus napsal:
Sakra - že bych si ji taky koupil :P Když už všichni nakupují. Kolik za ní chceš ? A jaká je to ocel ?
Myslim, ze na ni nemas... Uz jen podle stylu: "Nabal mi jeden kousek, ja si ho vezmu, a co to jako je, a jak to funguje" atd.
Nikoho nepremlouvam, nikomu nic nevnucuji. Neobchoduji s nozema, nemam na to zivnosťak, tak ze JA ZA NI NIC NECHCI. Chci, aby se vratily penize, ktere jsem investoval pro ucastniky knife.cz. Mora se v Cesku jen tak neuvidi,a proto jsem myslel, ze by to mohlo byt zajimave i pro ostatni, kdyz uz si ji objednavam.
Mozna pozdeji si udelam zivnosťak a budu sem dovazet neco z Ruska, to se uvidi, ale zatim jsi na omylu s tim tonem.
Stoji mi jeden nuz 15 EUR+zaslani, ocel najdes na netu, nebo v odkazech, co jsem uvadel na zacatku tyhle vetve.
Posláno:

Pozorovatel
Připojený: 9/12/2003
Rumoko: Na sve objednavce samozrejme take trvam, rozdil 5 E je myslim celkem nepodstatny. Budu rad, az si ji budu moci pokrtit Happy Posilal jsem ti mail, snad jsi ho dostal...
Ahoj Zdenyk
Posláno:
Pokročilý
Připojený: 5/23/2005
Proč magor ???? Prostě když vidím jak po tom noži všichni šílí tak mě začal taky zajímat - toť vše !
Posláno:

Štamgast
Připojený: 5/31/2005
2rumoko: buď v klidu, vždyť Ti to za to nestojí. Ty nevíš, že každý dobrý skutek musí být po zásluze potrestán? Laugh Spousta lidí Tvojí dobrou vůli ocení, ale vždycky se musí najít někdo, kdo musí rypákovat a nevhodně se vyjadřovat k věcem, do kterých mu nic není... To chce prostě v sobě zlomit, říkat, že to je ta statistika, že se prostě někdo najít musí...
Ať se Ti daří, nejen ve studiu...
Posláno:
Štamgast
Připojený: 11/3/2004
Vipera Berus napsal:
...když vidím jak po tom noži všichni šílí tak mě začal taky zajímat...

a kdyby vsichni skocili z okna, skocil bys taky? Wink

t.
Posláno:
Štamgast
poutník napsal:
Ať se Ti daří, nejen ve studiu...
Dekuji Happy
Uživatelé v tomto tématu
Guest

Přechod na fórum